Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    Ами аз това, което съм цитирал го разбирам точно като призив да не се гласува.
    Да не ги подкрепим, не значи не гласувайте. Когато не гласуваме губим.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Kuku написа:
      Style, аз да ти кажа, че Слави нито може да пее, нито е шоумен - ХА познай защо?!После познай и защо се е задържал толкова години в шоубизнеса!Слави за мен е... мърша... поредната... след него е Бойко!
      Kuku, аз не знам защо, но съм забелязъл, че имаш голяма неприязън към Бойко и към Слави. Но сега дай ти като не харесваш някой и ние да не го харесваме. Не че харесвам кой знае колко и двамата. Но Слави за мен не е мърша. За певчески качества - няма особени, но има десетки хитове и много, много хиляди продадени албуми. Дали че ти и още някой няма да го харесвате, мисля, че не му пука, докато много други го харесват. Не мога да позная защо не е шоумен. Кажи ти. Както казах едва ли е толкова некадърен, че да е в ефир над 15 години. Продавал се - че кой не го прави??? В крайна сметка и той зависи от някой. Нали се сещаш, че ако не се продава или говори каквото иска, ще бъде премахнат в един или друг смисъл и твоето "Браво" няма да го храни, нито неговия екип, който е над 100 човека? За политиката - Бойко бил мърша и той. Че кой не е ще запитам пак? Станишев? Сидеров? Доган? Кажи ми понеже не разбирам, кой ще зачеркне своите интереси в името на родината, за да дам гласа си за него след 1 месец?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Като не щете Слави,хаиде кажете някой,който да поведе народа.Мисълта ми е да престанем да се самоунищожаваме като не правим нищо.Може и друг да е,но да казва истината директно без да увърта или лъже и най важното да свърши това което е обещал.Слави не може да си позволи да се провали в този си "проект",защото както казахте ще му падне рейтинга.Аз ще помогна да влезе ТАЗИ неговата в парламента.Да видим тогава кой,какъв е.

Коментар

Мисля, че отговорих на въпроса за Слави.За Бойко мога много да кажа.... като започнете още от бай Тошо и Ипон, минете през МВР и стигнете до ГЕРБ.Да се оправдаваш с всички, че не си свършил нищо, не говори добре за теб. Да довършваш стари проекти и да нямаш нито един нов план, нова идея, нова градинка дори.После да обядваш с Румен Гайтански и да си играете задколисни игрички, докато се обиждате по медийте е просто прекрасно за народа!Много са нещата, но няма как да се избегнат.... в следващите четири години ще си проличи, защото Бойко сигурно ще стане премиер и каквото е сега в София, това ще стане и в цяла България, само дето ще е по-мащабно и много по-трудно доловимо.... пък вие ако искате си го харесвайте, лошо няма Колкото и да не ми се иска да правя такъв извод, мисля, че е по-добре Иван Костов, отколкото Бойко Борисов

Коментар

ахахахХАХАХХАХАХХХАХХАХАХ ЧЕРЕН ГАЛАГАН НА БЯЛ КОН ДЕМЕК :D
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
              мисля, че е по-добре Иван Костов, отколкото Бойко Борисов
              Аз също!

Коментар

Точно затова говоря. В случая се избира не за кой, а против кой. А те Бойко и Костов ще са коалиция със сигурност, така че... Съгласен съм KuKu за Бойко, но същите мутри са и другите.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

аве давахте го мн.весело по едно време.Ко стана. Няма смисъл май да си тровим главите нищо че сме м/е би 10 000 човека.Сега друга разбрала моита.Че политиците искали да забранят съжителството без брак.Така ли е гледам новини ма не казват още.Във връзка с изборите ли е или измислят си некви пригазки.А поне казаха за фиат май купува Краислер.

Коментар

Моля те vin_d не пиши повече,заболя ме главата да си превеждам.

Коментар

tomazo написа:
                      имах едно гадже ,продавачка в мол :D и взимаше над 1000 лв,даже по празниците особено Коледа и НГ,подминаваше 3К
                      Добре Томазо, ще го кажа по друг начин ...Имам един познат, поУицай, кото взема 3К всеки месец. Ама един.Значи ли това, че всички полицаи са в идеално финансово състояние?Разбираш ли какво искам да кажа?По горе се твърди, че държавата ни е скапана понеже "продавачка в МОЛ" взема повече от "полицай, банкер, медицинска сестра и т. н."Което не е вярно по принцип.Да, има изключения, но те не са правило.И тук си личим българите. Управляващите превърнаха беззаконието в закон, но ние не смятаме, че държавата ни се скапва точно заради това, а защото "някоя продавачка в МОЛ", взема повече от някой обикновен "Ушев" на улицата.
                      vin_d написа:
                      аве давахте го мн.весело по едно време.Ко стана. Няма смисъл май да си тровим главите нищо че сме м/е би 10 000 човека.Сега друга разбрала моита.Че политиците искали да забранят съжителството без брак.Така ли е гледам новини ма не казват още.Във връзка с изборите ли е или измислят си некви пригазки.А поне казаха за фиат май купува Краислер.
                      Вин Дизел ... ти да не си дръпнал две три "търговишки" докато отмаряше на обяд бре?С ледено айрянче, ама доста по малко от ракиите.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

да ве аз се зареках ма аре.Никви сериозни теми чешете си езиците без мен,ше се намери кой да пуска .... теми.Нито едно от ваще предположения.Писна ми.

