Условна присъда за полицай, убил двама при катастрофаПолицаят Иван Горянов, който на 26 февруари причини смъртта на двама души, се е признал за виновен и е осъден условно, съобщиха от Пернишкия окръжен съд. Във фаталната вечер Горянов прекарвал дърва с товарен автомобил на свой приятел до с. Ярджиловци. На връщане се отбил да зареди в бензиностанцията край Брезник, при завой наляво Горянов засякъл лек автомобил "Алфа Ромео", в който пътували Христо Христов (23 г.) и Румяна Йорданова (18 г.). От удара младежите загинали намясто. Горянов се е споразумял с прокуратурата и е осъден условно на три години затвор с петгодишен изпитателен срок. Той е лишен от правото да управлява автомобил в продължение на три години, тъй като направената му кръвна му проба след инцидента показала 1,4 промила алкохол. dnes.bgЗа пореден път се убеждавам, че живеем в страната на Абсурда! У нас спокойно можеш да се напоркаш, да се качиш на камион и правейки нарушение да убиеш двама млади, и да си на свобода!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е писна ми от абсурди! Условна присъда за полицай, убил...
Collapse
X
-
Боже, прости ми, че споменавам името ти!!! Това наистина е безумие!!! За пореден път се показва каква е държавата ни. А да не говорим в подобен случай, но с известен човек, какъв шум, най-малкото, се вдигна и какво продължава да става до този момент. Честно, за първи път чувам за тази трагедия, но пък подобно развитие на случая е наистина абсурдно!!!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
naskobg написа:Ей за такива неща да гледат закона, а не да дебнат катаджиите по храстите. Нищо, че сме в Европа. Скоро няма да станем европейци в тоя смисъл.NOW: ???
Коментар
-
Sev написа:след прецедента със Ставийски вече ще е такаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Sev написа:след прецедента със Ставийски вече ще е такаNOW: ???
Коментар
-
Sev написа:след прецедента със Ставийски вече ще е така
Коментар
-
Че Темида в БГ е долна курва в много, много случаи - никой няма да отрече.Брал съм и горчивите плодове и половината бели косми по главата са ми от нея.НО в случаи като този и като на Стависки и т.н. - Темида не е главния виновник! Такъв е Закона, а него не го пише Темида, тя само го прилага!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Френската буржоазна революция е била с цел да утвърди братство и РАВЕНСТВО между всички...е да, но на практика отново виждаме, че някои хора са по-равни от други..какво от това, че си причинил нечия смърт щом зад гърба си имаш някой от силните на деня?!...и после, защо младите напускали България?!..направо се чудя Yellow_Flash_Colorz_PDT_21животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар