Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валя град в Бургас. Имам щети и вълнообразен покрив.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Валя град в Бургас. Имам щети и вълнообразен покрив.

В Бургас ни трепа голям град. Не можах да спася ламарините и третия стоп. Отиде и реколтата. Оглеждам се за още поражения. Съграждани вие как сте?
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Много ли е пострадала колата ? Надявам се, че имаш авто-каско... Градушката е кофти тръпка: днес колата ти е готина и лъскава, утре е на решето. И никой не е застрахован, за минути може да ти попилее колата.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ДО Варна вали тихо и спокойно, направо да ти е кеф да седнеш и да се наслаждаваш на мириса на дъжд с чаша кафе - което мисля и да направя :D
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз като видях,че почва да вали и успях да я напъхам в един общ гараж.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Много неприятно, съжалявам колега
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В центъра беше много силна градушката, но с размера на лешник. А в меден рудник е било с по-големи размери, добре че бравата е в гаража, за другата кола ще видим като се прибера.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз отскоро съм леко в страни (Ветрен), та тук градушка не е падала. За сметка на това, моята е очукана от преди 2 години. Така, че колега моите искрени съчувствия.
              Настоящата - Ford Focus ST
              Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
              Франкенщайн - R.I.P.
              Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Да,в Меден рудник ме хвана градушката. Успях само да натикам колата под едно дърво, но поражения си имам. Не е болка за умиране, но като си погледна колата под определен ъгъл си е гадничко. Капака и той е "ранен" на 4-5 места. Вдлъбнатините са с размер на орех. Колата ми е сива и много-много не си личи, но третия стоп ми аут и на две места стъклото като ударено от случайни камъчета.
                A17DTС/S

Коментар

Лошо. На мама голфа преди няклко години го смаза градушка с размерите на праскова, все още е осеян с врабчи гнезда.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Доста е побеляло в Бургас като гледам, да не се случва на никой, особено градушката в Бяла Слатина е била убийствена.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Градушката беше с размери на орех, но видими поражения по колата не видях.Да споделят и други съграждани.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

аз не бях в Бургас по времето когато валеше,но колата е била.Огледах я обстойно като се прибрах.За щастие нищо и няма.Може би в центъра не е валяло толкова силно.
                        COUPE 1.8 16V
                        Volvo XC90 T6

Коментар

Мен градушката ме хвана до Бриколажа беше с размерите на орех и по-голям на моменти.Като видях, че започва да вали веднага отбих извън пътя и спрях под едно дърво но пак доста ме чука града но май нямам някакви сериозни поражения по колата освен драскотини ама ще видя като я измия.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Бях в района на Шилото ( над Меден рудник ). Там явно е валяло много по-яко от другаде. Уно - то ми беше в комплекса, но имаше 1-2 вдлъбнатини. Що ми трябваше да ходя натам. Иначе на пръв поглед - нищо, но загледам ли се сърцето ме боли. На моя комшия новата Нисан Ноте (черна на цвят) е като перфорирана мамицата му и късмет...Ама ние да сме живи и здрави. Майната му.
                            A17DTС/S

Коментар

В центъра беше с размер малко по-голям от грахово зърно , затова си помислих че жена ми пак драматизира нещата , обаче когато се прибрах 1 час след градушката в Меден Рудник имаше нестопени парчета с диаметър на еднолевка На първо четене Фиата няма нищо освен драскотини някъде , ама ще си проличи когато го измия най-накрая. И като се сетя че точно вчера го преместих на открито
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                              X