така иска човека, тъкав номер си взимато и Пунтото е кола и Бентлито е кола, ама ... :D...един съвет от менкола с хубав номер много лесно се запомня :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена за хубав номер?
Collapse
X
-
коцев написа:Добре де , я обяснете на възрастния човек каква е разликата между хубави и лоши номера , че нещо не мога да схвана ? Примерно номер 6666 и 1278 . Каква е разликата според вас защото по моите наблюдения тия с еднаквите цифри са най големите нарушители на закона и правилника и ги псуват на всяка крачка . Особенно тия с джиповете с еднакви цифри. За нищо на света не бих си сложил такъв номер , защото не номера управлява колата а човека зад кормилото .NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Днес си приказвах с един приятел който се занимава със спедиция и логистика и има стаж 30 години зад волана.Та той ми обясни каква е разликата между номер А666666 (и такъв си имаме в Бургас) и номер А5798КН. Първият е за малоумници които не могат да си запомнят номера на колата,а втория за хората с повече акъл. Ей,хората с хубави номера да не вземете да ми се разсърдите.Приемете го с усмивка. :P
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес си приказвах с един приятел който се занимава със спедиция и логистика и има стаж 30 години зад волана.Та той ми обясни каква е разликата между номер А666666 (и такъв си имаме в Бургас) и номер А5798КН. Първият е за малоумници които не могат да си запомнят номера на колата,а втория за хората с повече акъл.NOW: ???
Коментар
-
Аз съм с 8848. Отидох в КАТ с вуйчо ми и се качихме до горния етаж, влязохме при тая дет раздаваше номерата, питахме за "хубав" номер и тя ми даде едно листче да си избера. Като и занесох долументите ми даде 2 варианта:1. Плащам 50 лв и ми го монтират номера веднага2. Чакам до обед и не плащам нищо освен това дето съм дал по регистрацията....Като ходих за самия номер съм си бил сам, така че малко трудно може да се каже, че съм минал с връзки :DFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Аз съм с 8848. Отидох в КАТ с вуйчо ми и се качихме до горния етаж, влязохме при тая дет раздаваше номерата, питахме за "хубав" номер и тя ми даде едно листче да си избера. Като и занесох долументите ми даде 2 варианта:1. Плащам 50 лв и ми го монтират номера веднага2. Чакам до обед и не плащам нищо освен това дето съм дал по регистрацията....Като ходих за самия номер съм си бил сам, така че малко трудно може да се каже, че съм минал с връзки :DNOW: ???
Коментар
-
За Варна специално схемата е -подбират хубавите номера,които биха се паднали и ги поставят в един "списък".Срещу 50лв имаш право на избор от този списък,ако неискаш си се надяваш на късмета да ти поднесе интересен номер.Но помислете след като го има този списък какъв в шанса за късмет И става много интересно,защото примерно ти гледаш,че следващия номер който се пада на твоя ред е примерно 9999,но идва реда ти и изведнъж ти дават следващия номер и ти оставаш леко разочарован от "късмета" :D Аз имах "честта" да избирам от такъв списък,но най-интересното беше,че дори и в него не фигурираха номера като : 9999; 0001; 0002 -макар,че точно тези номера следваха.Просто на тяхно място бяха следващите.Явно за тези номера цената на "списъка" е повечко и то доста.Аз си регистрирах колата миналото лято,затова не съм в течение,в момента може и по друг начин да стоят обстоятелствата,макар че се съмнявам.
Коментар
-
svetkos_ написа:... Иначе аз днес, след като писах в темата, се питах - откъде е подадената информация с цените? Да речем, че е нещо като правилник, който го има - ами няма как да ми откажат, ако реша да се заяда. Т.е. при положение, че започнат да ме рекетират. Причината е ясна, по-лошо за тях. Аз може да не получа номера си, но след това мога да им създам проблем. Дали голям, дали малък, до всички ще стигне. Това е без значение. Ама да взема първо автомобил, пък после да проверя. Исках да се информирам предварително. Благодаря на отзовалите се.
Коментар
-
Immortal написа:svetkos_ написа:... Иначе аз днес, след като писах в темата, се питах - откъде е подадената информация с цените? Да речем, че е нещо като правилник, който го има - ами няма как да ми откажат, ако реша да се заяда. Т.е. при положение, че започнат да ме рекетират. Причината е ясна, по-лошо за тях. Аз може да не получа номера си, но след това мога да им създам проблем. Дали голям, дали малък, до всички ще стигне. Това е без значение. Ама да взема първо автомобил, пък после да проверя. Исках да се информирам предварително. Благодаря на отзовалите се.NOW: ???
Коментар
-
изчетох всичко и искам и аз да уточня: за трицифрена комбинация НЕ се заплаща,но ако си е на ред.моят номер е 1141 и платих 50 лв. с молба и вносна бележка ,защото по ред беше 1048,а аз исках нещо интересно и го таксуват като номер по желание.може би за това никога не им идва реда на тези номера и да ги вземеш без пари,защото като се извъртят до 1140 следващият ще е 1142
Коментар
-
=Rudi= написа:изчетох всичко и искам и аз да уточня: за трицифрена комбинация НЕ се заплаща,но ако си е на ред.моят номер е 1141 и платих 50 лв. с молба и вносна бележка ,защото по ред беше 1048,а аз исках нещо интересно и го таксуват като номер по желание.може би за това никога не им идва реда на тези номера и да ги вземеш без пари,защото като се извъртят до 1140 следващият ще е 1142NOW: ???
Коментар
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар