Malone, как си шефе?
Та по темата. Както willow75bg каза, и да не ти се иска, ти живееш със "стадото". Не живееш изолирано. И друго забелязвам. Друга българска черта, която специално във форума показвате много ясно ти и още няколко човека. За вас всички са овце, само вие не сте, вие виждате нещата в дълбочина, другите нямат глави на раменете си и т.н. Как така всеки за себе си е много умен, а другите не стават? И щото всички са много умни и сме цъфнали и вързали. Ти сам каза, че ако си по-интелигентен ще си много по-добре от сега. Ами ето Слави, защо го плюеш? Той е бачкал здраво, постигнал е много, все пак над 15 години в шоубизнеса никой не се е задържал, има изключителна популярност. Не съм му някакъв фен, но на черното бяло не мога да кажа. Пък това че правил чалга, ми вие като не правите какво? Слави е постигнал много. И мен ме дразни понякога, но най-малкото е дал хляба на много, много хора. Ама нали и това си е наша черта - да гледаме само лошото и да злорадстваме. И не ми обяснявай, че като си много умен и ще си много добре. Това не важи в страна където продавачките в мола взимат повече пари от учители, полицаи, банкови служители, мед. сестри и куп други иначе престижни професии.
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар