ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това в с.Подслон?
Collapse
X
-
Stefanaki написа:Същото е и положението и при някои от тунелите и по Тракия, и по Хемус.
Коментар
-
--и така не знам какво е, но в момента в тази кутия на пътя няма камера или радар, лично си направих труда да погледна от близо и мога да ви успокоя колегите, които се притесняват че ще получат честитка , вътре в самото устройство има разни платки, но не и камери което ме навежда на мисълта че най вероятно ще става радар е това е от мен и спазвайте ограничението от 50 км в с.ПодслонФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
Ето това е коментар в един форум кадето хора с навигаций си събираме такива кординати и ги поставяме в навигацията за предупреждение.Ето ги и самите координати: 25.87387,42.47564 50km/h (25.87387,42.47564,1,50,2,90 //с.Подслон), тъй като не съм сигурен дали не може да снима и отдалечаващите се коли (в гръб), я слагам за двете посоки. А следващата от 15-те нови стационарни камери е: (25.65708,42.35650,1,50,2,170 //Е85, разклона за с.Загоре) - по същата причина слагам тая камера за двете посоки. Интересното за камерата в с.Подслон беше днес това, че на 50м пред нея си стоеше засадата на куките (все пак камерата прави снимки, ама не им пълни джобовете с кешОбичам си работата.
Коментар
-
Всичко, което пречи на полицаите да вземат кеш, рано или късно си заминава.От съвсем достоверен източник знам, че самите гранични полицаи и митничари на едно КПП са си изпотрошили "без да искат" камерите, които ги наблюдават как работят...Иначе аз отдавна съм достигнал до извода, че по-добре да се спазват ограниченията, отколкото после да се вайкаме Между другото, най-ми подейства за това решение купуването на GPS.Има функция "бордови компютър". Правил съм сравнение на средната за цялото пътуване скорост: при бързо каране над ограниченията - средната скорост е максимум с 5-10 км/ч по-висока, отколкото за същото разстояние, каране според правилата. В крайна сметка за едно разстояние от 200 км се получава разлика не повече от 15 минути. Не си струва за 15 минути да се вкарваме във филми...СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, И НЯМА ДА ВИ ПУКА ОТ КАМЕРИ!
Коментар
-
mnpenchev
София - Бургас / Бургас - София за 9 опита 3 бързо и 6 нормално шофиранеБързо - 3 ч 05 мНормално - 4 ч 30 м Забележки:престой - 5 мин при бързо и нормално шофиранеВ населени места скоростта е 45-50 км/ч и за двата варианта.Предпочитам да шофирам нормално защото нормалното шофиране ми излиза почти два пъти по-евтино, много по-безопасно и по-малко стресиращо.
Коментар
-
ruNNer написа:jenshen73 написа:Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актчеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
mnpenchev написа:София - Бургас / Бургас - София за 9 опита 3 бързо и 6 нормално шофиранеБързо - 3 ч 05 мНормално - 4 ч 30 м Забележки:престой - 5 мин при бързо и нормално шофиранеВ населени места скоростта е 45-50 км/ч и за двата варианта.Предпочитам да шофирам нормално защото нормалното шофиране ми излиза почти два пъти по-евтино, много по-безопасно и по-малко стресиращо.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар