Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Желаещи за туризъм?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ауууууууу, това е възможно най-гнусната тема, пускана някога... Абе хора, защо все ме настъпвате по мазолите???Умрем да обикалям по баирите, ама няма как да стане и скоро не го виждам. Ходила съм в Стара планина и Родопите, а много искам да отида в Пирин и Рила.П.П. До модераторите: Заключете я тая тема, че ще полудеяяяяяяяяяяяяя!!!!!
    Колежке, трябва да намерите време за планина!!!!
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Tихо, тихо, тихо...не сипвай сол в раната! Ще стане някога, ама не се знае кога, че с тез дечурлига, къде да тръгнеш по баирите? Обаче най-тържествено обещавам догодина да спретнем едно екскурзионно летуване из Рила или Пирин. Ти какво направи с Вихрен, ходи ли?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Tихо, тихо, тихо...не сипвай сол в раната! Ще стане някога, ама не се знае кога, че с тез дечурлига, къде да тръгнеш по баирите? Обаче най-тържествено обещавам догодина да спретнем едно екскурзионно летуване из Рила или Пирин. Ти какво направи с Вихрен, ходи ли?
        Вихрен е на 18-19 юли, вчера се записах, даже и шефа ми записах. Сега само чакам да разбера дали трябва чувал, че нямам Междудругото, на Вихрен ще ходят и четири деца (не с нашата група) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А за летуването съм ок, следващата година е ред отпуската да ходим на планина

Коментар

Защо е толкова рано записването за Вихрен? А чувал със сигурност ще ти трябва, мога да ти дам нашия, ама е малко опърпан. :D Децата не знам колко са големи, но моите категорично не стават още за маане по баирите - едното е на 2.6, а другото - на 2 месеца.Догодина лятото ще ги оставя на баба им да ги гледа и тръгваме.Да направиш много снимки и да ги качиш. Благородно ти завиждам!
          Ванга

Коментар

Яхуууу, качих се на ВихренИ тема пуснах:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45936

Коментар

къде ще бъде следващата дестинация?
              Mercedes E200 coupe

Коментар

Желаещи има, възможности няма Обичам планините и 15-часовите преходи в зимн условия

Коментар

icomirGT написа:
                  къде ще бъде следващата дестинация?
                  Ще пробвам Мусала другата седмица, но за сега не е ясно дали ще стане. А септември -Стара планина, 4 дниИхууу

Коментар

Къде по Старата планина? Можем да мислим заедно - средата на септември - връх Ботев от север (х. Плевен) например...

Коментар

Още един желаещ!!! :D - Азма едно питане!? Защо темата не е в раздел туризъм?
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Не знаех, че има раздел туризъм, ако администраторите решат-моля да преместят темата.За Стара планина: ще ти дам линк на агенцията, там е описан маршрута.Сопот-Добрила-Амбарица-Купена-Ботев (в основни линии). Четири дни. Ако си от север, може да се разберем директно на Амбарица. Трябва само да се чуеш с водача от агенцията. Той е много печен. А и не е задължително да им ползваш услугите, само докато се движиш с тях на планината (другото:транспорт и спане можеш и сам да си огранизираш). Последния път (на Вихрен) аз ходих с мой транспорт, но останалото го организираха те. И съм много доволен!

Коментар

Аз тая гнусна тема нали помолих да я заключат? Само ме дразните тука... Сега края на август една приятелка ще ходи на Рилските езера... yonkok, много хубави снимки си направил и добре, че даде линк за темата, щот аз рядко влизам в Интересни снимки и клипове и най-вероятно нямаше да я видя. И представа си нямате колко ви завиждам!
                          Ванга

Коментар

[quote="yonkok"]Не знаех, че има раздел туризъм, ако администраторите решат-моля да преместят темата.За Стара планина: ще ти дам линк на агенцията, там е описан маршрута.Сопот-Добрила-Амбарица-Купена-Ботев (в основни линии). Четири дни. Ако си от север, може да се разберем директно на Амбарица. Трябва само да се чуеш с водача от агенцията. Той е много печен. А и не е задължително да им ползваш услугите, само докато се движиш с тях на планината (другото:транспорт и спане можеш и сам да си огранизираш). Последния път (на Вихрен) аз ходих с мой транспорт, но останалото го организираха те. И съм много доволен![/quoteКолега, за съжеление за по-сериозен маршрут като този от порядъка на 2-3 дни няма да мога поне до спетември. Жи и здрав, да не се урочасам започвам един по-другата седмица. Той е около 6-7 дни според завси (това всъщност ще ми бъде отпуската) и включва доста голяма обиколка. Общеавам да качъ снимки след това, само късмет и здраве да ги обиколя. Тамън ще мога да подразня още малко колегата Irka_fihi Шегувам се разбира се!!!
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

А бой де! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                              Ванга

Коментар

Колеги, планинари, гледали ли сте ТОЗИ филм?Това на мен ми е "настолният" филм за планинарство.Може да го дръпнете от ЗАМУНДА или пак в ЗАМУНДА, но HD; от АРЕНА; от КУЕЙК (П2ПБГ); и от HD-ТОРЕНТИ. Има го и в КОЛИБКА, от където се сваля без регистрация.Приятно гледане!П.П. Филмът не е само за планинари. Свалете го, за да видите на какво е способен човешкият дух и инстинктът за самосъхранение в една тотално безнадеждна ситуация!

Коментар

Working...
                                X