Честито колега! Да си я караш със здраве и да не се разваля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех си Стило!
Collapse
X
-
GTipo написа:1115 написа:Първо честито за новата придобивка.Второ колегата radoslavp има същото Стило със същия проблем - тресене на мотора.Смени част от тампоните, но всичко си остана, но според международния фиат форум това се дължи на вкаменяването на гумата в тампона за скоростите.Той е обнадежден, но аз не го вярвам.За демпфера на мафовика ми е притеснението, но пък не ми се вярва да е от там.Тресе само на празен ход.След смяната на ролки много леко намаля май.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Честито Жорка !!! Със здраве и безаварийно да я караш! Утре да дойдещ да я видим .Новия ти ник JSTILO ли ще е :P :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
deadairplane
-
Стилото се е утепало просто да се модифицира на мястото на касетофона да се сложи едно таблет писи. Място има достатъчно. Понеже и аз съм се метнал на Стило да известна степен, ако взема такава кола, определено ще си сложа комп там...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ахааа, сега разбрах защо е ЛС-то, то стилото било съвсем прясно бре! Ми то кой да ти чете общите приказки :D Добре дошъл в отбора! Да и се радваш дълго и безаварийно! :D Щом ти го няма оригиналното CD и ако не можеш да си го вземеш от джамбазина, най-добре е да се пробваш с навигацията. Тъкмо ще споделиш как става работата, че и ние може да се запалим. Вградените колони на стилото са много прилични, ако се докопаш до някое ударено да си ги набавиш ще е най-добре. Чейнджъра по принцип е в багажника а не в хладилника, но щом ще слагаш навигация... :D Аз поне не съм имал никакъв проблем при откачане на акумулатора-правил съм го многократно. Четох обаче, че на някои колеги им блокирало ситито.За еърбега-няма да даваш на девойките да ти се хецкат по седалките, че после е мнооого скъпо!Моето стило го взех със скъсан централен тампон и след смяната всичко си спи.Щеше да е по-добре да е с климатроник, ама за сметка на това си имаш стъклен покрив. Направо ти завиждам неблагородно!Успех и да пишеш за подобренията!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
mnpenchev
Честито колега и много безаварийни!На мойто джамбазина ми беше сменил тампона преди да го купя, чеинджъра ми е в хладилната жабка, някак си ми идва най-удобно да е там. Инак грешката на еърбега е едно безобидно но понякога дразнещо, постоянно повтарящо се събитие, което до момента не мога да преборя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар