Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се оправи движението в България и да стане нормално?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #76
    Не страдай Ele, недей. Само махни онези 98% настойничесйки тон и хората ще започнат да те вземат по-сериозно. В последние ти пост има добри попадение, но както винаги примесени с прекалено много:а) Оценки за другитеб) Намеци за твоята непогрешимоств) Мрънкане че си неразбрана и неоцененаЕ как човек да събере търпение, сили и способности да отсее няколкото зрънца умни мисли?Придържайте се към темата - отнася се за всичкиАко имате нещо да си кажете - ЛСМодераторски екип на fiat-bg.org
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

    Коментар


      #77
      Според мен който не му харесва ситуацията по пътищата да не кара кола. Изчетох една камара глупости в тая тема. Има автобуси, таксита, влакове - ползвайте ги тях. Едва ли с мрънкане ще оправите нещата и то от тук. Някой хора **модерирано** са традиционно мрънкащи във форума. Нали сте чували "кучето си лае кервана си върви"

      Коментар


        #78
        Същото значение има и съвета, "който не му харесва какво пишат хората в темата, да не чете".Принципно, мнението ми е, че и двете крайности не са подходящи и създават предпоставки за злополуки или най-малко за изнервяне на движещите се.Имам много против безумно нарушаващите правилата.Имам и малко против мърдите по кръстовищата, бетонните глави, които не влагат и грам съобразителност при движението си. Ъгъла им на видимост напред е 15° и нищо извън него не е от значение.При всички случаи е по добре така, отколкото малоумник в Golf II, вманиачен в "Need for Speed", но не мога да си изкривя душата ... и те [бетонните глави] ми образуват нерви и често се случва да ги оставя зад себе си.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

        Коментар


          #79
          Митак, не приемам че моето мнение в тази тема ’министъра да си свърши работата’ е мрънкане. Също не приемам твоето ’ще си карам как си ща като те е страх стой си вкъщи’ за сериозно. Има говорене, има обсъждане, има спорове. А това че теб ти е досадно това - си е твой проблем. Трябва ли аз сега в твой стил да ти кажа ’Като не те кефят хората във форума недей го чети’, а?

          Коментар

          Working...
          X