Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избори 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГЕРБ печели най-много гласове на изборите за български депутати в Европейския парламент, категоричните са социологическите агенции. След ГЕРБ се нарежда Коалиция за България, следва - ДПС, Атака, Синята коалиция и НДСВ. Това са сигурните участници в новия Европейски парламент при избирателна активност от 33%. От 17 евродепутати ГЕРБ печели 5 мандата, БСП - 4, ДПС -3, Атака- 2, Синята коалиция - 2, НДСВ- 1, сочат първите социологически прогнози.
    Да са ви честити, нищо, че след няколко месеца едва ли ще ги помните поименно.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Lane Staley написа:
      kiro_of_the_day написа:
      А ти кой си, че да го питаш кой е той?
      А ти си модератор, нали?
      kiro_of_the_day написа:
      Айде малко се усещайте вече...
      Съгласен съм с това. Би ли започнал от себе си?
      Май някой го е яд, че любимците му са загубили изборите от некво пожарникарче.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Добре де, масово хората казват, че са гласували. Защо тогава е толкова ниска избирателната активност? Навсякъде чета, кой как се отчел, кой как гласувал. моите познати и те така. Всички се хвалят, че са гласували. Тогава не мога да си обясня защо отново е толкова нисък процента на гласувалите?

Коментар

Гледам резултатите от анкета и се ужасявам! Тридесет и четири пороцента няма да гласуват....?! Защо бе, хора? На пук на себе си ли правите, на кой? Да предположим, че ви е все тая кой ще дойде, защото всички са "крадци" и "мародери". От завист, че ще взимат 7000 и кусур лева заплата ли? Защо трябва някой друг да вземе вашия глас?! Нима забравяте, че дори и всички да са "лошите", то едните са лоши, другите по-лоши и т.н. Толкова ли нямате собствено мнение да изберете най-малкото зло според вас?! Аз не ви казвам за кой да гласувате, просто трябва да го направите. Това винаги ме е било най-яд на хората. Във всяка друга ситуация българинът използва правото си на власт до толкова до колкото може, само когато дойдат избори мишкува ( в знак на протест, уж ). Аз гласувах, защото имам това право и имам избор. Не обичам да давам мнение за неща, които още не са се случили и да прорукувам. Защо тогава повечето от вас го правят?! Онзи ден синоптиците казаха, че ще вали, но не познаха. Ако вярвате сляпо на социолозите трябва да си спомните, че манипулацията е в основата на крайните цели и често ни манипулират. Според мен е правилно да дадем шанс на някой друг да се докаже. С този писимизъм няма до никъде да го докараме! Дано на следващите избори има повече активност. Ако пък не знаете за кой да гласувате, иимате 1 месец да се пообразовате и да достигнете до вътрешен консенсус. И дано никой не си продава гласа, защото безплатен обяд няма! Вече е сметнато как да се върнат тези пари след това!
          www.CarProfi-BG.com
          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Не, някому е странно какви мижитурки могат да са някои хора и как приписват собствените си чуства на другите. Някому е интересно колко е забавен живота и как претенциите на хората се разминават с реалните им действия. Няма да ме разбереш, моралните принципи се формират в един период от живота, който вече е отминал и за двама ни. Защо не го предупредиш? И идея си нямаш за кого съм гласувал :D Ако искаш да заформим политически дебат отвори друга тема.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Не, някому е странно какви мижитурки могат да са някои хора и как приписват собствените си чуства на другите. Някому е интересно колко е забавен живота и как претенциите на хората се разминават с реалните им действия. Няма да ме разбереш, моралните принципи се формират в един период от живота, който вече е отминал и за двама ни. Защо не го предупредиш? И идея си нямаш за кого съм гласувал :D Ако искаш да заформим политически дебат отвори друга тема.
              Не си ти този, дето ще ми държи сметка за каквото и да било. Не си ти този, дето ще ми каже какво да правя или да не правя.Не си ти този, дето ще ми дава оценка. Не ти е за пръв път да поставяш под съмнение способностите на даден потребител. Нещо много се вживяваш, май много насериозно си се взел.

Коментар

Как мога да докладвам цялата тема ???

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  1. Не си ти този, дето ще ми държи сметка за каквото и да било. 2. Не си ти този, дето ще ми каже какво да правя или да не правя.3. Не си ти този, дето ще ми дава оценка. 4. Не ти е за пръв път да поставяш под съмнение способностите на даден потребител. 5. Нещо много се вживяваш, май много насериозно си се взел.
                  Номерацията е моя за улеснение:1. В качеството си на потребител на този форум имам право да искам от теб, в качеството ти на модератор в същия форум, да санкционираш потребител направил обиден коментар.2. Виж точка 1. 3. Пак точка 1.4. Нито ще ми е за последен. Човек изгражда мнението си за останалите именно оценявайки субективно техните качества/недостатъци. Аз може и да ги поставям под съмнение ( така, както поставям и соствените си способности, а това ми помага да се развивам ), но пък ти, макар и модератор, си писал постове в които обиждаш инакомислещите ( бетонни глави и прочее ) или хората с различни футболни пристрастия. 5. Разбира се, че се вземам насериозно. Умея да се надсмивам над себе си, но иначе се вземам много, ама много насериозно. Емпиричните доказателства сочат, че имам право за подобно отношение към себе си
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    1. Не си ти този, дето ще ми държи сметка за каквото и да било. 2. Не си ти този, дето ще ми каже какво да правя или да не правя.3. Не си ти този, дето ще ми дава оценка. 4. Не ти е за пръв път да поставяш под съмнение способностите на даден потребител. 5. Нещо много се вживяваш, май много насериозно си се взел.
                    Номерацията е моя за улеснение:1. В качеството си на потребител на този форум имам право да искам от теб, в качеството ти на модератор в същия форум, да санкционираш потребител направил обиден коментар.2. Виж точка 1. 3. Пак точка 1.4. Нито ще ми е за последен. Човек изгражда мнението си за останалите именно оценявайки субективно техните качества/недостатъци. Аз може и да ги поставям под съмнение ( така, както поставям и соствените си способности, а това ми помага да се развивам ), но пък ти, макар и модератор, си писал постове в които обиждаш инакомислещите ( бетонни глави и прочее ) или хората с различни футболни пристрастия. 5. Разбира се, че се вземам насериозно. Умея да се надсмивам над себе си, но иначе се вземам много, ама много насериозно. Емпиричните доказателства сочат, че имам право за подобно отношение към себе си
                    Има си начин да сигнализираш за мнение което според теб нарушава правилата.Модераторския екип или негов член решава дали това е така и взима или не, съответните мерки.Такива са правилата - ако не ти харесва - оплаквай се на духовно лице с арменско самосъзнание. Това за бетонираните глави - и пак ще го кажа - а това че ти си се разпознал сред тях - аз ли съм виновен? Само в тази тема самият ти имаш две мнение дето са за официално предупреждение.

Коментар

Когато съм имал възможност, винаги съм го правил, защото според мен така е прашилно и всеки трчбва да гласува...Но днес не гласувах, просто защото не съм в страната, ако бях, щях да гласувам

--------------------

Коментар

crush написа:
                        ...Тридесет и четири пороцента няма да гласуват....?! Защо бе, хора? На пук на себе си ли правите, на кой? ...
                        за цялото ти мнение разбира се,но въпроса който си задал живо ме интересува! За това го повтарям???А пък ogi28b беше изключително изчерпателен и адски точен в разсъжденията си!!!Когато хората спрът да търсят под вола теле, т.е. намерим истината за себе си ,дори и не толкова розова, трябва да гласуваме! Ако някой си мисли ,че ще познае кой е съвършения политик...е няма как да стане...просто няма такъв! Колегата crush много добре се изрази и не искам да го повтарям.
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Добре, с какви очи ще станете утре и ще тръгнете да се оплаквате от всичко, при положение, че единственото нещо, което се иска от вас, бе да гласувате, а не сте го направили.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            Добре, с какви очи ще станете утре и ще тръгнете да се оплаквате от всичко, при положение, че единственото нещо, което се иска от вас, бе да гласувате, а не сте го направили.
                            Много добре казано Аналогичен случай с мой познат днес , на въпроса ми ще гласуваш ли , той отговори "не да не съм луд" А е най-големия мрънкач в компанията по повод управлението на държавата и неуредиците свързани с това
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Днес гласувах, а следващият път не! :D Не мога да разбера що за племе сме... щом се появи нова партия и веднага се мятаме все едно ще ни оправят! Погледнете миналите избори и се съгласете, че това не води до нищо добро! Не подкрепям БСП, не ме разбирайте погрешно!А това, че Бойко последната половн година абдикира от София и се занимаваше само с рейтинга на партията си... можете сами да си правите изводи, както ще се случи, като получи още власт. За мен по-малкото зло не е добро!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Болгарян го каза супер! Никой няма правото да протестира с/у неща, в които никога не е вземал участие, а решението е взел друг, вместо него! Т.е. един път имаш право на глас, после и да се разтягат лукуми ефектът се губи. Практиката да го направиш е коренно различно от теорията, просто да си го мислиш.Владим, не си съвсем прав. Малко по-горе го казах. Не можеш да се изкажеш за нещо, което още не се е случило. Нека пък за миг си представим, че новото правителство се окаже по-добро. И ако вие сте дали глас за това "ново правителство" и сте добре, тогава ще си кажете: "Ей, мамка му, пак ще го направя на следващите избори...". Все пак не знам някой от нас да е запознат с мистичните спососбности на боба, така че нека видим какво бъдещето ще покаже. Темата е за избирателна активност, затова отново приканвам всички да не стоят само и да хленчат, а да избират и то своевременно, защото следваща такава възможност знаете кога ще имаме. А за 4 години много неща могат да се променят. Или както се казва: "ДНеска ти подливат вода, утре те поливат с вода..." И другото требожно нещо, което забелязвам е, че участие в анкетата са взели едва 60 човека от няколко хиляди регистрирани... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Малко офф-топик - Lane Staley, има ли потребител в този форум, с който да не си влезнал в пререкание???
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X