Здравейте, колеги!В неделя - 31.05.2009г. майка ми намери малтийска болонка. Не можем да го задържим понеже това ще ни е четвърто куче, което е много дори и за нашия двор.Много е сладък и много общителен, държи се наистина като голямо куче. Обезпаразитен е отвън и отвътре, подстриган и в добро здраве. Ще бъде и ваксиниран преди да го подарим. Просто трябва да минат две седмици от намирането му, за да му бъде поставена ваксината.Много искаме да го подарим на някое семейство, което ще се грижи добре за него. Това е единственото ни изискване!Ако някой има желание да се сдобие с чаровен домашен любимец - джобен размер, когото много да обича нека да ми пусне лично съобщение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от малко внимание! Подарявам малтийска болонка!
Collapse
X
-
Малтийската бУлонка не е ли чисто бяла, характерен белег на породата?Иначе дано си намери собственик кученцето, поздравления за отношението ви към животното..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
snake написа:И все пак бОлонка, както е написал и автора ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Още по темата, от малкото линкове, които все пак си направих труда да проверя чрез гугъл:Малтез, Малтез, същия сайт, подробно. Определено името е бОлонка, но в някои сайтове все пак се бърка с бУлонка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
то може и да е руска цветна болонка : http://dogs.cv.ua/content/view/287/31/. има ги в много разновидности. ако не го вземе някой скоро наистина ще си останем с 4 кучета... майка ми започна много да се привърза към него. По цял ден е в офиса и си играе с всички. само иска малко внимание и много слуша.Нека ви покажа как работи и той и включително и на мен помага ...Fiat Punto S 1.1
Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Болонката със стопанката ли върви?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тази седмица ще си правя колата, но другата, след като му сложат ваксината, може да се разходя. Все пак казах, че ще е с ваксина, когато го подарявам.Днес вече за последно го водя в офиса, защото и тук започна да се чувства в свои води и побърква дори и клиентите. Не може да дойде някой, който да не го погали :D Много е готин Ето го и на стола на шефаFiat Punto S 1.1
Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар