Колега и аз съм със руски радар детектор’’Сейевър г-213’’Днес минах под таблото и не ми изписка?Мисля че е защото моя е монтиран на сенника и се получава малко голям ъгъл спрямо табелата и той остава в сянка.На бялата астра го тествах и си писка без проблем.Но трябва да им е включен радара.Когато го тествах ги издебнах на спирката срещу Технополис бяха спряли едно БМВ.Минах и не изписка,след което завъртях на кръговото и спрях на спирката на на младост точно до подлеза.Написаха акта на БМВ-то и след 2 минути почна да писка и гледам в огледалото една бяла фиеста как се засилила да им носи едни 20 лева.Изскочи органа на реда с палката и радар детектора спря да писка.Явно си ги дебнат с изключен радар и си преценяват дали да те гръмнат ако си засилен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростомер на пътя !!!
Collapse
X
-
Хептен на бургаски битовизми го обърнахте брей ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Хептен на бургаски битовизми го обърнахте брей ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега и аз съм със руски радар детектор’’Сейевър г-213’’Днес минах под таблото и не ми изписка?Мисля че е защото моя е монтиран на сенника и се получава малко голям ъгъл спрямо табелата и той остава в сянка.На бялата астра го тествах и си писка без проблем.Но трябва да им е включен радара.Когато го тествах ги издебнах на спирката срещу Технополис бяха спряли едно БМВ.Минах и не изписка,след което завъртях на кръговото и спрях на спирката на на младост точно до подлеза.Написаха акта на БМВ-то и след 2 минути почна да писка и гледам в огледалото една бяла фиеста как се засилила да им носи едни 20 лева.Изскочи органа на реда с палката и радар детектора спря да писка.Явно си ги дебнат с изключен радар и си преценяват дали да те гръмнат ако си засилен.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Само да вметна, че и на "Атия" са монтирали едно чудо, било стационарен радар със снимки. Откъм входа на поделението са го турнали, спазвайте ограничението като слизате към Созопол и др., там е 60!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колега, хубаво е да те информирам че повредата не е в твоя телевизор!Руския радар е създаден да засича само ’х’честота.На която работят 99% от полицейските радари.Просто няма как да засече нещо което работи на "к"честота.Не бързай да си го подаряваш,ще сгрешиш.Имах 9 бандова кобра и ми даваше толкова фалшиви сигнали че просто спрях да и обръщам внимание кога писне.С този знам че писне ли значи наистина има за какво.Именно поради причината че работи само на ’х’честота и дава по малко фалшиви сигнали си го купих.Ако все пак си решил да го махнеш драсни ми едно ЛС.Има един приятел който ще ти даде 20 лв за него.За инфо в Пловдив се продават за 30 лв. в магазина.Пускам ти една снимка за да видиш че не винаги цената е определяща за качествата на един продукт.
Коментар
-
Вместо да харчат пари за тези тъпи скоростомери да вземат да оправят светофара до стадиона до езерото дето през деня почти не се вижда какво свети, а там колите летят. Аз лично съм бил свидетел на 3 катастрофи точно на това място. В неделя гледам пак имаше стъкла под светофара! Баси тъпите управници!Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
и в крайна сметка и аз да се изкажа по въпроса, понеже минавам от там по 10-тина пъти на ден.Колеги ако карате в лявата лента с около 100-120 км/ч това нещо изобщо неможе да ви засече(от личен опит го казвам).Относно цивилните патрулки.. във вторник сутринта в 4:45 тръгвах за работа и вече бях на околовръстното към центъра, и по някаква случайност не бързах и си карах с 90(което пак е над ограничението 80) и една кола се "залепи" зад мен и нито ме изпреварва, нито намаля.. кара с мен... аз намалих малко, сложих си предпазния "каиш" и колата без да даде мигач предприе изпреварване.Когато се изравни с мен намали малко, огледаха ме и продължиха по пътя си, но вътре в колата бяха униформени човечета, единият от който снимаше с мобилен телефон.много ама много смешно ми стана.
Коментар
-
Да бе. Много станаха "замаскираните" по този участък, а и КАТ присъстват почти навсякъде. Дори имам чувството, че вече ни ескортират по пътя и трябва да се чувстваме по-специални Що се касае за гореописаните скоростомери си мисля, че по скоро са коректив и то нужен, защото по цялото трасе може да ти се случи всичко. Ограничението до 80 км/ч. е разумно в този участък и всяко превишение е ненужно и опасно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:и в Стара Загора посока кръговото за магистралата на разклона на село Загоре внимавайте има ограничение и много малко хора го знаятEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:Само да вметна, че и на "Атия" са монтирали едно чудо, било стационарен радар със снимки. Откъм входа на поделението са го турнали, спазвайте ограничението като слизате към Созопол и др., там е 60!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mnpenchev
След Поморийските солници, на дългата права, преди завоя за Ахелой, точно там кадето са строежите в дясно също има, не знам дали работи, но и да не работи, скоро ще, така че внимавайте.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар