peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Style, аз да ти кажа, че Слави нито може да пее, нито е шоумен - ХА познай защо?!После познай и защо се е задържал толкова години в шоубизнеса!Слави за мен е... мърша... поредната... след него е Бойко!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Като не щете Слави,хаиде кажете някой,който да поведе народа.Мисълта ми е да престанем да се самоунищожаваме като не правим нищо.Може и друг да е,но да казва истината директно без да увърта или лъже и най важното да свърши това което е обещал.Слави не може да си позволи да се провали в този си "проект",защото както казахте ще му падне рейтинга.Аз ще помогна да влезе ТАЗИ неговата в парламента.Да видим тогава кой,какъв е.
Коментар
-
Мисля, че отговорих на въпроса за Слави.За Бойко мога много да кажа.... като започнете още от бай Тошо и Ипон, минете през МВР и стигнете до ГЕРБ.Да се оправдаваш с всички, че не си свършил нищо, не говори добре за теб. Да довършваш стари проекти и да нямаш нито един нов план, нова идея, нова градинка дори.После да обядваш с Румен Гайтански и да си играете задколисни игрички, докато се обиждате по медийте е просто прекрасно за народа!Много са нещата, но няма как да се избегнат.... в следващите четири години ще си проличи, защото Бойко сигурно ще стане премиер и каквото е сега в София, това ще стане и в цяла България, само дето ще е по-мащабно и много по-трудно доловимо.... пък вие ако искате си го харесвайте, лошо няма Колкото и да не ми се иска да правя такъв извод, мисля, че е по-добре Иван Костов, отколкото Бойко Борисов
Коментар
-
аве давахте го мн.весело по едно време.Ко стана. Няма смисъл май да си тровим главите нищо че сме м/е би 10 000 човека.Сега друга разбрала моита.Че политиците искали да забранят съжителството без брак.Така ли е гледам новини ма не казват още.Във връзка с изборите ли е или измислят си некви пригазки.А поне казаха за фиат май купува Краислер.
Коментар
-
tomazo написа:имах едно гадже ,продавачка в мол :D и взимаше над 1000 лв,даже по празниците особено Коледа и НГ,подминаваше 3Кvin_d написа:аве давахте го мн.весело по едно време.Ко стана. Няма смисъл май да си тровим главите нищо че сме м/е би 10 000 човека.Сега друга разбрала моита.Че политиците искали да забранят съжителството без брак.Така ли е гледам новини ма не казват още.Във връзка с изборите ли е или измислят си некви пригазки.А поне казаха за фиат май купува Краислер..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
vin_d написа:да ве аз се зареках ма аре.Никви сериозни теми чешете си езиците без мен,ше се намери кой да пуска .... теми.Нито едно от ваще предположения.Писна ми.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Malone, аз ти казах нещо, друг го потвърди, ти пак си знаеш твоето. Все ли пък изключения познаваме бе? Гарантирам ти, че не са изключение продавачките в МОЛовете в София(щото си се хванал за тях), които взимат пари, да кажем, общо, от мнооого други висшисти с престижни професии. Сега ако не си запознат не говори, моля те. Да не ти цитирам по клоновете на банките какви смешни пари се взимат. Или пък една маникюристка, фризьорка и т.н. Нека да си взимат, но това ти казвам, че не те взимат много, а другите малко. Всички тези професии, които тук са ниско платени, а ти искат един куп дипломи, в цивилизованите страни се заплащат много сериозно. Да, познавам хора с много хиляди лева заплати в банките. Но не мисля, че е нормално стартовата заплата на един банков служител в София да е 550 лева бруто. И пак ти казвам, стига се опитва да налагаш мнението си бе човек, няма да стане поне при мен. Хем мрънкаш да не вярваме на Слави или на който и да е там, хем искаш на теб да ти повярваме и видиш ли да осъзная колко си умен и да си взема поука.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Търговище е ко ся е? Сардит ли си?събутъ наобяд, кам единайсе ще съм в Търговище, тъкмо повод да почерпите с твойта едно сокче. Или аз да пучерпя, па и акъл мож да ми дадеш.Последното серозно, ще си правя сам едни секцийки, та да питам за някои тънки моменти.Не е заради парите, искам сам.Ако не ти се казва, няма да ми казваш, ще останем само сокче да пийнем.И "Не се коси, бъди рахат", както пее Bobby McFerrin в едноименната "Don’t worry be happy".@style34style34 написа:И пак ти казвам, стига се опитва да налагаш мнението си бе човек, няма да стане поне при мен. Хем мрънкаш да не вярваме на Слави или на който и да е там, хем искаш на теб да ти повярваме и видиш ли да осъзная колко си умен и да си взема поука..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар