Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОКЛЕТИЯ: Изгоряха ми и двете крушки на късите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е аз разглобих задницата за един мигач ти разглоби предницата и ще обменим опит

Коментар

еее да ама не, действително много бързо се добрах до габарита обаче явно нещо е дало на късо защото освен крушката, и кабелчетата, и пластмасовото в което се пъха крушката са се разтопили така че сега вече ми е сложно...., а и на мен ми предстои да разглобявам задницата заради десния стоп ,че като вали само рибки не плуват в него, ще помагаш
      ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

само да намеря въдицата да ми е под ръка :D -за всеки случай

Коментар

rosi написа:
          само да намеря въдицата да ми е под ръка :D -за всеки случай
          Направо мрежите вадете
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

....

Помагайте и на мен. Нямам къси на левия фар.Успях да сваля крушката,защото ми е малка ръката....но вътре в самия фар е изпаднало нещо бяло/идея си нямам какво е/ до което нямам достъп...Някой,който го е правил да ми даде идея...или да си ходя по-сервизи Като ме видят жена и става страшно

Коментар

Нещо не мога да разбера що се мъчите. Стоповете се свалят с болтовете, които ги държат към купето, говоря за Браво. Там е адски лесно.Крушките на фаровете също се свалят изключително лесно, място има колкото щеш! Въобще не е като при Стило, там място няма никакво.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

При мен е разбираемо защо.....

Коментар

Абе противна си е смяната на левите крушки, пречи въздуховода, а не всеки има смелост да го дръпне, ако някой не му каже, че няма нищо да счупи, че се държи се само на еластичните си свойства.Относно проблема на meril, да, нагарят цоклите на габарита, изпичат се, втвърдяват се и се трошат после.Поне при мен е така и скоро ми предстои смяна на цоклите, ако намеря такива някъде. Всеки съвет ще е добре дошъл.Не е лошо да кажете някоя тънкост при смяната, тъй като не обичам рязане на кабели и лепене с изолираща лента.Има ли начин да се "монтират" старите кабелчета в новия цокъл?Днес сложих диодни "крушки", ще видя на тъмно как светят. Габаритите имам предвид.Бели. Сините са само за Golf-ове.Отзад на номера също е огромно приключение.Около 30 минути се борих с нож и отвертка.Резултата е сменени крушки [диодни сложих] и рани по ръцете.Струва ми се, че диодните светят доста по слабо, но ще видя как е нощем.Зор е, гадост голяма.Тук е мястото да се оплюят техниците от КАТ, които монтират платмасовата основа на номера.Целта е да се вземе някой лев без влагане на грам мисъл.На meril мога да и извадя пластмаската от фара, но ми е далечко 200 километра за да пия едно кафе. За малък бърбън бих се замислил. meril, помоли някой да ти махне фара, после [евентуално] цоклите на крушките и парченцето ще излезе от някоя от дупките.Работа за десет минутки [най-много].А вероятно ще излезе и без да махаш цоклите, зависи колко е голямо.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Развалих си маникюра,но фарове имам!

Коментар

meril написа:
                      УЖАС! Ще изпищя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      www.cyxap.com

Коментар

meril написа:
                        О - нееееееее...За едни фарове - такава жертва ?
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Я,не се подигравайте и двамата! А,вземете ме похвалете!

Коментар

Не, не се подигравам.Или по точно, шегувкам се, позитивна ми е закачката.Дано работата ти по бравото ти е само това, да си сменяш крушките.
                            www.cyxap.com

Коментар

Аз също не се подигравам. Дори ще добавя: БРАВО и само така.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Знам колеги и аз се шегувах За мен си е постижение да се справя сама Даже купих правилните крушки Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

Коментар

Working...
                                X