Вчера пътувайки от Ст.Загора към Бургас и минавайки през с.Подслон след бензиностанцията, отдясно на пътя, имаше една квадратна колона с 2 прозорчета и гледаха точно срещу мене. Това от тея стационарните радари с камери ли са или нещо друго? За първи път го виждам там и май минах по-бързичко и незнам дали няма да имам честитка. Попринцип там има патрулка почти винаги, а сега я нямаше. Така,че като патувате през там внимавайте ако е радар с камера. За съжаление неможах да го снимам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това в с.Подслон?
Collapse
X
-
Вероятно е това, Живко.Или само автоматичен скоростомер, подобен на обсъжданите в другата тема...Иначе последния път като ме спряха там, се опитвах да убедя полицаите, че това не е населено място Неуспешно ги убеждавах, но за мой късмет бяха изчистили радара и само си поговорихме и после по живо по здраво...
-
ruNNer написа:Минах вчера , но не съм обръща; внимание. Там като видя че го няма белия опел и не се заглеждам много. Ще се загледам катоп минавам пак след 2-3 дена.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Вчера като ходих към Созопол забелязах, че по посока от Бургас към Созопол има на 2 места монтирани същото устройство. Този път го поразгледах и мисля, че това са от тези новите стационарни радари за снимане. Така, че колеги карайте постоянно усмихнати, защото вече ще ни снимат навсякъде.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актчеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Ей, ще ни озаптят накрая...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Immortal написа:Ей, ще ни озаптят накрая...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Immortal написа:Има си, има. И там си има.Точно преди да се влезе в село Подслон и от двете страни си има знаци "РАДАР".
Коментар
-
Immortal написа:Има си, има. И там си има.Точно преди да се влезе в село Подслон и от двете страни си има знаци "РАДАР".Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар