Няколко пъти попадам из нета на инфирмацияДа направим една тема, ако има и снимки още по-добреСлавчо Пеев - актьор и режисьор Актьорът и режисьор Славчо Пеев обикаля почти всекидневно многобройните дупнишки автокъщи. Знаменитият артист си търси кола, с която да смени стария си фиат. ,,Вероятно пак ще се спра на тази марка. Само моделът ще е по-нов", сподели той.Мария Игнатова - актриса, певица и телевизионна водеща Стилният Fiat 500 1.2. Lounge в цвят перла спечели сърцето на Господарката на ефира Мария Игнатова. От края на май любимката на милиони българи се усмихва още по-широко. Причината? Fiat 500.Като човек-артист Мария Игнатова естествено се стреми всичко около нея да е красиво - дори автомобилът.С уникален дизайн, носещ очарованието на миналото и оптимизма за бъдещето, с вниманието към детайлите и грижата за околната среда, 500 идеално допълва красивата водеща.Richard Hammond и James May от Top GearДвамата водещи имат съответно Stilo и PandaFelipe Massa - пилот Scuderia FerrariПилотът получи като подарък Фиат 500
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Известни личности каращи ФИАТ
Collapse
X
-
Humppa
-
svetkos_ написа:Не го знам Шуми какво има, ама май той рекламираше новото Браво преди време. Някакъв такъв спомен имам.
Коментар
-
VooDoo написа:Абе, помня че имаше един баскетболист от преди демокрацията( май играеше в ЦСКА), който имаше полско фиатче. Мисля,че караше колата седнал на задната седалка.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
coolboby написа:svetkos_ написа:Не го знам Шуми какво има, ама май той рекламираше новото Браво преди време. Някакъв такъв спомен имам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
@batproho: като при челен удар и без колан - кел файда от неотворения еърбег, който по правило сработва при затворена верига на предпазния колан...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:@batproho: като при челен удар и без колан - кел файда от неотворения еърбег, който по правило сработва при затворена верига на предпазния колан...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар