При условие,че има хора които ги бърка да си включат фаровете или да си сложа колана,никак и никога няма да се оправи движението в Българиа.При условие ,че няма елементарни неща като толерантност,дисциплина и колегиалност няма как да стане да оправим по-сериозните изходящи от това неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се оправи движението в България и да стане нормално?
Collapse
X
-
niko09 написа:При условие,че има хора които ги бърка да си включат фаровете или да си сложа колана,никак и никога няма да се оправи движението в Българиа.При условие ,че няма елементарни неща като толерантност,дисциплина и колегиалност няма как да стане да оправим по-сериозните изходящи от това неща.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:niko09 написа:При условие,че има хора които ги бърка да си включат фаровете или да си сложа колана,никак и никога няма да се оправи движението в Българиа.При условие ,че няма елементарни неща като толерантност,дисциплина и колегиалност няма как да стане да оправим по-сериозните изходящи от това неща.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
ele написа:Според теб фаровете и коланът са най-големите проблеми в България???? На пътя няма колегиалност или толерантност - има закон, който урежда кой как трябва да се движи.
Коментар
-
niko09 написа:ele написа:niko09 написа:При условие,че има хора които ги бърка да си включат фаровете или да си сложа колана,никак и никога няма да се оправи движението в Българиа.При условие ,че няма елементарни неща като толерантност,дисциплина и колегиалност няма как да стане да оправим по-сериозните изходящи от това неща.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Има ли качествен контрол, ще има и ред. Друг е въпросът, че основните артерии в София не са предвиждали някога да има толкова много коли. И именно задръстанията са основна причина да се правят нарушения, да се минава през малките улички и т.н.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:Според теб фаровете и коланът са най-големите проблеми в България???? На пътя няма колегиалност или толерантност - има закон, който урежда кой как трябва да се движи.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
svetkos_ написа:Има ли качествен контрол, ще има и ред. Друг е въпросът, че основните артерии в София не са предвиждали някога да има толкова много коли. И именно задръстанията са основна причина да се правят нарушения, да се минава през малките улички и т.н.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
1115 написа:Прав си, но още ме е яд че чаках 15мин. на Сточна гара, а бързах и тия дето ме предредиха са си умряли от кеф.И сега разправят какви са тарикати и как 1000глупака са седяли, а те минали.Дали пък не са прави?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
..
Нали всички сме сигурни ,че така наречения ,,манталитет,, на пътя се насажда .Със санкции,принуда,глоби и т.н.Когато аз или респективно ти знаеш че са ми ,,подпалили,, задника за едно нарушение от вида на тия коментирани по-горе много лесно става и по веригата.Драстични глоби а не галене.Спри един отворко отнел предимството на един,двама или цяла колона и му говори колкото искаш. Ефект едва ли ще има защото го е направил напълно съзнателно .И след това му заговори с цифри -ама необжалваеми и взети.Когато аз карах курса навремето преминаването на червено и неспиране на знак Стоп беше моментален проверовачен.Само че ти го насрочват след три месеца. Това май си е чиста доза ,,шамар,,.Някой да е против такива шамари? Щото все пак става дума за човешки животи и то много.
Коментар
-
ele написа:svetkos_ написа:Има ли качествен контрол, ще има и ред. Друг е въпросът, че основните артерии в София не са предвиждали някога да има толкова много коли. И именно задръстанията са основна причина да се правят нарушения, да се минава през малките улички и т.н.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
crush написа:Колкото до корупцията в КАТ има много лесно решение. Стартова заплата 2000 лв и ежегодно увеличение на същата при доказана ефективност за борба с престъпността и нарушенията по пътищата от страна на полицаят. За сметка на това 20 години затвор ако вземе подкуп, било то и 2 лева. Е, повярвайте ми, тогава полицаите ще са най-изрядните от всички изпълнителни органи, защото ако имат хубава заплата ще направят и навъзможното да си я задържат и няма да смеят да си позволяват рушвети.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele извади самочувствие само няма да те питам ако няма обхват или батерия и навън е -15 и си насред нищото,дано не се убеждаваш в истината по-трудния начин.И ми е много интересно след като знаеш поведението на един шофьор при ПТП също описано в закона,ти би ли спряла да помогнеш на гърчещите се или разпилени по пътя тела и помниш ли ако си ходила какво учат на курса по първа помощ в БЧК ,защото говориш за закона,а аз ти гововя за чисто човешки качества? А когато някой ти даде път,а ти чакаш помисли дали пак не създаваш предпоставки за ПТП,защото човека зад теб предполага,че ще тръгнеш?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:ele извади самочувствие само няма да те питам ако няма обхват или батерия и навън е -15 и си насред нищото,дано не се убеждаваш в истината по-трудния начин.И ми е много интересно след като знаеш поведението на един шофьор при ПТП също описано в закона,ти би ли спряла да помогнеш на гърчещите се или разпилени по пътя тела и помниш ли ако си ходила какво учат на курса по първа помощ в БЧК ,защото говориш за закона,а аз ти гововя за чисто човешки качества? А когато някой ти даде път,а ти чакаш помисли дали пак не създаваш предпоставки за ПТП,защото човека зад теб предполага,че ще тръгнеш?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар