Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това в с.Подслон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ruNNer написа:
    jenshen73 написа:
    Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актче
    На такива VIP клиенти и албумче за снимките сигурно дават :D
    Хахахахахахаха, редно би било :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Stefanaki написа:
      Същото е и положението и при някои от тунелите и по Тракия, и по Хемус.
      За Хемус не знам, но за единствения тунел на Тракия - този над Ихтиман, съм абсолютно сигурен, че има на входа една огормна табела - "движението в тунела се записва с видеокамери, а скоростта се контролира с радар". Гаранция!

Коментар

--и така не знам какво е, но в момента в тази кутия на пътя няма камера или радар, лично си направих труда да погледна от близо и мога да ви успокоя колегите, които се притесняват че ще получат честитка , вътре в самото устройство има разни платки, но не и камери което ме навежда на мисълта че най вероятно ще става радар е това е от мен и спазвайте ограничението от 50 км в с.Подслон
        Фиат завинаги!!!!
        Фиат Типо-1.4 75кс.
        Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
        фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Ето това е коментар в един форум кадето хора с навигаций си събираме такива кординати и ги поставяме в навигацията за предупреждение.
          Ето ги и самите координати: 25.87387,42.47564 50km/h (25.87387,42.47564,1,50,2,90 //с.Подслон), тъй като не съм сигурен дали не може да снима и отдалечаващите се коли (в гръб), я слагам за двете посоки. А следващата от 15-те нови стационарни камери е: (25.65708,42.35650,1,50,2,170 //Е85, разклона за с.Загоре) - по същата причина слагам тая камера за двете посоки. Интересното за камерата в с.Подслон беше днес това, че на 50м пред нея си стоеше засадата на куките (все пак камерата прави снимки, ама не им пълни джобовете с кеш
          ).....
          Обичам си работата.

Коментар

спокойно някой "случайно" ще мине край него с щанга в ръка и дотам ще е
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Всичко, което пречи на полицаите да вземат кеш, рано или късно си заминава.От съвсем достоверен източник знам, че самите гранични полицаи и митничари на едно КПП са си изпотрошили "без да искат" камерите, които ги наблюдават как работят...Иначе аз отдавна съм достигнал до извода, че по-добре да се спазват ограниченията, отколкото после да се вайкаме Между другото, най-ми подейства за това решение купуването на GPS.Има функция "бордови компютър". Правил съм сравнение на средната за цялото пътуване скорост: при бързо каране над ограниченията - средната скорост е максимум с 5-10 км/ч по-висока, отколкото за същото разстояние, каране според правилата. В крайна сметка за едно разстояние от 200 км се получава разлика не повече от 15 минути. Не си струва за 15 минути да се вкарваме във филми...СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, И НЯМА ДА ВИ ПУКА ОТ КАМЕРИ!

Коментар

София - Бургас / Бургас - София за 9 опита 3 бързо и 6 нормално шофиранеБързо - 3 ч 05 мНормално - 4 ч 30 м Забележки:престой - 5 мин при бързо и нормално шофиранеВ населени места скоростта е 45-50 км/ч и за двата варианта.Предпочитам да шофирам нормално защото нормалното шофиране ми излиза почти два пъти по-евтино, много по-безопасно и по-малко стресиращо.

Коментар

mnpenchev написа:
                  София - Бургас / Бургас - София за 9 опита 3 бързо и 6 нормално шофиранеБързо - 3 ч 05 м
                  И с колко кара по магистралата?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Със 160-180км/ч с едно спиране да заредя метан до Пловдив и 5 минути да пусна една вода до Сливен.Се прибрах за 3 часа.В 6 часа тръгнах от летището и в 9 си бях в Бургас.Кола БМВ 318.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ruNNer написа:
                      jenshen73 написа:
                      Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актче
                      На такива VIP клиенти и албумче за снимките сигурно дават :D
                      че може и по няколко албумчета хахаххаха
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

mnpenchev написа:
                        София - Бургас / Бургас - София за 9 опита 3 бързо и 6 нормално шофиранеБързо - 3 ч 05 мНормално - 4 ч 30 м Забележки:престой - 5 мин при бързо и нормално шофиранеВ населени места скоростта е 45-50 км/ч и за двата варианта.Предпочитам да шофирам нормално защото нормалното шофиране ми излиза почти два пъти по-евтино, много по-безопасно и по-малко стресиращо.
                        Няяяя да се прайШ..знаем те как караш!
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Същите "кутийки" вече ги има монтирани и на входа на Нова Загора(посока Бургас) срещу лукойла до Хепи. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                          RIP Bravo 100 16V
                          Audi A4 2.5 TDI

Коментар

Явно е от 30-те кутии за 15-те радара, които ще се местят... Аз лично не бях чел за такава практика в друга държава...

Коментар

Вчера четох в "24часа", че за да работят законно тези устройства, трябвало да се приеме някаква промяна в закона за движения по пътищата. Обаче това правителсво не ги приело и за сега май стават излишни тези устройства.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Подобна кутия се е появила и в София на Цариградско шосе.Намира се между двете платна грубо пред "София Прес" и гледа в посока на излизащите от центъра коли.

Коментар

Working...
                                X