И то вчера вечерта. Свалих лявата, гледам здрава. Тогава реших че проблема не е в крушките. Прегледах бушоните. Всичките бушони за фаровете бяха здрави.Прегледах релето, не е от него.И накрая си викам, я да видя дали друга крушка ще светне. Светна.Свалих крушката и на другия фар. Видимо си личи, че е изгоряла.Въпроса ми е как може и двете да изгорят ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОКЛЕТИЯ: Изгоряха ми и двете крушки на късите.
Collapse
X
-
Re: ПРОКЛЕТИЯ: Изгоряха ми и двете крушки на късите.
vgeorgiev написа:И то вчера вечерта. Свалих лявата, гледам здрава. Тогава реших че проблема не е в крушките. Прегледах бушоните. Всичките бушони за фаровете бяха здрави.Прегледах релето, не е от него.И накрая си викам, я да видя дали друга крушка ще светне. Светна.Свалих крушката и на другия фар. Видимо си личи, че е изгоряла.Въпроса ми е как може и двете да изгорят ???NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
Едната беше, тази с която купих колата. Другата я бях сменял, немога да ти кажа марката, но струваше 3.50.Сега сложих една от комплекта за пред катаджиите - тоест пълен боклук, който ще изгори скоро. Другата е Рено.Днес си купих от Бриколаж, комплект две крушки със ксеонов ефект синкави са.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразни''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
kaliopis написа:незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразниlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kaliopis написа:незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразниVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: ПРОКЛЕТИЯ: Изгоряха ми и двете крушки на късите.
vgeorgiev написа:...Въпроса ми е как може и двете да изгорят ???Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Лампите са много чувствителни на вибрации. Трябва да се пипа много нежно, защото докато я извадиш от фара и хоп - изгоряла Аз като смених тези които си бяха на колата след като я взех и двете бяха с прекъснати жички, а както казва колегата vgeorgiev, секунди преди това светеха.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:kaliopis написа:незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразни''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
gamma написа:Лампите са много чувствителни на вибрации. Трябва да се пипа много нежно, защото докато я извадиш от фара и хоп - изгоряла Аз като смених тези които си бяха на колата след като я взех и двете бяха с прекъснати жички, а както казва колегата vgeorgiev, секунди преди това светеха.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kaliopis написа:За фиат браво а конкретното което ме вълнува е че като отворих капака там където евентуално се очаква да мага да бръкна да извадя габарита и да си го сменя няма място просто пречат" разни неща "та затова така шеговито казах че цялата предница трябва да разглобиш за да смениш едно габаритче.....или какво даотида в сервиз за смяна на габарит ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kaliopis написа:kiro_of_the_day написа:kaliopis написа:незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразниLane Staley написа:преден ляв фар, оглеждаш добре задната му част, виждаш две капачета, отваряш това, което е зад габарита, т.е. пада се твое дясно, после с елегантно движение изваждаш фасунката, сменяш крушката, поставяш отново фасунката,like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kaliopis написа:kiro_of_the_day написа:kaliopis написа:незнам дали на място ама и аз да питам изгоря ми габарит преден ляв и като отворих капака се чудя дали цялата или само половината предница трябва да разглобя за да го сменя, по лесен начин няма ли?А да и едната крушка която осветява номера изгоря а там пък ми пречи номера как става? така ме дразниNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар