Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .

ами от скоро зе да ми харесва ко зе да говори.помъчи се да направи нещо с референдум май бе не стана,сега в унивиситета надъхваше студенити за да гласуват,антиполитически и че не са малка сила.И др.работи на дълго и нашироко.Слави сам каза,че няма да се откаже да направи нещо и да постигне некви цели.Аве и тук имаме студенти и хора който могат и зависи от тях цялата тази шиб.работа.от мен сеа. Незнам ко мога аз да помогна ма зе да ми писва яко,всъшност знам си,ма трябва да се гласува и да си търсим интересите.Голям съм оптимист иначе,че ше се изпраим някога.Бог да ниии на помощ и да стане скоро поне за децата ни.

И аз видях, много хубави неща говори и е убеден в тях, а и аз мисля че така трябва да бъде, да се променят нещата

--------------------

Коментар

Според мен е трудно дасе направи нещо.Нашето поколение езпусна ,както се казва на "чист български" език юздите,говоря за около 40 годишние.Сега бих се радвал ,ако се покаже някаква светлина поне за внуците.
      FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
      FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
      FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
      HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Сега ще се появи някой "умник", който ще каже "тоя па, кво ли не измисля за рейтинг" :D Страшни скептици се... а днешната младеж е зомбирана, заспала и доволна. И в предишни теми съм го твърдял няма факти, които да променят мнението ми.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И който се появи, няма да излъже, като каже такова нещо за тояяяя.... Слави!

Коментар

май само аз гледам началото и края на шоуто
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              добре де разясни малко.Аз хванах 10-20мин. преди края.Аз и затва съм го написал от началото на таз тема.Се пак някой да разясни за ко стаа цялото предаване,просто съм забравил да го напиша в първата тема.Мислех,че ше се подразбере.А пък в редовете който беха тук си цъках тва което съм го насъбрал и не съм го казал на познати приятели и колеги.

Коментар

Абе не знам за какъв рейтинг става дума, но пък си каза нещата така, както са. И правилно се обръща към нас, младите. Повече от ясно е защо.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Разбира се, че е ясно защо.След известно време ще му се наложи да се обръща към възпитаниците на детските градини, само на тях ще им прави впечатление.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

vin_d написа:
                    добре де разясни малко.Аз хванах 10-20 бреди края.Пък да не говорим за рейтинг той си е непокалтим ми се струва.Ма по ме е яд на онова изгейченото Випбрадарче сеа не моа му сета името Кожухаров ли бе ма дано се сетите за кого гов.Той хубаво бил политик не му трагна работата м/е би и бам в предаването и пак нагоре.Добре,че знае да говори като сички сценаристи /политици/.Бех чувал на времето че политиците говорели каквото народа иска да чуе,колко е да ни маниполират и да ни подтискат.Смисъла на последното изречение нз.дали ще го хванете.Обаче жената чат-пат говори умни раб.незнам от каде ги е чула ма си е така може би "ПОЛИТИКАТА БИЛА КАТО КУРВАТА ОБАЧЕ АКО ЕДНА К........ВА СЕ УЧИЛА ОТ ПОЛИТИКАТА МН.ПО ДОБРЕ ЩЯЛА ДА БЪДЕ" малко и неприлични изрази има ма ко да направа.Те по ТВ. и пред народа са си ги казали големите политици разбрах от Слави /може да е било върно/ кой кого бил нарекал педе.....за другия му отвърнал прати женаси да видим дали съм педе.......Пък ко да говорим за народа,как да стане да мълчим.Че не ми се запалва главата /да не се случва/ от някой нередица моя така ще ги насера сичките като учереждение и политици и сичките им там сол таш......и даже моа и да строша нещо.Вада си медецинско са нанесена травма от напреженито което става и ич не ми е на юрдека.Човека го викат да го съдят дела а у той сърцето му го боляло.Аве я на сиките ............... и да си гледам форучето ни,че се събудух от жажда сеа от жега не се спи.
                    Човек, уважавай другите, които четат написаното от теб. Как очакваш това да го разбере някой и след едно две такива твои мнения, да продължи изобщо да чете това което си написал?

Коментар

Честно,Слави ми хареса снощи.Идеята му е да вкара един представител вътре и тя да казва какво става там,но се съмнявам,че другите в Народното събрание ще й позволят да наднича в тяхната купичка.Истината е ,че ни мачкат както си искат и ние нищо не правим.Ако се вдигнат студентите да стачкуват или каквото и да е,аз/нищо,че не съм студент/ще ги подкрепя и ще изляза с тях.Време е найстина да направим нещо по въпроса,защото ТЕЯ Дебили си правят каквото си искат.Защо наистина да не избираме депутатите мажоритарно-за личност?Да знам аз от кого да търся сметка като не е си свършил работата.

Коментар

То да е само това peho ...Чудех се кога на някой модератор ще му се скъсат нервите. Че аз две ризи скъсах от ярост вече ...То бива неграмотност, бива ... ама това ...Справка
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Едно е да говориш хубави работи, друго е да си музикант-чалгар и сергиджия. Чалгата не е музика на бунта, а на мързела, разплутостта и дебелащината. Именно Слави Трифонов беше преди години мостът между музикалната пошлост и дъртата чалга. Така мнозина, без да усетят, минаха от "Шат на патката главата" към "Едно Ферари с цвят червен"...Слави Трифонов твърди че прави фолк-рок или етно-рок Първо е минал покрай рока, а ако случайно се е тръкнал в него, етното и фолкът му далеч надхвърлят източната граница на България Ама да е жив и здрав, щом има кой да купува и да му гледа всяка вечер затъпялото и изтъркано шоу...Що се отнася до българското студентство, мога да кажа, че в България няма такова или хората, които знаят какво правят в университета са по-малко от 10%. И ако излезем от чисто академичната представа за студента, битието на набедения за такъв млад човек се свежда до няколко основни черти:- ни мойти мъ върна на селу, туй унивьерситьетъ й гулям купон (обикновено "чака-рака")- ни мойти мъ вкара в казармата (това вече го няма за щастие)- наш´ти изкат да сам с вишу- ам то нищо няа да науча, ам дипуомата йе гуляа раутъСамо се огледайте за реклами от типа "ДискОтикъ "Боздуган-гюбеклъръ" - вход за студенти без пари" или "Примоция - 5 студентски книжки - 1 бутилка водка, пет редбула и шепа фъстъци."Образованието трябва да стане или платено или да влизат много, но още в първи курс да остават малко.В този ред на мисли какво може да се очаква от "студентството"? Да отидат на чалга-мега-събитие "Турнето на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд" или да идат да гласуват, за когото и да било?У нас всеки гледа да е социално неангажиран - родителите, съседите, учителите..., какво остава тогава за децата, учениците, студентите..., хората, които работят за 300лв и не роптаят...Думата е "чалга", а нейният пророк в България е ... Слави Трифонов. Крадецът вика: дръжте крадеца!
                          Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

vin_d написа:
                            tomazo написа:
                            добре де разясни малко.Аз хванах 10-20мин. преди края.Аз и затва съм го написал от началото на таз тема.Се пак някой да разясни за ко стаа цялото предаване,просто съм забравил да го напиша в първата тема.Мислех,че ше се подразбере.А пък в редовете който беха тук си цъках тва което съм го насъбрал и не съм го казал на познати приятели и колеги.
                            Б-А-Л-Е-Т-А е в началото и края ,ада и рая или там каквото пее Слави
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Никак не съм съгласен с теб.Не става дума за чалга или какво пее Слави.Човека правилно каза,че няма да го разберат повечето,мислите,че си вдига рейтинга?И така да е ,но е прав,че ни тъпчат и ако не направим нещо по въпроса ще ни тъпчат още и няма да може да се оправим дори и да искаме.Ако ще продължаваме да не виждаме какво става около нас,ще ни почнат и на задна прашка.

Коментар

Working...
                              X