Гласувахте ли? Струва ми се че е доста слаба избирателната активност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избори 2009
Collapse
X
-
Аз гласувах и отивам на плажAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
...
На днешните избори няма да гласувам, защото постоянния ми адрес е в Плевен, а аз съм в София, тъй като баща ми е в болницата. А и си мисля, че за Европейски депутати е все тая кого ще изберем - ние сме си последната дупка на кавала. Изборите за нашия Парламент са по-важни, макар че има едно правило в математиката: При промяна местата на събираемите, сборът остава същият... Гледам, че от 20 години се сменят само местата на участниците, а резултата си е все същия...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой другex.Мареа ТД100
Коментар
-
Преди обяд, точно преди да отида да гласувам реших да поизмия колата пред блока понеже след това щях да ходя на плаж, ужас някъде нагоре по етажите кънтеше пропагандно "Ставай, ставай страна агромная"Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
paralesa написа:защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой друг
Коментар
-
No_Name написа:Яко се купуват гласове.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
paralesa написа:защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой другlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:paralesa написа:защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой другVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:paralesa написа:защото гласуваме,даваме им още повече от кокала...отдавна призовавам НИКОЙ да не гласува...да видим какво ще правят като няма кой да ги избере да ама пенсионерите под стой за комунягите,мангалите и резняците под стой и те за рязаните карабини и накрая ни го таковат отзад...и май все тая дали ще ни такова доган,косто,борисов или някой другAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар