Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

лап топ... Toshiba...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

лап топ... Toshiba...

търся мнения за това -Toshiba Satellite L300-1F8-4G - Intel Dual Core T3400(2.16GHz, 1MB L2 Cache)/ 2+2GB (DDR2-800MHz)/ 250GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ Mobile Intel® GMA 4500M / 56K/ LAN 10/100 Mbit / Wireless LAN (802.11б/g)/ 3x USB 2.0/ Integrated 0.3 Megapixels Video Camera, Integrated microphone for Voice over IP, VGA, Headphone jack/ Express Card Slot, 2 memory slots/NO OS/ Work and office _HST_Trial_DB или това Toshiba Satellite L300-1F4-4G - Intel Dual Core T4200(2.00GHz, 1MB L2 Cache)/ 2+2GB (DDR2-800MHz)/ 320GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ Mobile Intel® GMA 4500M / 56K/ LAN 10/100 Mbit / Wireless LAN (802.11б/g)/ 3x USB 2.0/ Integrated 0.3 Megapixels Video Camera, Integrated microphone for Voice over IP, VGA, Headphone jack/1х Express Card Slot, 2 memory slots/Microsoft Vista 32 bit home premium/ Work and office _HST_Trial_DBпарите са съответно 1138 и 984 лв....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Като цяло са едни и същи преносими компютри, аз бих заложил на по - големия HDD. Стига да не те притесняват парите.
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Втория трябва да е по скъпия.Ако питаш мене разликата е малка и не струва 150 лвНа втория процесора е по висок клас и диска е по голям ама ако ще го ползваш само за нет и някой филм - който и да е.Моя е с 160гб хард та е полу празен. А и и двата не стават за яки игри с това интегрирано видео...И двата си имат камери и микрофони, и двата са с 4гб рам...Абе грабай по евтиния - или хвърли едно око на Acer или Asus - повече комп за тия пари.Също като фиатките в сравнение с немските кошери
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Втория трябва да е по скъпия.Също като фиатките в сравнение с немските кошери
        верно съм обърнал цените дагое... ама то щото е за сестра ми и тя ши плаща п.п. за второто изречение - и аз туй се опитвам да й кажа... ама голфаджийска работа...п.п. 2 - вдига се цената на втория заради "безплатната" виста...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

1ия, тези 160Мхз отгоре ги предпочитам пред 70Гб отгоре , така или иначе не бих ползвал лаптоп са сторидж на важни неща.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много ясно, за 150 кинта взимаш 1TB хард. Външен.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
              Много ясно, за 150 кинта взимаш 1TB хард. Външен.
              1TB хард за 150лв може да вземеш само с дебели връзки в MOST или друг от големите вносители и то със сигурност не външен. А по темата - никога вградено интелско видео, защото на него не най-новите, ами никакви игри няма да играеш. Най-слабите вградени видео адаптери на Ati или Nvidia, са в пъти по-добри от трагичните опити на Интел за такива. Аз лично нямам обяснение защо е така все още, но е факт. Отговора на въпроса за мен е: Нито един от двата! Ако трябваше да се вместя в тази цена, бих жертвал 2GB рам и обема на харда, но да НЕ Е с интелско видео!
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е все пак зависи и за какво ще се ползва основно тази машина, ако е основно за текстообработка, таблици, Интернет, малко забавления разбира се че който и от двата да вземе ще и върши работа.Все пак ако смята да се занимава с нещо по сериозно трябва да се замисли върху други модели.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Най най най важното при вземане на лаптоп днес е да вземеш решение с каква операционна система да си и да провериш на сайта на производителя за драйвери. Да не стане така да искаш XP, пък Тошиба да са си свършили работата само за Виста. Или пък да свериш характеристиките на лаптопа с изискванията на Уиндоус 7, който излиза (ужким) октомври. Аз лично ще си търкалям стария лаптоп (също Тошиба, 4 години не е мръднал) докато не излезнат евтини нетбуци с тъчскриин и Уин7 (мултитъч) съвместими. Щото браузването с пръстчета ми е отдавнашна мечта. . Към Коледа се надявам да се случат тези неща.

Коментар

Драйвери за ХР има за всички излезли до днешна дата лаптопи.Това, че ги няма на сайта да си ги дръпнете на готово .......
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е чел съм аз по форумите в каква приказка се вкарват всички докато си изровят драйверите. И все нещичко остава да не бачка - я bluetooth, я нещо друго. Напиши в google ’лаптоп драйвер проблем’ и прочети за какви драми, кълбета и салта става дума. Ходиш по разни сайтове на производители на чипсети, ровиш, ама мойто какво е, ама отваряш разни файлове да ги модифицираш че да тръгнело - айде нема нужда.Е, всеки сам си избира де, аз само предупреждавам. Аз лично предпочитам инсталирането да ми отнеме час-два, а не дни ровене къде ли са тези драйвери, след като ги няма на сайта наготово.

Коментар

За всичко има драйвери !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре, кой ще ми обясни разликата между лаптоп, ноутбук и нетбук?П.П. Сериозно питам.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            Добре, кой ще ми обясни разликата между лаптоп, ноутбук и нетбук?П.П. Сериозно питам.
                            notebook-ът е по-малък, по-тънък, с екран под 14 инча, без вградени cd или dvd - устройства laptop-ът е по-голям, по-тежък с екран над 14 инча, възможност за ъпгрейд и всичко, което ноутбукът няма. netbook - създаден почти и изцяло за сърфиране в интернет, тегло около 1кг. напр. Asus Eee
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Мерси, ele

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                              X