Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Желаещи за туризъм?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засилих се на HD релийза,ама като видях само 2 сийдари в замунда и минах на вариант 1.Много се зарадвах на немците какъв филм са направили за България.Невероятни красоти са снимали.Филма е на http://zamunda.net/details.php?id=16...m=1&comments=1
    Когато Бог създал земята, забравил Българите, за да поправи грешката си той им дал късче от рая. Приятно гледане.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
      А бой де! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      а бира де!!! може две
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

yonkok написа:
        icomirGT написа:
        къде ще бъде следващата дестинация?
        Ще пробвам Мусала другата седмица, но за сега не е ясно дали ще стане. А септември -Стара планина, 4 дниИхууу
        Пиши за Мусала стига да нямам ангажименти ще доидаще имали преспижане или?
        Mercedes E200 coupe

Коментар

Благодарности на колегата Humppa!Невероятен филм.Не може да се опише!
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ние всяка година сме там.... без пропуск. Всъщност миналата година пропуснахме, но тогава бебето беше на път и не искахме да рискуваме. Тази година още не се знае...Айде и аз малко да ви подразня
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Humppa написа:
              Колеги, планинари, гледали ли сте ТОЗИ филм?Това на мен ми е "настолният" филм за планинарство.Може да го дръпнете от ЗАМУНДА или пак в ЗАМУНДА, но HD; от АРЕНА; от КУЕЙК (П2ПБГ); и от HD-ТОРЕНТИ. Има го и в КОЛИБКА, от където се сваля без регистрация.Приятно гледане!П.П. Филмът не е само за планинари. Свалете го, за да видите на какво е способен човешкият дух и инстинктът за самосъхранение в една тотално безнадеждна ситуация!
              Мда, гледал съм го Има и още един, за изкачване ако не се лъжа на Матерхорн (не съм сигурен) от двама немски алпинисти, времето е около Втората световна война. Също е много як.
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

icomirGT написа:
                yonkok написа:
                icomirGT написа:
                къде ще бъде следващата дестинация?
                Ще пробвам Мусала другата седмица, но за сега не е ясно дали ще стане. А септември -Стара планина, 4 дниИхууу
                Пиши за Мусала стига да нямам ангажименти ще доидаще имали преспижане или?
                За преспиването не сме решили още, иначе ще сме (евентуално) три двойки. Само че още не мога д апотвърдя със сигурност.

Коментар

phoenix написа:
                  ни
                  Супер!!! Тва мисля, че е Кончето

Коментар

Краси, аз този филм като го гледах за първи път 1 седмица след това бях като надрусан с амфетамини.... Исках да се катеря даже и по стълбовете на енергото

Коментар

Working...
                    X