В Бургас ни трепа голям град. Не можах да спася ламарините и третия стоп. Отиде и реколтата. Оглеждам се за още поражения. Съграждани вие как сте?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валя град в Бургас. Имам щети и вълнообразен покрив.
Collapse
X
-
Аз отскоро съм леко в страни (Ветрен), та тук градушка не е падала. За сметка на това, моята е очукана от преди 2 години. Така, че колега моите искрени съчувствия.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Да,в Меден рудник ме хвана градушката. Успях само да натикам колата под едно дърво, но поражения си имам. Не е болка за умиране, но като си погледна колата под определен ъгъл си е гадничко. Капака и той е "ранен" на 4-5 места. Вдлъбнатините са с размер на орех. Колата ми е сива и много-много не си личи, но третия стоп ми аут и на две места стъклото като ударено от случайни камъчета.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Градушката беше с размери на орех, но видими поражения по колата не видях.Да споделят и други съграждани.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мен градушката ме хвана до Бриколажа беше с размерите на орех и по-голям на моменти.Като видях, че започва да вали веднага отбих извън пътя и спрях под едно дърво но пак доста ме чука града но май нямам някакви сериозни поражения по колата освен драскотини ама ще видя като я измия.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Бях в района на Шилото ( над Меден рудник ). Там явно е валяло много по-яко от другаде. Уно - то ми беше в комплекса, но имаше 1-2 вдлъбнатини. Що ми трябваше да ходя натам. Иначе на пръв поглед - нищо, но загледам ли се сърцето ме боли. На моя комшия новата Нисан Ноте (черна на цвят) е като перфорирана мамицата му и късмет...Ама ние да сме живи и здрави. Майната му.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В центъра беше с размер малко по-голям от грахово зърно , затова си помислих че жена ми пак драматизира нещата , обаче когато се прибрах 1 час след градушката в Меден Рудник имаше нестопени парчета с диаметър на еднолевка На първо четене Фиата няма нищо освен драскотини някъде , ама ще си проличи когато го измия най-накрая. И като се сетя че точно вчера го преместих на откритоBrava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар