ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избори 2009
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:Всеки има правото, не задължението да гласува. И като гласуваме всички, щото сме много умни, ще цъфнем и ще вържем...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day написа:ele написа:Всеки има правото, не задължението да гласува. И като гласуваме всички, щото сме много умни, ще цъфнем и ще вържем...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:kiro_of_the_day написа:ele написа:Всеки има правото, не задължението да гласува. И като гласуваме всички, щото сме много умни, ще цъфнем и ще вържем...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day написа:ele написа:kiro_of_the_day написа:ele написа:Всеки има правото, не задължението да гласува. И като гласуваме всички, щото сме много умни, ще цъфнем и ще вържем...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ele написа:Кое е несериозно? Че на път за урната някой кретен може да те отнесе ли? Че искам да отида на почивка някъде и съм го планирала и купила билетите преди половин година и ще се откажа заради избори, че не можеш да се разболееш сериозно???? Кое точно според теб не е сериозно?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Има процедура да гласуваш и на друго място ele.Щом си си организирала почивката, можеше и това да влезе в "организацията"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Lane Staley написа:ele написа:Кое е несериозно? Че на път за урната някой кретен може да те отнесе ли? Че искам да отида на почивка някъде и съм го планирала и купила билетите преди половин година и ще се откажа заради избори, че не можеш да се разболееш сериозно???? Кое точно според теб не е сериозно?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аз правата си ги имам, даже се възползвам от правото си да пропусна гласуването - какъв ви е проблемът на вас? Яд ви е, че има хора, които не са гласували и сега омрзната ви ДПС грабна няколко мандата ли? Ами вземете по една картечница и ги изтрепете - няма ДПС - няма проблеми. Явно проблемът за вас започва и свършва с ДПС.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ele написа:Аз правата си ги имам, даже се възползвам от правото си да пропусна гласуването - какъв ви е проблемът на вас? Яд ви е, че има хора, които не са гласували и сега омрзната ви ДПС грабна няколко мандата ли? Ами вземете по една картечница и ги изтрепете - няма ДПС - няма проблеми. Явно проблемът за вас започва и свършва с ДПС.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Надали има човек тук, който да е защитавал ДПС, "турците" и изобщо различните, повече от мен. Така че не ме вкарвай в този филм. Не съм ги защитавала. Освен това много от тези хора, които наричате турци, имат единствено и само български паспорт.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ele пак те взеха за мезе да ти кажа ...Ама и ти ... не знам ..."Няма да гласувам ... " по следните причини, първо, второ, трето ...После пък ... "Не съм гласувала, защото ме нямаше ..."Толкова писане за да ни кажеш, че си ходила до Египет ...Струваше ли си?Защо не ни показа малко снимки, щяхме да се досетим..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele, трябва да има някой да харесваш , за да гласуваш за него ли !? За съжаление нещата у нас са така - който мразиш - гласуваш за някой друг, за да не събере този повече процент. Тоест - с твоят глас се увеличава знаменателят в дробта. Т.е. не гласуваме за Нане да му е добре, а гласуваме за Нане, за да му е гадно на Вуте. НАЛАГА СЕ ДА ГО ПРАВИМ Задължени сме като Българи да го правим. Да гласуваме, за да намалим процентите на едни там...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар