Досега се ровен из търсачката, но не открих това, което ме интересуваше. В чичо Гоогле пък намерих нещо от 2007 година, което не ми върши работа. Та, въпросът ми е - някой запознат ли е колко ще ми излезе номер от сорта ХУХУ? За 2007 номер ХХХХ е бил 1000 лева. До колкото имам спомен цената се вдигна. Обаче не мога да намеря актуална информация за такъв, какъвто аз искам. Влизах и в страницата на КАТ, но улучих гредата. Та, ако някой може да ми даде конкретна информация или от някъде, от където да прочета, ще съм му много благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена за хубав номер?
Collapse
X
-
6. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с четири еднакви цифри се събира такса 1000 лв.7. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав; ав-ва, където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9", се събира и такса 30 лв.8. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри по желание, извън случаите по т. 6 и 7, се събира и такса 50 лв.9. за право на ползване на регистра ционен номер за автомобили с надпис по желание се събира и такса7000 лв.http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=36794Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Недей ми бърка в незарастналата рана.Едно мургаво създание което беше на опашката пред мен в КАТ и орева че му искат 200 лв. екотакса като видя че се задава номер с цифрите 3663 веднага намери още 200 лв. за номер.И така още ме е яд за Мерцедеса 124ка с моя номер.Ама какво да се прави, късмет.
Коментар
-
А къде се плащат тези суми за които казва Kuku? Мен постоянно ме питат колко пара съм дал за номера (6646), а аз нищо не съм давал ... отидох подадох докиментите и мацката такъв номер ми даде, явно съм стъпил на голяма промоция ?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Абсолютно за всички има. Ноември 2006-та, когато си регистрарах колата имах доста голямото желание да си взема 1913 за номер и на гишетата в КАТ за регистрация попитах как става номера, казаха ми да отида на еди кой си етаж в еди коя си стая, където да говоря еди кой си. Отидох, говорих с човека, за съжаление 1913 не беше свободно, но вече така и така ги бях предвидил тия 50 или колко лева бяха там, си взех друг. Написаха ми бележка, с която отидох на каса, от там нова бележка и обратно на каса. Никаква връзка нямах и цялата процедура отне около 30-40 минути. И всичко беше документирано с разписки черно на бяло.Разбира се това беше преди почти 3 години, но се съмнявам да се е променил много от тогава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар