здравейте не обичам да ходя по майстори не заради финансовата неприятност а затва да не си направя по-голема беда и др.подробности.Наред е колата но искам да понауча нещо повече.Имам на руски в компа но ми е малко трудничко с техническите термини.Мисалта ми е някой колега ако е виждал,знае или може да ми намери ръководство по експлоатация ремонт и техническо обслужване за крома /книга/ ще сам му безкрайно благодарен и ще го почерпя.Каквато и да е обикновена книга или файлове за комп.Няма да откажа никаква инфорамция стига да е на разбираем български,е сеа и др.езици става в крайна сметка.Даже някой ако се навие да ми я преведе както я имам със схемите,техническите подробности и рисунките мотамо всичко пак съм сагласен.Услугата се заплаща естествено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искам да си купя книга за ръководство и ремонт на крома.Моля
Collapse
X
-
Re: искам да си купя книга за ръководство и ремонт на крома.
vin_d написа:здравейте не обичам да ходя по майстори не заради финансовата неприятност а затва да не си направя по-голема беда и др.подробности.Наред е колата но искам да понауча нещо повече.Имам на руски в компа но ми е малко трудничко с техническите термини.Мисалта ми е някой колега ако е виждал,знае или може да ми намери ръководство по експлоатация ремонт и техническо обслужване за крома /книга/ ще сам му безкрайно благодарен и ще го почерпя.Каквато и да е обикновена книга или файлове за комп.Няма да откажа никаква инфорамция стига да е на разбираем български,е сеа и др.езици става в крайна сметка.Даже някой ако се навие да ми я преведе както я имам със схемите,техническите подробности и рисунките мотамо всичко пак съм сагласен.Услугата се заплаща естествено.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
vin_d написа:благодаря ви,гледах линка колега ма видя кое ше ми трябва,Predatorsi страшен си,ше бодържаме връзка по скайпето.Ако има и други предложения няма да откажа щом става за инфо.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега,явно този магазин няма да отвори ,днес минах 3 пъти и все затворено си беше... Уж работен ден ,а си седи затворено...Не личи по нищо да е спрял работа ,поне бележка "Ще се върна след десет минути" да бяха сложили...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар