Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех си Стило!
Collapse
X
-
Ами честито, със здраве да Си Го караш и много безаварийниAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Браво, ЖороДа ти е честита машината и да си я караш безброй килолометри....
:D
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
///// написа:Irka_fihi написа:Айде честиту! Сега трябва да се прекръстиш на GStilo.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Първо честито за новата придобивка.Второ колегата radoslavp има същото Стило със същия проблем - тресене на мотора.Смени част от тампоните, но всичко си остана, но според международния фиат форум това се дължи на вкаменяването на гумата в тампона за скоростите.Той е обнадежден, но аз не го вярвам.За демпфера на мафовика ми е притеснението, но пък не ми се вярва да е от там.Тресе само на празен ход.След смяната на ролки много леко намаля май.
Коментар
-
1115 написа:Първо честито за новата придобивка.Второ колегата radoslavp има същото Стило със същия проблем - тресене на мотора.Смени част от тампоните, но всичко си остана, но според международния фиат форум това се дължи на вкаменяването на гумата в тампона за скоростите.Той е обнадежден, но аз не го вярвам.За демпфера на мафовика ми е притеснението, но пък не ми се вярва да е от там.Тресе само на празен ход.След смяната на ролки много леко намаля май.Отивам на диагностика!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колега на работа съм, но при първа възможност малко по-късно днес ще ти постна снимки на тампона за който чета и предполагам както и историята с него (първите серии изглежда са калпави до 2003-та година). Аз тези дни ще експериментирам дали е от него ... най-много със 150 лева да угасна.Ще обясня и за airbag-a как да го поправиш евентуално.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар