Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с "PayPal" - не мога да платя нищо :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оп, и при мене същия проблем от снощи (5-ти). днес продължава - "Sorry -- your last action could not be completed"
    fiat brava 1,6 16v

Коментар

Съвет оттук:http://community.contractwebdevelopm...completedUntil we know more, the workaround for this problem is to open the payment page in a new window. If you’re an online shopper, you can accomplish this by simply right-clicking the Paypal payment button and selecting "open in a new window." The exact method to do this varies by browser, but they all offer it. Once the Paypal payment page loads in the new window, it should work fine.Верно, от ноември миналата година е решението, но нищо не пречи да пробваш.

Коментар

Колеги, няма как проблема да е в картата ми, защото преди час изтеглих пари от нея и нямам никакъв проблем с тегленето на банкомат.Имам и интернет банкиране към тази сметка, и то също работи безпроблемно.Освен това наличноста е в хиляди, а аз трябва да платя едва няколко стотин лева, та и лимита не е проблем.Опитвам през Ebay в нов прозорец, в стар прозорец, в всякакъв прозорец и получавам това скапано съобщение.... опитвам през PayPal и не ми приема паролата за плащанията, която е същата като на профила, в който влизам без проблеми Една и съща парола, веднъж я приема за основния "Вход", а после не я приема за плащането Писах мейл снощи на "PayPal Security Centеr" - още няма отговор.... дали защото са почивни дни, не знам Така като не мога да плащам, ще изпусна и други търгове, мамка му.... направо подивявам!

Коментар

Здравейте,аз имам същия проблем от 4 дни!!!В картата си имам пари и не знам къде подяволите е проблема. Явно е някакъв бъг щом толкова хора се оплакват. Писах на пейпал 3 мейла, от които последния беше доста гневен, защото 15 покупки от ебей ми висят с дни вече.Моля, ако някой има развитие по този проблем да пише тук, както и аз ще го направя!
          Speisi

Коментар

"Проблемът се заобикаля, когато не се ползва checkout На eBay, а стоката се плати директно през Paypal и се избере "eBay items" в менюто "Send..." -казват че става, при мен не се получи, но все пак.... P.S. оп, на втория път стана
            fiat brava 1,6 16v

Коментар

Аз също го опитах веднага, обаче ми дава грешка за паролата През Ибей ми дава грешка за плащането, а през ПейПал грешка за паролата

Коментар

Kuku, пробва ли от друг компютър или с друг браузер?

Коментар

Мислих си го, но нямам възможност да пробвам на друг компютър в момента, а с друг браузер не ми се занимава да не разбъзикам нещо, че не разбирам много

Коментар

А с какъв браузер си в момента?

Коментар

Експлорер, май 7-ма версия... най-новата ми казаха, че е.

Коментар

Най-новата е 8-ма версия.

Коментар

Колеги, а аз дори не мога да се регистрирам в eBay Явно има нещо. Направих може би към 20 опита. Не ще и не ще. Само съобщения за проблеми с браузера или не знам какво си... ИЕ6 и ИЕ7 ползвах за целта и вече се отказах...
                          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Аз с регистрацията нямам проблем - вчера си направих нова за всеки случай, ако се наложи да реагирам бързо Добре де, а какво ще стане, ако на еди-кой-си не му платя стоките?

Коментар

Докладват те като не плащащ купувач. Щом не можел продавач да оставя отрицателен отзив ( не съм много сигурен че това е така ), остава му само да те докладва. Но аз ти казах, пиши му на човека и обясни че имаш проблем, смятам че ще те изчака.

Коментар

Kuku написа:
                                Аз с регистрацията нямам проблем - вчера си направих нова за всеки случай, ако се наложи да реагирам бързо Добре де, а какво ще стане, ако на еди-кой-си не му платя стоките?
                                Според правилата на paypal не можеш да регистрираш една и съща карта в два акаунта. Освен това, явно проблемът не е в теб, ако имаш проблем с един акаунт - вероятно ще имаш проблем и с другия. Ако не му платиш стоките - нищо няма да стане, най-много да ти остави позитивен feedback, че не си платил, освен ако не се разбереш друго - ако е в ЕС може да платиш и с банков трансфер, който ще отиде за 2-3 дни. Може да деинсталираш експлорера (7-мата версия) и да пробваш пак със 6-тата версия. После пак можеш да го ъпгрейднеш. Пробвай и с firefox или opera. peho: така е от доста време.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X