Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена за хубав номер?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Кюстендил на един съученик за 0007 - 90лв такса без познати, рушвети и т.н Става въпрос за Април тази година.

Коментар

ХХХУ, УХХХ, ХХУХ, ХУХХ тази комбинация е мн по - добре от ХХУУ, ХУХУ, УУХХ,УХУХ и ако не се плаща няма смисъл да се дават пари.
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Immortal написа:
        Само лека корекция на КИКИ - за номера от вида 3 еднакви цифри плюс още една - ХХХУ, УХХХ, ХХУХ, ХУХХ не се заплаща допълнителна такса.Братовчед ми съвсем случайно му се падна номер 7773 без да заплаща нищо допълнително.
        И моят номер е 0400, а не съм плащал нищо.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

така е и правилнонали скоро пак имаше някакви уволнения ... една от причините беше, че крият номера и прибират рушвети
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Immortal, то е така, ама ако искаш такъв номер и по късмет не ти се падне, трябва да дадеш 50 лева. Иначе ако си късметлия може и без пари.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На късмет не се пада. Моят е ХУХХ - цена 50 лв.

Коментар

Моят пък е 9282 и ми се е случвало да ме питат един път аз ли си го избрах и колко съм платил, а то такъв ми се падна.
                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

naskobg написа:
                  Ех колега, като не се пада на късмет значи лелката там ме е харесала "Моят пък е 9282 и ми се е случвало да ме питат един път аз ли си го избрах и колко съм платил, а то такъв ми се падна."На Браво-то ми беше 4151, един познат беше зад мен на канала, на него му дадоха 4152.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

radoslavp написа:
                    А къде се плащат тези суми за които казва Kuku? Мен постоянно ме питат колко пара съм дал за номера (6646), а аз нищо не съм давал ... отидох подадох докиментите и мацката такъв номер ми даде, явно съм стъпил на голяма промоция ?
                    Immortal написа:
                    ......Братовчед ми съвсем случайно му се падна номер 7773 без да заплаща нищо допълнително. .....
                    trace написа:
                    И моят номер е 0400, а не съм плащал нищо.
                    И след всичко това следва:
                    naskobg написа:
                    Странен народ сме и това е.п.п. Докато събера цитатите и trace ме е изпреварил.

Коментар

В закона е регламентирано кои точно номера се плащат допълнително и колко се плаща за тях.Номерата от вида 3 еднакви цифри плюс четвърта не влизат в този параграф и за тях НЕ СЕ заплаща допълнително.Всички номера, за които се плаща допълнително се водят на отчет още при издаването им, и се отчитат съответно с цена, съответстваща на тази разпоредба.Ако изрично сте поискали този номер, както и всеки друг (например годината на раждането ви), то тогава съгласно т.8 се "събират" още 50 лв.Пак цитирам (цитираното от Торнадо):6. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с четири еднакви цифри се събира такса 1000 лв.7. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав; ав-ва, където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9", се събира и такса 30 лв.8. за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри по желание, извън случаите по т. 6 и 7, се събира и такса 50 лв.9. за право на ползване на регистра ционен номер за автомобили с надпис по желание се събира и такса7000 лв.Т.е. тези номера с 3 еднакви цифри са оставени по избор на съответния КАТ... запазват ги и ги предлагат на мераклии по 50 лв...другаде - не.Това обяснява горното разминаване , дето го е написал peho.

Коментар

Лелееее, цял роман сте написали. Докато изчета всичко, ми изтекоха очите. До колкото разбрах - това, което искам, струва 30 лева. Благодаря за подробната информация. От прочетеното разбирам още, че може да се налага и почерпка. Хубавото в цялата работа е, че ще бъде на познат, ако се закучат нещата... :D
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Тая тема ме подсети за един много добър сайт за рег. №: http://www.licenseplates.tv/А на този линк може да се направят и поръчат всякакви БГ рег. №, просто натискаш върху номера и си пишеш каквото ти харесва
                          Прикачени файлове
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Наистина за моя писах молба. Даде ми го лично шефа на КАТ.

Коментар

FIRE 8V написа:
                              Тая тема ме подсети за един много добър сайт за рег. №: http://www.licenseplates.tv/А на този линк може да се направят и поръчат всякакви БГ рег. №, просто натискаш върху номера и си пишеш каквото ти харесва
                              Даже в иБей има възможност да си поръчаш подобно нещо. Иначе аз днес, след като писах в темата, се питах - откъде е подадената информация с цените? Да речем, че е нещо като правилник, който го има - ами няма как да ми откажат, ако реша да се заяда. Т.е. при положение, че започнат да ме рекетират. Причината е ясна, по-лошо за тях. Аз може да не получа номера си, но след това мога да им създам проблем. Дали голям, дали малък, до всички ще стигне. Това е без значение. Ама да взема първо автомобил, пък после да проверя. Исках да се информирам предварително. Благодаря на отзовалите се.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Добре де , я обяснете на възрастния човек каква е разликата между хубави и лоши номера , че нещо не мога да схвана ? Примерно номер 6666 и 1278 . Каква е разликата според вас защото по моите наблюдения тия с еднаквите цифри са най големите нарушители на закона и правилника и ги псуват на всяка крачка . Особенно тия с джиповете с еднакви цифри. За нищо на света не бих си сложил такъв номер , защото не номера управлява колата а човека зад кормилото .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X