Ако има колеги, който разбират от това...дистрибуцията е Mac OS X Leopard [iATKOS 5i 10.5.5]...Инсталирах си осХ..намерих драйвери за Лан картата, опраих ги....пускам да си направим автоматични настройки..намира си Ип-то и всичките други глупости...пише ми "Connected", обаче не иска да ми отвори страниците и не иска..какво ли магиий не опитвах и не става и не става..Явно бъркам някъде, ако може някой да ме светне къде е ключа за бараката..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
MacOsX
Collapse
X
-
Колега проблема ти може да е в доставчика.Аз имах същия проблем с Бургаснет.Трябвало нещо да ти отключат от офиса,ама и аз не знаех.Преинсталирах си уина една вечер сложих си IP .netmask ,gateway DNS и всички щуротии.И не става и не става.На сутринта им се обадих,обясних за какво става въпрос и девойката ми изчурулика в телефона че трябвало да се отключи нещо си от тях и след 5 мин. рестртирах и си имах интернет.Дано и при теб да се окаже същото че лесно се оправя.
-
krasio_79bs написа:Колега проблема ти може да е в доставчика.Аз имах същия проблем с Бургаснет.Трябвало нещо да ти отключат от офиса,ама и аз не знаех.Преинсталирах си уина една вечер сложих си IP .netmask ,gateway DNS и всички щуротии.И не става и не става.На сутринта им се обадих,обясних за какво става въпрос и девойката ми изчурулика в телефона че трябвало да се отключи нещо си от тях и след 5 мин. рестртирах и си имах интернет.Дано и при теб да се окаже същото че лесно се оправя.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
ilkor написа:Опитай да сложиш тази настройка на "Off"Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:LiGuru написа:Код:route add default gw xx.xx.xx.1 ’interface’
Коментар
-
LiGuru написа:loop написа:LiGuru написа:Код:route add default gw xx.xx.xx.1 ’interface’
Код:route add default gw 78.xx.xx.1 ’en0’
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
LiGuru написа:Код:route add default gw 78.xx.xx.1 en0
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар