Ние да сме живи и здрави! Другото е тенекии....Ето един спомен от преди 2 години.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валя град в Бургас. Имам щети и вълнообразен покрив.
Collapse
X
-
Чета в Дир.бг, че градушката била с големина на грахово зърно и траяла 3 мин. Това е било в центъра - там където мен ме докопа ме млати 10-15 мин., а големината на ледените топки беше, колкото средно голям орех. Майната му на това, но селищата около Бургас - Средец, Драчево, Росен, Маринка, Крайморие ги е помляло. Овошки, зеленчукови насаждения и пр. - всичко е леш.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
NPD написа:аз не бях в Бургас по времето когато валеше,но колата е била.Огледах я обстойно като се прибрах.За щастие нищо и няма.Може би в центъра не е валяло толкова силно.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:То може мръсотията да я е спасила Особено ако е спечена двумесечнаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И на мен ми удари фиата,в Меден рудник в района на селото валя град по голям и от орехи,направо си бяха цели буци,има вдлъбнатини на предния капак най вече, и по малко на тавана!!!Мисля ,че тези вдлъбнатини нямат оправяне,лоша работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Fiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
svn написа:И на мен ми удари фиата,в Меден рудник в района на селото валя град по голям и от орехи,направо си бяха цели буци,има вдлъбнатини на предния капак най вече, и по малко на тавана!!!Мисля ,че тези вдлъбнатини нямат оправяне,лоша работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_21A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да като цяло в централната част и по комплексите "Изгрев", "Славейков" е валяло по-ситна градушка, проблема основно е бил в "Меден Рудник".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mnpenchev
В Лазур или не е валяло градушка или е била съвсем слаба, защото нямам никакви поражения, а този път по изключение не паркирах колата под дърветата, че от дъжда и листата става на г*з
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар