Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="Malone"]То да е само това peho ...Чудех се кога на някой модератор ще му се скъсат нервите. Че аз две ризи скъсах от ярост вече ...То бива неграмотност, бива ... ама това ...благодаря ти за укора,труда ти ме засрами.Знам си проблема ма аз го пиша за такива които ги интересува темата и ако са следили темата може да ме разберат. аз си се притеснявам в това което правя тук ма други момченца който сеа влизат в форума ни или други мероприятия,като драснат нещо и не могат да обяснят нещо по една или др.причина и ви влезете и им драснете поне 2ма а у как било написано те спират да влизат.А и само да прочетат некой тема която ги интересува и като се смени темата те се обяркват и стават.Мисълта ми е някой като види такъв човек тука само един да му драсне едно изречение или емтокони пък той рано или късно ше се сети "за ко пък е тва"И дайте да ги задяржим по този начин които ми мина през акъла тук да прочетат нещо и дано да им влезе в главите нещо.Че само гледам едно мое комшииче кара си бравото и то как и ич не муй...От кога се опитвам да го вкарам в срещите то шматка.Питам го влизаш ли в форумите на колата ти която караш.То ми одговори,че одавна не е влизало /не съм сигорен ко ми каза / пък дали изобщо е регистрирано.Дано ми разберете молбата.Само един да влезе и да му драсне нещо дано ги задържим.Щото пък знаеш ли ако не си оправи карането докато порасне моето бебе. И аз малко спрях да го гледам Слайй.Просто казвам,че от последните му предавания зе да се мъчи друго да прави,което го мъчи народа,безработицата не яснота в положението и много др. проблеми.И на мен ми хареса че иска да направи нещо за цялата безисходица.Пък всеки върши нещото за някакви интереси.Дано за успех на народа.Не мисля вече че си гледа рейтинга човечеца снощи разбрах че е на 41-42г. колкот толкоз да е жив и здрав.Просто тва до сеа го е правил за едно или др.от сега на натъка изглежа,че се е заел с нещо хубаво.ДАНОПак смениха малко темата колегите ма дано съм обяснил ко искам и как можем и ни да направим нещо.Защото преставете си ако го прочете тва накой малко газенце ко ще направи.Аве писна ми и аз да говоря нещо както на вас как съм бил писал.Просто някой да обопщи нещо накрая и да си потъва темата от там кадето е дошла,че ми писна да седа на компа.

Коментар

willow75bg написа:
      Никак не съм съгласен с теб.Не става дума за чалга или какво пее Слави.Човека правилно каза,че няма да го разберат повечето,мислите,че си вдига рейтинга?И така да е ,но е прав,че ни тъпчат и ако не направим нещо по въпроса ще ни тъпчат още и няма да може да се оправим дори и да искаме.Ако ще продължаваме да не виждаме какво става около нас,ще ни почнат и на задна прашка.
      Напълно съм съгласен със теб но сега повечето колеги ще те затрупат със кУмпИтетни мнения.Във България е така аз живея добре за другите не ме е.. и бъди сигорен че няма да стане нищо всичко ще си отмине.Само ще си стоим у дома на масата със чаша ракия и ще си псуваме всички управници.Не народ а ............... по нататък повечето го знаят.

Коментар

willow75bg написа:
        Никак не съм съгласен с теб.
        Напротив, съгласен съм с всяка дума на DEYAN IYI.И "човека" правилно е казал, "че няма да го разберат повечето".Тези с глави на раменете няма да го разберат. Няма нищо за разбиране, това е.Ама той и не иска те да го разбират. Той иска да го разбира стадото, че да се изживее като водач.Ама и за водач не става, така че се опитва да се изживее като глас на стадото.Който е на себе си разбира, че Слави повтаря рефрена, който повечето от българите под средното ниво на интелигентност или образованост си мрънкат всяка вечер на две ракии по време на новините.Много сме зле, тез от телевизоръ ни таковат?И ко да напрая ся ... ?Я ша им тегля една майна и ша лягам при жината, че утре съм на работа.И утре ... пак ша им тегля една майна ... да ги ева ....:: EDIT ::.@nai7Е ти да не си мислиш, че Слави го е*е за другите, момко ...Единственото, което го е*е Слави е сметката на края на месеца. Дали достатъчно агнета са гледали предаването му, че да се пазари за повече реклами и дали достатъчно агнета са се вързали на безумно тъпите му състезания, че да пращат SMS-и от телефоните на мама и на тате.А и кое те кара да мислиш, че трябва да ме е*е за другите?Учил съм и съм се трудил много, за да съм това, което съм.И абсолютно не ме вълнува съдбата на тези, които докато аз учех, работих и се грижих за семейството си бяха от сутрин до вечер по барчетата и клубовете.Сега нещата са обратно, но според мен, така е справедливо.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          willow75bg написа:
          Никак не съм съгласен с теб.
          Напротив, съгласен съм с всяка дума на DEYAN IYI.И "човека" правилно е казал, "че няма да го разберат повечето".Тези с глави на раменете няма да го разберат. Няма нищо за разбиране, това е.Ама той и не иска те да го разбират. Той иска да го разбира стадото, че да се изживее като водач.Ама и за водач не става, така че се опитва да се изживее като глас на стадото.Който е на себе си разбира, че Слави повтаря рефрена, който повечето от българите под средното ниво на интелигентност или образованост си мрънкат всяка вечер на две ракии по време на новините.Много сме зле, тез от телевизоръ ни таковат?И ко да напрая ся ... ?Я ша им тегля една майна и ша лягам при жината, че утре съм на работа.И утре ... пак ша им тегля една майна ... да ги ева ...
          И да се затваря темата истрива тотално щото почвам една по една да си ги трия и догаз ще стане едни ........аве колега нищо лично ма ти найстина си от МЕСТОЖИВЕЕНЕ ДРУГ ич не тие на юрдека.Ти може би си добре.Ма хората са найстина зле.Да виждаш друг избор.Дай акъл сеа ко да праим.И наистина да се исрива темата тотално да се маха,че иначе започвам да трия мойте писани шлоковици и тогаз едни.......

Коментар

Избора е като твоя избор друже.Не стоиш в къщи, а се опитваш нещо да измислиш. Я мебели, я нещо друго.Работиш ли и полагаш ли усилия да си добър, ако не и най добрия, няма начин да си гладен.Ако ще и в Мозамбик да живееш.Рано или късно трябва да стане ясно, че комунизма не съществува.Имаш толкова колкото усилия полагаш, а не всички полагат различни усилия, ама имат по равно. Това само в книгите го има.
            www.cyxap.com

Коментар

Г-н "Malone",аз като имам глава на раменете си съм от стадото ли?Какво е стадото?Ти какъв участваш в това стадо?Колко си интелигентен?Не обиждай хората,не е справедливо да даваш оценки.Я сподели с нас "стадото"кой е овчаря,който трябва да ни поведе,или нямаме нужда от водач?Не казвам,че Слави е най-добрия пример за подръжание,а просто това което казва е истина-поне за мен.

Коментар

Гледах и аз вчера. Слави какво да го коментирам - той отдавна е казал какво мисли. Обаче студентчетата...ей хора, как ще ни хранят тея деца един ден незнам. Изобщо нямат идея на кой свят са. Разликата между сегашните студенти и тези отпреди 15-20 години е огромна. Честно казано не мога да разбера Слави какво очаква при разговорите си с тях. Да ги вдигне на бунт? Да им налее акъл? Да ги мотивира, вдъхнови? 95% от тея в залата бяха ’Да видят Славиту’, а не защото ги интересува какво ще им каже.А за Слави - дотук съм много разочарован от ’кампанията’ на мацката. Върти едно смешно клипче вече 20 дена, пуска тук таме някой сценарист да се възмути за нещо - и това е. Аз вече си мисля че той не иска да вкара депутат. Иска да се опита да вкара, после да може да каже ’Пробвахме - спряха ни, ние сме дисиденти’. Тая мацка трябва да ги прави тези лекции в университета, а не Слави. Аз пък не съм на мнение че е трудно да се съберат 500 000 гласа за референдум. Може да отнеме година - но е възможно. Ето в това може да впрегне студентите - да ходят по селата от къща на къща ако трябва. Или пък сега по време на турнето да събира подписи - нали събира по няколко хиляди ан концерт.

