Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростомер на пътя !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еле ,теб не мога да те разбера,за какво си тук във форума,да се чепкаш с останалите ли,винаги да си контра на някого,няма значение по каква тема и защо Айде не се прави на света вода ненапита,непрегрешавала никога и изрядна отвсякъде...а какво могат да ти сторят ли? Ако искат и колата ще ти спрат от движение,повод ще си намерят,само да решат,че искат да се заядат с теб...Те да те спрат ,пък както обичашщ да спориш,ще я втасаш хубаво
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      Еле ,теб не мога да те разбера,за какво си тук във форума,да се чепкаш с останалите ли,винаги да си контра на някого,няма значение по каква тема и защо Айде не се прави на света вода ненапита,непрегрешавала никога и изрядна отвсякъде...а какво могат да ти сторят ли? Ако искат и колата ще ти спрат от движение,повод ще си намерят,само да решат,че искат да се заядат с теб...Те да те спрат ,пък както обичашщ да спориш,ще я втасаш хубаво
      и какво съм казала??? Че е добре да има повече такива или че ако карам в рамките на ограничението няма да ми пратят честитка????И на кой бях контра? И с кой съм се заяла? Може би ти по-добре знаеш аз как карам Ко да се прави, всички с телепатични възможности в днешно време....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        Korun написа:
        ele написа:
        Korun написа:
        Е те "колегите" са почти винаги там.Между другото да ни е честита новата необозначена снимаща патрулка с номер А2684ВК. Мога да приложа и снимков матр’ял. Тези карат зад тебе и те стрелкат.
        Идеално Дано пуснат повече такива :D
        Не ти пожелавам среща с тях. Намеренията им не са съвсем чисти! Твърдя го, защото ги видях в действие.
        А ако спазваш ограниченията какво ще ти направят? Ще изкарат базука и ще те гръмнат ли?
        Описвам ти ситуацията, ти сама прецени....Автомобила предприе изпреварване на еднопосочен двулентов път. Твърдя, че скоростта на изпреварващият автомобил, беше в рамките на позволеното, защото полицейската астра се движеше доста бавно. Съответно полицайчетата, почнаха да увеличават скоростта до момента в който двата автомобила навлязоха в участък с ограничение 60 км/ч. Е точно тогава извадиха палката през стъклото и "А, сега какво прайм?"..... Ти сама прецени дали това е нормално, но аз бях свидетел.
        Настоящата - Ford Focus ST
        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
        Франкенщайн - R.I.P.
        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

gamma написа:
          Днес два пъти нарочно минах с над 99км/ч и не отчете нищо
          При ограничение от 50??? Я си сметни акта и сам отиди да си го платиш, че КАТ слухтят вече и по форумите...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ограничението там е 80
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

това нещо в крайна сметка има ли камера или не,защото в друга тема имаше оплаквания,че от подонбо чудо получили актче
              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                това нещо в крайна сметка има ли камера или не,защото в друга тема имаше оплаквания,че от подонбо чудо получили актче
                няма камера... засега... кмета го поръча след като едни деца се осукаха около един електрически стълб през март-април и три починаха.... п.п. кмета поръча и една патрулка с радар денонощно да шета в двете посоки на околовръстното, тъй че умната...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  paralesa написа:
                  няма камера... засега... кмета го поръча след като едни деца се осукаха около един електрически стълб през март-април и три починаха.... п.п. кмета поръча и една патрулка с радар денонощно да шета в двете посоки на околовръстното, тъй че умната...
                  Donnna, ти си нашия човек. Ако има още пикантерии - казвай. :D
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Изтича все пак вътрешна информация .
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

:D
                      Fiat Bravo 100 16v

Коментар

batproho написа:
                        Изтича все пак вътрешна информация .
                        Че изтича - изтича - ама на правилното място...Ние няма да казваме на никой...Donnna, четеш ли ? ПС: Ех ако знаех за хайките на общинските паяци в М. Рудник сега щях да съм по-богат със сто лева...И информатора и аз щяхме да сме доволни :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе струва ми се, че тая тема трябва да се прекръсти на "Информация от извора за Бургас и региона"
                          Настоящата - Ford Focus ST
                          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                          Франкенщайн - R.I.P.
                          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Като стана дума за паяци, колеги внимавайте из центъра и Лазур, много шетат гадините, на доста познати им отнесоха колите, зад новата поща ги вдигат и от тротоарите. А зад механото, кадето е новото кафенце, докато спреш и те налазват.

Коментар

krasio_79bs написа:
                              На нея си тествах радар детектора,беше спряна до девизията посока София.Засичал съм я и на моста на Ченгенето и на изхода на Бургас в посока Средец до Върли бряг.Явно навсякъде огряват с нея.
                              И сега логично е да кажеш писна ли ти радарчето и ако е писнало от какво разстояние и марката.Ако не е писнало пак кажи каква марка е да не си купувам такова,защото доста се замислих и аз за една инвестиция за детектор.Днес минах няколко пъти с буса под тези табла на околовръстното,но руския антирадар Савер 213,който ми стои в буса изобщо не се обади. Нормално ли е това и изобщо кой радар-детектор ги засича тези табла и бялата Астра
                              EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Само да вметна, че и на "Атия" са монтирали едно чудо, било стационарен радар със снимки. Откъм входа на поделението са го турнали, спазвайте ограничението като слизате към Созопол и др., там е 60!!!
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X