Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взех си Стило!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Айде честиту! Сега трябва да се прекръстиш на GStilo.
    Никакво прекръстване! ГТипо си остава, ако ще и космическа совалка от НАСА да си купи! Първата любов си е незабравима!

Коментар

Ами честито, със здраве да Си Го караш и много безаварийни
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

честито и от мен ) много много безавариино шофиране междодругото за първи път виждам преманат оригиналния касетофин/ЦД на стило и заменен със стандартен този дисплей котио е на стериоуредбата не се ли използва и от други екстри на колата ?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Браво, Жоро Да ти е честита машината и да си я караш безброй килолометри.... :D
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

///// написа:
            Irka_fihi написа:
            Айде честиту! Сега трябва да се прекръстиш на GStilo.
            Никакво прекръстване! ГТипо си остава, ако ще и космическа совалка от НАСА да си купи! Първата любов си е незабравима!
            Стииига бе, аз и аватара не смятам да си сменям! Едвам се навих да продавам типото!Стандартния касетоофон не работел, затова джамбазина взел нов. Светел ама не работел, видях го, със СД беше. Предполагам че е кодиран и не знаят кода. Като напъвах да ми го даде и него, той каза че щял да си вземе този...имаше нещо гнило но не го разнищих, ще минавам пак от там.Екстрите не ползват касетофона, касетофона ползва десплея на таблото по принцип. Сега естествено не.При мен е имало HI-Fi оборудване, отпред е с пищялки, в хладилната жабка има дупка за чейнджър. Кабела също си седи.Искам да си ползвам жабката без дупка, така че ще търся такава без.Вчера се загледах в задните пищялки и какво да видя...те са изкорубени! Намерих едни пищялки в нас, ще пробвам да видя дали ще свирнат. Колко ома са оригиналните?В багажника има фабричен бас, работи отлично.Сега си търся навигация...или СД с MP3, някой да продава? :DДругото, което не знам, колко оборота ви държи по принцип? При мен са малко над предната чертичка преди 1000, и двигателя нещо тресе. Не мени обороти но вибрация си има, казаха ми че не е като от тампони или инжектори. Вероятно била демпферна шайба...възможно ли е това?И последно, но не на последно отвреме навреме ми светеше еърбег фейлър,като...аз прочетох темата за това, пипнах под седалката, без да разкачам и сега свети почти постоянно.Ако махна акумулатора, ще имам ли вякакви грижи след това? А как се маха това чудо? Смятам да го разкача и да почистя всичко, но нямам дори такава отверка.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Честито!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Първо честито за новата придобивка.Второ колегата radoslavp има същото Стило със същия проблем - тресене на мотора.Смени част от тампоните, но всичко си остана, но според международния фиат форум това се дължи на вкаменяването на гумата в тампона за скоростите.Той е обнадежден, но аз не го вярвам.За демпфера на мафовика ми е притеснението, но пък не ми се вярва да е от там.Тресе само на празен ход.След смяната на ролки много леко намаля май.

Коментар

Честито! Присъединявам се към пожеланиуята з амного безаварийни километри!!!

Коментар

Хайде честито.Да си я караш много и също толкова да те радва.п.п. И ти премина от газките към печките
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Честито и от мен.Много да те слуша колицата.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

1115 написа:
                        Първо честито за новата придобивка.Второ колегата radoslavp има същото Стило със същия проблем - тресене на мотора.Смени част от тампоните, но всичко си остана, но според международния фиат форум това се дължи на вкаменяването на гумата в тампона за скоростите.Той е обнадежден, но аз не го вярвам.За демпфера на мафовика ми е притеснението, но пък не ми се вярва да е от там.Тресе само на празен ход.След смяната на ролки много леко намаля май.
                        За кой тампон точно става дума и къде се намира?При мен е абсолютно същото!Ремъци и ролки би трябвало да са нови, тампоните също изглеждат нови..утехна малко след добавка в навтата и ново масло. Ама не достатъчно.Днес напръсках всички букси на еърбезите, и отпред и отзад, пак си светка Отивам на диагностика!
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ела утре на срещата и ще го проверим за грешки това Стило, не бързай с диагностиката.
                          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                          Ex: Brava 1.6 1997
                          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Честито колега!Много се кефя на Стило,а и тоя покрив!Със здраве и много безаварийни!
                            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Честито! Милиони безаварийни километри ти желая
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Колега на работа съм, но при първа възможност малко по-късно днес ще ти постна снимки на тампона за който чета и предполагам както и историята с него (първите серии изглежда са калпави до 2003-та година). Аз тези дни ще експериментирам дали е от него ... най-много със 150 лева да угасна.Ще обясня и за airbag-a как да го поправиш евентуално.
                                '08 Alfa Romeo 147 Q2
                                ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Working...
                                X