Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избори 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избори 2009

Гласувахте ли? Струва ми се че е доста слаба избирателната активност.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Аз гласувах и отивам на плаж
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

...

На днешните избори няма да гласувам, защото постоянния ми адрес е в Плевен, а аз съм в София, тъй като баща ми е в болницата. А и си мисля, че за Европейски депутати е все тая кого ще изберем - ние сме си последната дупка на кавала. Изборите за нашия Парламент са по-важни, макар че има едно правило в математиката: При промяна местата на събираемите, сборът остава същият... Гледам, че от 20 години се сменят само местата на участниците, а резултата си е все същия...
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Гласувах
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
          Гласувах
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой друг
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Преди обяд, точно преди да отида да гласувам реших да поизмия колата пред блока понеже след това щях да ходя на плаж, ужас някъде нагоре по етажите кънтеше пропагандно "Ставай, ставай страна агромная"
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

paralesa написа:
                защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой друг
                Колега, не е точно така - гласуват 1 милион - 500 000 за "комунягите, и 500 000 за "рязаните карабини", ще имат по 50 %, а като гласуват 6 000 000 , по 500 000 е равно само на по около 8.5 % Освен това - има разлика дали в Европейския парламент ще отидат 17 от ДПС, или 17 от Атака например. Щото ако са от едните - ще се окаже че позицията на България е за турция в ЕС, ако са другите - ще сме категорично против. Сеш’ ли се ? Аз забравих че има избори, сега като почнаха студиата от 18:00 се сетих.

Коментар

Яко се купуват гласове.

Коментар

No_Name написа:
                    Яко се купуват гласове.
                    Така е, днес на плажа чувам случаен разговор между тинейджъри "До година ставам на 18 и ще мога да гласувам, ще Си продавам гласа на всеки който плати и по колкото е възможно повече пъти т.е. на всеки който плати" .Още малки а вече печалбари , какво да очакваме от това поколение след години?

Коментар

paralesa написа:
                      Kaкъв си ти че да призоваваш бе? Ти не можеш да пишеш като хората, от позицията на каъв ще призоваваш? Какъв си ти? Някакъв авторитет когото хората да следват или един обикновен, необразован, неособено интелигентен интернет революционер? Жалко, че изгубих 5 минути от живота си да отговоря на два твои еднакво идиотски поста.Кой ще го предупреди този? В поста му има откровено обидни квалификации. А, извинявайте, забравих, тук можехме да обиждаме на едро, но нямахме право да поставяме под съмнение интелектуалните способности на потребители на форума, макар начина им на изразяване изобщо да не свидетелства за наличието на такива? Е, изкарах си предупреждение.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                        paralesa написа:
                        Kaкъв си ти че да призоваваш бе? Ти не можеш да пишеш като хората, от позицията на каъв ще призоваваш? Какъв си ти? Някакъв авторитет когото хората да следват или един обикновен, необразован, неособено интелигентен интернет революционер? Жалко, че изгубих 5 минути от живота си да отговоря на два твои еднакво идиотски поста.Кой ще го предупреди този? В поста му има откровено обидни квалификации. А, извинявайте, забравих, тук можехме да обиждаме на едро, но нямахме право да поставяме под съмнение интелектуалните способности на потребители на форума, макар начина им на изразяване изобщо да не свидетелства за наличието на такива? Е, изкарах си предупреждение.
                        А ти кой си, че да го питаш кой е той? Айде малко се усещайте вече...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
                          paralesa написа:
                          Напълно съм съгласен с колегата Lane Staley! А аз гласувах и сега поне за себе си съм сигурен, че гласът ми нито е купен, нито от моето бездействие (ако не бях гласувал) е отишъл някъде по разпределение !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            А ти кой си, че да го питаш кой е той?
                            А ти си модератор, нали?
                            kiro_of_the_day написа:
                            Айде малко се усещайте вече...
                            Съгласен съм с това. Би ли започнал от себе си?
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                            X