Malone, как си шефе? Та по темата. Както willow75bg каза, и да не ти се иска, ти живееш със "стадото". Не живееш изолирано. И друго забелязвам. Друга българска черта, която специално във форума показвате много ясно ти и още няколко човека. За вас всички са овце, само вие не сте, вие виждате нещата в дълбочина, другите нямат глави на раменете си и т.н. Как така всеки за себе си е много умен, а другите не стават? И щото всички са много умни и сме цъфнали и вързали. Ти сам каза, че ако си по-интелигентен ще си много по-добре от сега. Ами ето Слави, защо го плюеш? Той е бачкал здраво, постигнал е много, все пак над 15 години в шоубизнеса никой не се е задържал, има изключителна популярност. Не съм му някакъв фен, но на черното бяло не мога да кажа. Пък това че правил чалга, ми вие като не правите какво? Слави е постигнал много. И мен ме дразни понякога, но най-малкото е дал хляба на много, много хора. Ама нали и това си е наша черта - да гледаме само лошото и да злорадстваме. И не ми обяснявай, че като си много умен и ще си много добре. Това не важи в страна където продавачките в мола взимат повече пари от учители, полицаи, банкови служители, мед. сестри и куп други иначе престижни професии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Malone написа:tomazo написа:еххх само балет да имаше в темата и щеше да е муцкаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
@style34Добре съм "Ромео", благодаря.Нямам нищо против стадото, имам против "пазача" на стадото. Или водача.От там си избирам и в кое стадо да бъда.style34 написа:Как така всеки за себе си е много умен, а другите не стават? И щото всички са много умни и сме цъфнали и вързали.style34 написа:И не ми обяснявай, че като си много умен и ще си много добре. Това не важи в страна където продавачките в мола взимат повече пари от учители, полицаи, банкови служители, мед. сестри и куп други иначе престижни професии..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Хахахаххахаха, мерси, че ми каза за банкерските заплати. Да кажем, че по-добре знам как са. Все пак работя в централата на банка повече от 2 години. Аз не се оплаквам, но колегите в клоновата мрежа, особено в провинцията ти гарантирам, че взимат по-малко от продавачка в МОЛ-а, да не говорим за "Витошка". Сега не знам как е, но преди години мой познат взимаше на бул. "Витоша" 1200 лева чисто, гарантирано. Не знам на колко са го осигурявали. Сестра ми е учителка. Заплатите им се нормализираха верно миналата година след много мъки, ако си спомняш и национални стачки. А продавач няма да стана в МОЛ-а, но не това е въпроса...Ти го каза - ти си избираш водача на стадото. Какво лошо има Слави да се пробва. Някой може да избере него. И това, че е избрал него не го прави по-глупав от теб.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не и ако е останал с пръст в устата след припкането след Слави.Тогава със сигурност ще се окаже, че е взел НЕумно решение.Защото Слави ще си е Слави, а човека ще е един излъган мушмурок.Въпросния "водач" имаше достатъчно време да опита да промени нещо.Фактите показват, че или не може или не иска.За мен е без значение кое от двете в вярното, от значение е, че не е способен да проведе някаква резултатна инициатива.За каквото и да е.Силно казано, патетично, но ... България няма нужда от шутове, от палячовци, а от хора искащи и можещи да вземат решения, каквото и да им струва..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Kuku написа:Style, аз да ти кажа, че Слави нито може да пее, нито е шоумен - ХА познай защо?!После познай и защо се е задържал толкова години в шоубизнеса!Слави за мен е... мърша... поредната... след него е Бойко!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn, аз и ти нямаме нужда някой да ни се прави на пророк, на единствения прозрял истината.Всеки от нас вижда, че нещата са от зле по зле в страната ни. И не ми трябва Слави да си вдига рейтинга пред студентките дошли от село Мало Конаре, Пазарджишко, казвайки на бялото "бяло".А относно работата му, да, съгласен съм, работохолик е, заслужава си спечеленото.Евалла и на сценаристите му. Не на всички. Досещате се кой прави изключение..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Данчо, аз го наричам (и за мен е такъв) мърша, защото и той се изроди, и той се нагажда, и той се продава.Медийната власт с която разполага му предоставя възможно да повлича хора за лична изгода, в обречена (за другите) кауза.Не ми казвай, че чакаш Слави да ти даде акъл и/или да те управлява.... или пък Бойко?!И в този ред на мисли, Слави Трифонов по-безизвестен ли е от Бойко Борисов?Защо единия успява, а другия не?Или по-точно въпроса трябва да бъде, защо Слави не участва/притежава политическа партия, като е толкова известен, умен, богат.... дали защото не би успял, или защото не трябва да успява?!Да не говорим, че от години живее на стари лаври, а още от самото начало копира чужди предавания..... страшен (учиндолски) талант!
Коментар
-
@Malone имах едно гадже ,продавачка в мол :D и взимаше над 1000 лв,даже по празниците особено Коледа и НГ,подминаваше 3К :D ама парите все не и стигаха де тъй или иначе ...P.s.ейй с тва минало време дето го написах ,дали няма да ми изгори намалението @Кики ай стига бе ,агитатор пропагандист ,ако беше време оно ,вече да си в Белене :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kuku написа:Данчо, аз го наричам (и за мен е такъв) мърша, защото и той се изроди, и той се нагажда, и той се продава.Медийната власт с която разполага му предоставя възможно да повлича хора за лична изгода, в обречена (за другите) кауза.Не ми казвай, че чакаш Слави да ти даде акъл и/или да те управлява.... или пък Бойко?!И в този ред на мисли, Слави Трифонов по-безизвестен ли е от Бойко Борисов?Защо единия успява, а другия не?Или по-точно въпроса трябва да бъде, защо Слави не участва/притежава политическа партия, като е толкова известен, умен, богат.... дали защото не би успял, или защото не трябва да успява?!Да не говорим, че от години живее на стари лаври, а още от самото начало копира чужди предавания..... страшен (учиндолски) талант!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Така е, за съжаление! Всички управляващи и известни "личности" гледат собствената си изгода. Затова не бива да ги подкрепяме на изборите! Да печелят другаде, не на нашия гръб и за сметка на нашите деца.
Коментар
-
peho написа:Danchojn написа:Така е, за съжаление! Всички управляващи и известни "личности" гледат собствената си изгода. Затова не бива да ги подкрепяме на изборите! Да печелят другаде, не на нашия гръб и за сметка на нашите деца.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ами аз това, което съм цитирал по горе го разбирам точно като призив да не се гласува.Danchojn написа:Не казвам да не се гласува! А да се гласува с невалидна бюлетина! Така изборите стават невалидни. Крайно време е да се направи нещо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар