Кога да доливаме или сменяме маслото, информира в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога да доливаме масло в автомобила
Collapse
X
-
Ако доливаме масло с различен вискозитетен показател, например като се долее SAE 10W30, а в резервоара има SAE 15W40Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Re: Кога да доливаме масло в автомобила
Sluncho написа:Препоръчително е да проверявате редовно нивото на моторното масло в картера и да не се изчаква светването на червената лампичка на таблото.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Sluncho написа:Препоръчително е да проверявате редовно нивото на моторното масло в картера и да не се изчаква светването на червената лампичка на таблото.
Коментар
-
Добре, че докато въртиш стартера не ти показва нивото на река Дунав в см. Иначе да отбележа, че аз също нямам никакво основание да се заяждам с авторката на темата, пуснах забележката ей така - лаф да става.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Yavor написа:Sluncho написа:Препоръчително е да проверявате редовно нивото на моторното масло в картера и да не се изчаква светването на червената лампичка на таблото.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
На мойто Типо лампата светва точно когато стигне долната резка, т.е. минимума. Имам богат опит, щото харчи доста и ми се случва честичко. То си е за ремот де, но мисълта ми беше, че може да се разчита на лампата. Предупреждава точно на момента.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:На мойто Типо лампата светва точно когато стигне долната резка, т.е. минимума. Имам богат опит, щото харчи доста и ми се случва честичко. То си е за ремот де, но мисълта ми беше, че може да се разчита на лампата. Предупреждава точно на момента.The world belongs to those who dare to be first
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар