От доста време едвам си намирам спътници за туризъм и затова походите ми се броят на пръст. Тук дали има желаещи? Сега на 18 юли има едно изкачване на в. Вихрен, мисля да ходя с една агенция. Преди две години не можаха да съберат хора. А много ми се ходи, ей така по 4-5 часа отиване и толкова връщане, за събота и неделя, а по нататък може и повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Желаещи за туризъм?
Collapse
X
-
z_sutrov написа:yonkok написа:Щото нямам компания (изпочупиха си краката и се изпожениха), а сам не ми се ходи...
Ако сте от Бургас ще ви е малко повече пътя
Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Явор Митев
Защо не пишеш по туристическите форуми. Има два основни. Даже в единия има една колежка манячка на туризма и на ФК Валенсия....
Коментар
-
yonkok написа:z_sutrov написа:yonkok написа:Щото нямам компания (изпочупиха си краката и се изпожениха), а сам не ми се ходи...
Ако сте от Бургас ще ви е малко повече пътя
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Явор Митев
http://planinari.info/forum/index.phpАко ти се отвори мазало, замести в адреса ORG с INFOhttp://planina.e-psylon.net/index.php
Коментар
-
Явор Митев
-
ттцтцтцтцтцтцттцтцтцтцттц, Много благодаря, колеги. Туристическите форуми са за запалени туристи, с опит, аз съм още малък турист (на 31 съм)Но почвам с регистрациите. За колегата: ето сайта на агенцията, с която мисля да ходя на Вихрен
http://www.bgtrekking.com/Има програма и т.н. На мен ми трябва агенция защото нямам опит в планината и сам не тръгвам
Ако има опитни туристи-не трябва агенция
Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Явор Митев
yonkok написа:ттцтцтцтцтцтцттцтцтцтцттц, Много благодаря, колеги. Туристическите форуми са за запалени туристи, с опит, аз съм още малък турист (на 31 съм)
Грешиш за форумите. Аз например имам доста опит, но на баири увяхвам. На равно вървя много бързо, а по нанадолнище стигам пръв, като останалите зад мен се влачат с болни колене. Общо взето имаме един-двама високопланински бегачи, дето първи стигат. Останалите си вървим леко и лежерно.
Коментар
-
Ох,как ми се идва и на мен.Ама скоро си смених работата и не мога да ползвам отпуск.А аз като тръгна обикалям по 10 дена.Само внимавай на Кончето като минавате да не се пързулнеш надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Последния път като минавах от там в началото на юли ме валя сняг,а в Банско отнесе половината улици.Качвам и една снимка до хижа Вихрен,да видят мързеливците какво изтърват.Който иска да разгледа и албума ми,там има още.Линка е отдолу.
Коментар
-
Ауууууууу, това е възможно най-гнусната тема, пускана някога...Абе хора, защо все ме настъпвате по мазолите???Умрем да обикалям по баирите, ама няма как да стане и скоро не го виждам.
Ходила съм в Стара планина и Родопите, а много искам да отида в Пирин и Рила.П.П. До модераторите: Заключете я тая тема, че ще полудеяяяяяяяяяяяяя!!!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ох,как ми се идва и на мен.Ама скоро си смених работата и не мога да ползвам отпуск.А аз като тръгна обикалям по 10 дена.Само внимавай на Кончето като минавате да не се пързулнеш надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Последния път като минавах от там в началото на юли ме валя сняг,а в Банско отнесе половината улици.Качвам и една снимка до хижа Вихрен,да видят мързеливците какво изтърват.Който иска да разгледа и албума ми,там има още.Линка е отдолу.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:krasio_79bs написа:Ох,как ми се идва и на мен.Ама скоро си смених работата и не мога да ползвам отпуск.А аз като тръгна обикалям по 10 дена.Само внимавай на Кончето като минавате да не се пързулнеш надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Последния път като минавах от там в началото на юли ме валя сняг,а в Банско отнесе половината улици.Качвам и една снимка до хижа Вихрен,да видят мързеливците какво изтърват.Който иска да разгледа и албума ми,там има още.Линка е отдолу.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар