Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Желаещи за туризъм?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Желаещи за туризъм?

От доста време едвам си намирам спътници за туризъм и затова походите ми се броят на пръст. Тук дали има желаещи? Сега на 18 юли има едно изкачване на в. Вихрен, мисля да ходя с една агенция. Преди две години не можаха да съберат хора. А много ми се ходи, ей така по 4-5 часа отиване и толкова връщане, за събота и неделя, а по нататък може и повече.
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

И защо ти е агенция!?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Щото нямам компания (изпочупиха си краката и се изпожениха), а сам не ми се ходи...

Коментар

yonkok написа:
        Щото нямам компания (изпочупиха си краката и се изпожениха), а сам не ми се ходи...
        С най-голямо удоволствие бихме ти правили компания,пък и мойта кака й се ходи ама нещо този месец нямаме много възможност от към време.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
          yonkok написа:
          С най-голямо удоволствие бихме ти правили компания,пък и мойта кака й се ходи ама нещо този месец нямаме много възможност от към време.
          Супер, аз моята я вземам само на по-леки преходи. Сега навивам един друг приятел да направим една Мусала. Там и моя шеф може да дойдеАко сте от Бургас ще ви е малко повече пътя

Коментар

Защо не пишеш по туристическите форуми. Има два основни. Даже в единия има една колежка манячка на туризма и на ФК Валенсия....

Коментар

yonkok написа:
              z_sutrov написа:
              yonkok написа:
              Супер, аз моята я вземам само на по-леки преходи. Сега навивам един друг приятел да направим една Мусала. Там и моя шеф може да дойдеАко сте от Бургас ще ви е малко повече пътя
              Да в Бургас сме сега. Иначе като имаме възможност пътуването не ни притеснява. До Разлог съм за около 4 часа от тука. Аз иначе преди години съм обиколил всички по-високи върхове из България.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

http://planinari.info/forum/index.phpАко ти се отвори мазало, замести в адреса ORG с INFOhttp://planina.e-psylon.net/index.php

Коментар

Айде малко да те подразня...:Снимката е на колега от втория форум...

Коментар

ттцтцтцтцтцтцттцтцтцтцттц, Много благодаря, колеги. Туристическите форуми са за запалени туристи, с опит, аз съм още малък турист (на 31 съм )Но почвам с регистрациите. За колегата: ето сайта на агенцията, с която мисля да ходя на Вихренhttp://www.bgtrekking.com/Има програма и т.н. На мен ми трябва агенция защото нямам опит в планината и сам не тръгвам Ако има опитни туристи-не трябва агенция

Коментар

yonkok написа:
                      ттцтцтцтцтцтцттцтцтцтцттц, Много благодаря, колеги. Туристическите форуми са за запалени туристи, с опит, аз съм още малък турист (на 31 съм )
                      ...аз пък съм на 33. Айде регистрирай се и ще се влачим заедно най-отзад... Грешиш за форумите. Аз например имам доста опит, но на баири увяхвам. На равно вървя много бързо, а по нанадолнище стигам пръв, като останалите зад мен се влачат с болни колене. Общо взето имаме един-двама високопланински бегачи, дето първи стигат. Останалите си вървим леко и лежерно.

Коментар

Ох,как ми се идва и на мен.Ама скоро си смених работата и не мога да ползвам отпуск.А аз като тръгна обикалям по 10 дена.Само внимавай на Кончето като минавате да не се пързулнеш надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Последния път като минавах от там в началото на юли ме валя сняг,а в Банско отнесе половината улици.Качвам и една снимка до хижа Вихрен,да видят мързеливците какво изтърват.Който иска да разгледа и албума ми,там има още.Линка е отдолу.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ауууууууу, това е възможно най-гнусната тема, пускана някога... Абе хора, защо все ме настъпвате по мазолите???Умрем да обикалям по баирите, ама няма как да стане и скоро не го виждам. Ходила съм в Стара планина и Родопите, а много искам да отида в Пирин и Рила.П.П. До модераторите: Заключете я тая тема, че ще полудеяяяяяяяяяяяяя!!!!!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Ох,как ми се идва и на мен.Ама скоро си смених работата и не мога да ползвам отпуск.А аз като тръгна обикалям по 10 дена.Само внимавай на Кончето като минавате да не се пързулнеш надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Последния път като минавах от там в началото на юли ме валя сняг,а в Банско отнесе половината улици.Качвам и една снимка до хижа Вихрен,да видят мързеливците какво изтърват.Който иска да разгледа и албума ми,там има още.Линка е отдолу.
                            Ама то е събота и неделя, колега. И аз съм зле с отпуските. А и мисля, че маршрута не минава през Кончето, само по Джамджиевия ръб. А и аз си имам прусек с карабинери и хоп за въжето Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

yonkok написа:
                              krasio_79bs написа:
                              Ама то е събота и неделя, колега. И аз съм зле с отпуските. А и мисля, че маршрута не минава през Кончето, само по Джамджиевия ръб. А и аз си имам прусек с карабинери и хоп за въжето Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Колега аз за 2 дена не се хващам.Първо имам само един почивен ден и докато пътувам от Бургас то какво ми остава да се кача и да сляза.А за въжетата на Кончето недей да се надяваш,последно някой ги беше нарязал.Дано са ги оправили.А и си е друго да тръгнеш на преход.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X