Коментар

@willow75bgНе съм те определил като елемент от стадото. И поста ми е насочен точно към хора като теб, да не се определят те сами като стадо след "водачи" като Слави.Аз ...Аз съм бай Гуй. Доколко съм интелигентен не знам.Ако бях по интелигентен, щях да съм в пъти "по-добре" отколкото съм сега.Само че не чакам Слави да ме оправи, а се опитвам да си реша проблемите сам.Благодарение на това съм по малко разочарован.Опитвам се да не давам възможност да ме "таковат" мозъчно, водачи които се пръкват през 4 години по нашите медии.Не съм аполитичен, но обмислям дори и това, което чувам от предпочитаните от мен хора.
                  www.cyxap.com

Коментар

Колега"Malone",сам не може да се живее,живеем в стадото колкото и да не ти се иска.Аз също разчитам само на собствените си сили,но да кажа,че не се дразня и не ме интересува какво се случва около мен-НЕЕ.Това дали някой ще подкрепи Слави/неговата избранничка/е личен избор.Пак казвам, каквото и да иска и как да го постигне,си е негов проблем,но казва самата истина-в очите.Това е.

Коментар

аре стига сме писали али-балита.Друго предлагам.Малоуне ако си вътрешен при слави или друг тука щото гледам има и оператори на ТВ. И ако не са го видели сценаристите му.Да погледант и да видад дали можем със тях да си помогнем ние.Явно му се гледа предаването.И да ни накара да ни убеди в другото което говори Малоуне.Ма с език прост за сънародниците ни.И да ни убеди да отидем да гласуваме на др.избори,че друг изглед за напред не вишдам.Щото може пак да ни завартят политиците и да си чукаме главите още.Ма ме е страх от друго да не го разберат погрешно народа и да стане една дандания като тъпите "ТАКСИМОТРОВИ СЛУЖИТЕЛИ" ако могат да се нарекът такива.Прави са си ма да беха предвидили др.начин,да помогнат на полицията а у.А и Малоуне мислих си че греша.Стискам ти ръка.

Коментар

Колега"vin_d",МОЛЯ ТЕ пиши както трябва,нищо не ти разбирам,сигурно не съм единствен.

Коментар

И аз гледах Слави и на мен ми хареса какво разправя. Всичко хубаво, но кой ще го реализира? Студентите? Едва ли! То първо тях някой трябва да ги организира, и да им налее нещо в главите, че тези с които съм имал контакти са леле мале. Според мен всички трябва да се дигнем и преборим с бандитите в Парламента. Сега на изборите, всичко беше парлама. Купуват се гласове и т.н. Истината е че колкото повече търпим все по-зле става.Подкрепям и колегата MALONE! За това, че няма място за мързел. Някога, милицията събираше циганите по улицата и ги караха да работят, а сега не смеят да ги глобят. В същото време има хора, които излизат за работа по-тъмно и се връщат по тъмно за да издържат семейството си. Виждат децата си само спящи. И накрая цингето ще отиде и ще открадне от него за награда. Същото важи и за застрахователите-обирджии. И вообще на където се обърнеш няма за какво да се хванеш.Какво подарява циганина на сина си за рожденния ден - твоето колело!!!
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

добре колега ще ви го поправя ма кога мога.Отивам да разпусна малко.

Коментар

еххх само балет да имаше в темата и щеше да е муцка
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                                еххх само балет да имаше в темата и щеше да е муцка
                                Охо, ти чакай само ele да я усети тази тема ...И тогава ще видиш "ко стаа".Кръв и зрелища ще има.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X