Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е писна ми от абсурди! Условна присъда за полицай, убил...
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
..
Не знам кой и как промени законите но ще спомена един случай.Някъде 1985-6г един мой колега го спряха при рутинна проверка и беше с 1.22 алкохол.Съд ,книжката за 4г,беше и с категориите -от-до....След като изтече наказанието беше си изгубил правата и трябваше да кара отново всички курсове и тн...Изкара си едно,,В,,и си кара собствената кола и сменена професия.Не плача за ,,онова,,време ,ама здраво пипаха ,,другарите,, и без такива отлагания до безкрай.на делата. А дали този вой за намаляване на шамарите не ни доведе до тук
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Не знам кой и как промени законите но ще спомена един случай.Някъде 1985-6г един мой колега го спряха при рутинна проверка и беше с 1.22 алкохол.Съд ,книжката за 4г,беше и с категориите -от-до....След като изтече наказанието беше си изгубил правата и трябваше да кара отново всички курсове и тн...Изкара си едно,,В,,и си кара собствената кола и сменена професия.Не плача за ,,онова,,време ,ама здраво пипаха ,,другарите,, и без такива отлагания до безкрай.на делата. А дали този вой за намаляване на шамарите не ни доведе до тук
Коментар
-
от няколко дни от такива новини ми се прес*ра (без извинение ).аман от изнасилвачи ,убийци ,"айдуци" и политици! докога така???май ще се самоизтребим и няма закон или сила на света да ни спре.А @peho е прав за "онова време" за което реват дъртаците кат разгонени котки .От "онова време" май е тръгнала модата с така наречените "шуро-баджанащини" и услуги на наши и ваши .
Коментар
-
Сега пресата и телевизията просто ни го набива в главите. И го прави целенасочено. Става страшна манипулация, просто. А иначе по "онова време", поне от баща ми така знам, 22 съм, ако нещо се случи, цялата полиция се вдига на крак. И докато не бъде разреше даден случай, няма спиране. Докато сега - лайф из лайф.Едни разфасоват, други убиват, трети пребиват, четвръти нещо си и т.н. Както казва Фънки - Абсурдистан.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар