Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това в с.Подслон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е това в с.Подслон?

Вчера пътувайки от Ст.Загора към Бургас и минавайки през с.Подслон след бензиностанцията, отдясно на пътя, имаше една квадратна колона с 2 прозорчета и гледаха точно срещу мене. Това от тея стационарните радари с камери ли са или нещо друго? За първи път го виждам там и май минах по-бързичко и незнам дали няма да имам честитка. Попринцип там има патрулка почти винаги, а сега я нямаше. Така,че като патувате през там внимавайте ако е радар с камера. За съжаление неможах да го снимам.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Вероятно е това, Живко.Или само автоматичен скоростомер, подобен на обсъжданите в другата тема...Иначе последния път като ме спряха там, се опитвах да убедя полицаите, че това не е населено място Неуспешно ги убеждавах, но за мой късмет бяха изчистили радара и само си поговорихме и после по живо по здраво...

Коментар

Толкова хора сте прегледали темата, никой ли не е минавал тези дни по този път?
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Толкова хора сте прегледали темата, никой ли не е минавал тези дни по този път?
        Не.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Минах вчера , но не съм обръща; внимание. Там като видя че го няма белия опел и не се заглеждам много. Ще се загледам катоп минавам пак след 2-3 дена.
          Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
            Минах вчера , но не съм обръща; внимание. Там като видя че го няма белия опел и не се заглеждам много. Ще се загледам катоп минавам пак след 2-3 дена.
            Точно така направих и аз. Като видях,че Опела го няма и настапах и в един момент видях това монтирано и затова незнам дали няма да ме сурвакат.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Вчера като ходих към Созопол забелязах, че по посока от Бургас към Созопол има на 2 места монтирани същото устройство. Този път го поразгледах и мисля, че това са от тези новите стационарни радари за снимане. Така, че колеги карайте постоянно усмихнати, защото вече ще ни снимат навсякъде.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актче
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей, ще ни озаптят накрая...

Коментар

Immortal написа:
                    А не трябва ли да има знак, който да предупреждава за наличието на такива средства за "наблюдение"?Поне в чужбина е така.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Има си, има. И там си има.Точно преди да се влезе в село Подслон и от двете страни си има знаци "РАДАР".

Коментар

Stefanaki написа:
                        Immortal написа:
                        А не трябва ли да има знак, който да предупреждава за наличието на такива средства за "наблюдение"?Поне в чужбина е така.
                        По пътя от Б-с до Созопол има табели с надпис "РАДАР" много отдавна ама нямаше радари. Сега явно дойде времето и за радарите.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Immortal написа:
                          Има си, има. И там си има.Точно преди да се влезе в село Подслон и от двете страни си има знаци "РАДАР".
                          Малеее колко акта има от това място, последния беше февруари тази година.Вчера минах 2 пъти от там ,ама не съм се заглеждал ,там вече карам с 50км, има няма полицаи, точно там вчера ме изпревариха поне 5 коли защото карам бавно , какво ли ще им се случи :D

Коментар

Immortal написа:
                            Добре.Обаче на магистрала Хемус има същото устройство (до една бензиностанция, обяснено в друга тема) без предупредителен знак (или поне на 07.06.2009 нямаше).Същото е и положението и при някои от тунелите и по Тракия, и по Хемус.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

jenshen73 написа:
                              Във Варна вече дори разнасят и картичките. На мой бивш колега са му занесли папка с 14 снимки на които се вижда ясно как преминава на червен светофар Картичката не е честитка, а актче
                              На такива VIP клиенти и албумче за снимките сигурно дават :D
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                              X