Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена за хубав номер?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така иска човека, тъкав номер си взимато и Пунтото е кола и Бентлито е кола, ама ... :D...един съвет от менкола с хубав номер много лесно се запомня :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

коцев написа:
      Добре де , я обяснете на възрастния човек каква е разликата между хубави и лоши номера , че нещо не мога да схвана ? Примерно номер 6666 и 1278 . Каква е разликата според вас защото по моите наблюдения тия с еднаквите цифри са най големите нарушители на закона и правилника и ги псуват на всяка крачка . Особенно тия с джиповете с еднакви цифри. За нищо на света не бих си сложил такъв номер , защото не номера управлява колата а човека зад кормилото .
      Е и? Аз пък искам да си сложа такъв номер. Харесва ми. Защо трябва да е "масов"? Защо да не съм различен с нещо? Просто имам желание за определен номер и след като има възможност, бих се възползвал. Друг от този тип, освен този, който аз искам, няма да си сложа. Всеки си има предпочитания. Примерно, аз защо карам Фиат 2000 година (вече не карам), а не Мерцедес от същата година. Ами причината е ясна, не е нужно да я назовавам. Същото е и с номера. Поне аз така разсъждавам. Всеки има различни виждания.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днес си приказвах с един приятел който се занимава със спедиция и логистика и има стаж 30 години зад волана.Та той ми обясни каква е разликата между номер А666666 (и такъв си имаме в Бургас) и номер А5798КН. Първият е за малоумници които не могат да си запомнят номера на колата,а втория за хората с повече акъл. Ей,хората с хубави номера да не вземете да ми се разсърдите.Приемете го с усмивка. :P
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          Днес си приказвах с един приятел който се занимава със спедиция и логистика и има стаж 30 години зад волана.Та той ми обясни каква е разликата между номер А666666 (и такъв си имаме в Бургас) и номер А5798КН. Първият е за малоумници които не могат да си запомнят номера на колата,а втория за хората с повече акъл.
          Сега ми отговори на въпроса, който си задавах - Защо, аджаба, има едно черно Ауди Р8, което е СА 444444. Благодаря за отговора. хахаха

Коментар

Аз съм с 8848. Отидох в КАТ с вуйчо ми и се качихме до горния етаж, влязохме при тая дет раздаваше номерата, питахме за "хубав" номер и тя ми даде едно листче да си избера. Като и занесох долументите ми даде 2 варианта:1. Плащам 50 лв и ми го монтират номера веднага2. Чакам до обед и не плащам нищо освен това дето съм дал по регистрацията....Като ходих за самия номер съм си бил сам, така че малко трудно може да се каже, че съм минал с връзки :D
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
              Аз съм с 8848. Отидох в КАТ с вуйчо ми и се качихме до горния етаж, влязохме при тая дет раздаваше номерата, питахме за "хубав" номер и тя ми даде едно листче да си избера. Като и занесох долументите ми даде 2 варианта:1. Плащам 50 лв и ми го монтират номера веднага2. Чакам до обед и не плащам нищо освен това дето съм дал по регистрацията....Като ходих за самия номер съм си бил сам, така че малко трудно може да се каже, че съм минал с връзки :D
              Къде си бе, Еверест. Такъв беше номерът на Станислав Ангелов - Пелето на един негов бивш Форд. Беше син на цвят. Ням значение откъде знам. Тогава още играеше в ЦСКА. Иначе аз имам човек. Просто така се случиха нещата преди почти три години . Ще го мисля, ама първо да взема автомобила... Че не е хубаво пред вола каруца да се слага.

Коментар

За Варна специално схемата е -подбират хубавите номера,които биха се паднали и ги поставят в един "списък".Срещу 50лв имаш право на избор от този списък,ако неискаш си се надяваш на късмета да ти поднесе интересен номер.Но помислете след като го има този списък какъв в шанса за късмет И става много интересно,защото примерно ти гледаш,че следващия номер който се пада на твоя ред е примерно 9999,но идва реда ти и изведнъж ти дават следващия номер и ти оставаш леко разочарован от "късмета" :D Аз имах "честта" да избирам от такъв списък,но най-интересното беше,че дори и в него не фигурираха номера като : 9999; 0001; 0002 -макар,че точно тези номера следваха.Просто на тяхно място бяха следващите.Явно за тези номера цената на "списъка" е повечко и то доста.Аз си регистрирах колата миналото лято,затова не съм в течение,в момента може и по друг начин да стоят обстоятелствата,макар че се съмнявам.

Коментар

Цената за такива регистрационни номера миналата година започваше от 1000 лв нагоре!А късмета да ви се падне такъв номер е нулев, както казва колегата "m3xo".Просто си ги търгуват както намерят за добре.
                  Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

svetkos_ написа:
                    ... Иначе аз днес, след като писах в темата, се питах - откъде е подадената информация с цените? Да речем, че е нещо като правилник, който го има - ами няма как да ми откажат, ако реша да се заяда. Т.е. при положение, че започнат да ме рекетират. Причината е ясна, по-лошо за тях. Аз може да не получа номера си, но след това мога да им създам проблем. Дали голям, дали малък, до всички ще стигне. Това е без значение. Ама да взема първо автомобил, пък после да проверя. Исках да се информирам предварително. Благодаря на отзовалите се.
                    Нарича се ТАРИФА № 4 ЗА ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ В СИСТЕМАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ТАКСИМоже да се види в сайта на КАТ:http://www.kat.mvr.bg/ -> Информация (от менюто в ляво)

Коментар

Immortal написа:
                      svetkos_ написа:
                      ... Иначе аз днес, след като писах в темата, се питах - откъде е подадената информация с цените? Да речем, че е нещо като правилник, който го има - ами няма как да ми откажат, ако реша да се заяда. Т.е. при положение, че започнат да ме рекетират. Причината е ясна, по-лошо за тях. Аз може да не получа номера си, но след това мога да им създам проблем. Дали голям, дали малък, до всички ще стигне. Това е без значение. Ама да взема първо автомобил, пък после да проверя. Исках да се информирам предварително. Благодаря на отзовалите се.
                      Нарича се ТАРИФА № 4 ЗА ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ В СИСТЕМАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ТАКСИМоже да се види в сайта на КАТ:http://www.kat.mvr.bg/ -> Информация (от менюто в ляво)

Коментар

изчетох всичко и искам и аз да уточня: за трицифрена комбинация НЕ се заплаща,но ако си е на ред.моят номер е 1141 и платих 50 лв. с молба и вносна бележка ,защото по ред беше 1048,а аз исках нещо интересно и го таксуват като номер по желание.може би за това никога не им идва реда на тези номера и да ги вземеш без пари,защото като се извъртят до 1140 следващият ще е 1142

Коментар

=Rudi= написа:
                          изчетох всичко и искам и аз да уточня: за трицифрена комбинация НЕ се заплаща,но ако си е на ред.моят номер е 1141 и платих 50 лв. с молба и вносна бележка ,защото по ред беше 1048,а аз исках нещо интересно и го таксуват като номер по желание.може би за това никога не им идва реда на тези номера и да ги вземеш без пари,защото като се извъртят до 1140 следващият ще е 1142
                          Ами не знам. На един, когато си регвах Бравото, му се падна 6446. Един колега от форума, който рядко влиза, пък се размина с 4020, пред него човекът го е взел. Поне така ми писа, след като ходи да смени пловдивските табелки със софийски.

Коментар

То аз не разбирам от хубави и лоши номера та я ми кажете тоя на Мерца ми за какъв минава :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

само за буквите ми плати дилъра (50 trl) ...гратис... цифрите произволни...ама бая готини нали...
                              Прикачени файлове
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

коцев написа:
                                То аз не разбирам от хубави и лоши номера та я ми кажете тоя на Мерца ми за какъв минава :D
                                Май не четем темата. bahricin,Гъзе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Working...
                                X