Коментар

vin_d написа:
                          да ве аз се зареках ма аре.Никви сериозни теми чешете си езиците без мен,ше се намери кой да пуска .... теми.Нито едно от ваще предположения.Писна ми.
                          стига бе ,мен много ме радваш как пишеш и какво ,не ги слушай колегите ,от нищо не разбират !неам ков смао сериозни рарботи да пишем я
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Malone, аз ти казах нещо, друг го потвърди, ти пак си знаеш твоето. Все ли пък изключения познаваме бе? Гарантирам ти, че не са изключение продавачките в МОЛовете в София(щото си се хванал за тях), които взимат пари, да кажем, общо, от мнооого други висшисти с престижни професии. Сега ако не си запознат не говори, моля те. Да не ти цитирам по клоновете на банките какви смешни пари се взимат. Или пък една маникюристка, фризьорка и т.н. Нека да си взимат, но това ти казвам, че не те взимат много, а другите малко. Всички тези професии, които тук са ниско платени, а ти искат един куп дипломи, в цивилизованите страни се заплащат много сериозно. Да, познавам хора с много хиляди лева заплати в банките. Но не мисля, че е нормално стартовата заплата на един банков служител в София да е 550 лева бруто. И пак ти казвам, стига се опитва да налагаш мнението си бе човек, няма да стане поне при мен. Хем мрънкаш да не вярваме на Слави или на който и да е там, хем искаш на теб да ти повярваме и видиш ли да осъзная колко си умен и да си взема поука.

Коментар

Търговище е ко ся е? Сардит ли си?събутъ наобяд, кам единайсе ще съм в Търговище, тъкмо повод да почерпите с твойта едно сокче. Или аз да пучерпя, па и акъл мож да ми дадеш.Последното серозно, ще си правя сам едни секцийки, та да питам за някои тънки моменти.Не е заради парите, искам сам.Ако не ти се казва, няма да ми казваш, ще останем само сокче да пийнем.И "Не се коси, бъди рахат", както пее Bobby McFerrin в едноименната "Don’t worry be happy".@style34
                              style34 написа:
                              И пак ти казвам, стига се опитва да налагаш мнението си бе човек, няма да стане поне при мен. Хем мрънкаш да не вярваме на Слави или на който и да е там, хем искаш на теб да ти повярваме и видиш ли да осъзная колко си умен и да си взема поука.
                              Айде пак ...Защо си мислиш, че точно ти си ми таргет персона, на която да налагам мнението си бе Ромео?На един му се смеели: "Абе ти какво ходиш с клечка за зъби в устата, като въобще не си бил на сватбата", ако ме разбираш.И къде видя, че искам да убедя някого колко съм умен?Нямам нито материален, нито емоционален интерес да те убеждавам в качествата си. Следователно нямам никакъв интерес.Пиша това, което мисля и ако на някой му се струва умно, welcome. Ако не, пак welcome, нека изложи мнението си той.Че да се върнем на темата.Парите, които се дават за заплати трябва да се изкарат, нали така?Щом продавачката в МОЛ взема повече от висшиста на определена позиция, значи финансовата и полза за предприемача е по голяма. Съгласен ли си с това?Ама полицая, медицинските сестри, данъчния и още петнадесет професии били в непроизводствения сектор, моля без такива.Всеки сектор има финансово изражение, дори и държавата не е фондация.Дори и работата на полицията има ясно финансово изражение в бюджета, макар и да е сложно за обяснение и сметки поради многото връзки между действия и реален финансов резултат.Четох някъде нещо по този въпрос, но сега не мога да го намеря. Много добър материал, на студент по икономика.Та ... така, ако си икономист, ще ме разбереш. Въпроса със заплатите почива на ясни, пазарни, икономически принципи. И така трябва да бъде.П-С-П’Ти продаваш труда си, работодателя го купува.Той си преценява колко струва твоята стока [труда ти].Едно време се плащаше по дипломи, сега се плаща по полезност. Така е в реалния живот, иначе е някаква утопия.Аз имам поглед и върху двете системи.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Нормално е полицаите да взимат по-малко пари от продавачките, при положение, че продавачките вършат повече работа

Коментар

Working...
                                X