Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Е писна ми от абсурди! Условна присъда за полицай, убил...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е писна ми от абсурди! Условна присъда за полицай, убил...

Условна присъда за полицай, убил двама при катастрофаПолицаят Иван Горянов, който на 26 февруари причини смъртта на двама души, се е признал за виновен и е осъден условно, съобщиха от Пернишкия окръжен съд. Във фаталната вечер Горянов прекарвал дърва с товарен автомобил на свой приятел до с. Ярджиловци. На връщане се отбил да зареди в бензиностанцията край Брезник, при завой наляво Горянов засякъл лек автомобил "Алфа Ромео", в който пътували Христо Христов (23 г.) и Румяна Йорданова (18 г.). От удара младежите загинали намясто. Горянов се е споразумял с прокуратурата и е осъден условно на три години затвор с петгодишен изпитателен срок. Той е лишен от правото да управлява автомобил в продължение на три години, тъй като направената му кръвна му проба след инцидента показала 1,4 промила алкохол. dnes.bgЗа пореден път се убеждавам, че живеем в страната на Абсурда! У нас спокойно можеш да се напоркаш, да се качиш на камион и правейки нарушение да убиеш двама млади, и да си на свобода!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Боже, прости ми, че споменавам името ти!!! Това наистина е безумие!!! За пореден път се показва каква е държавата ни. А да не говорим в подобен случай, но с известен човек, какъв шум, най-малкото, се вдигна и какво продължава да става до този момент. Честно, за първи път чувам за тази трагедия, но пък подобно развитие на случая е наистина абсурдно!!!
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

след прецедента със Ставийски вече ще е така
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ей за такива неща да гледат закона, а не да дебнат катаджиите по храстите. Нищо, че сме в Европа. Скоро няма да станем европейци в тоя смисъл.

Коментар

naskobg написа:
          Ей за такива неща да гледат закона, а не да дебнат катаджиите по храстите. Нищо, че сме в Европа. Скоро няма да станем европейци в тоя смисъл.
          Само със здрав контрол и прилагане на законите ще се оправим. Аз така смятам. Не оправдавам Максим Стависки, но буквално си измиха всички ръцете с него, защото е известен. В моя защита на това твърдение ще кажа, че 100% и преди това е имало подобни зверски случаи, които са оставали на заден план. Както и сега този, който Владим пусна. Трябва да има справедливост. Но вече са осъдени да живеят с всичко това.

Коментар

Sev написа:
            Е той поне се размина заради заслуги към България макар, че "заслугата" да убиеш един и да осакатиш друг младеж за мен е по-важна, но както и да е, това е друга тема. А този пиян гащник, какво е направил, че му се е разминало? Къде е адвокат Киро дето е наясно със законите, че да ме светне? Защото е признал ли? Че и аз утре отивам да гръмна един-двама дето ме дразнят и ще си призная, като знам че няма да лежа!

Коментар

Vladim написа:
              Sev написа:
              Е той поне се размина заради заслуги към България макар, че "заслугата" да убиеш един и да осакатиш друг младеж за мен е по-важна, но както и да е, това е друга тема. А този пиян гащник, какво е направил, че му се е разминало? Къде е адвокат Киро дето е наясно със законите, че да ме светне? Защото е признал ли? Че и аз утре отивам да гръмна един-двама дето ме дразнят и ще си призная, като знам че няма да лежа!
              Нищо чудно да ти се размине. Щом на "бизнесмена" Ивайло Дражев е на свобода след убийство... Какво може да ти попречи. Шегата на страна. Могат да те осъдят, че си прострелял някого при самозащита или нахлули хулигани, а за убийство...

Коментар

Закона си е такъв - ко се чудите.... Всичко е законно!

Коментар

Ами то се знае.Законът е строг, но справедлив.За едни строг, за други справедлив.

Коментар

Sev написа:
                    Сев, за съжаление Ставийски не беше прецедента. Прецедента е някъде далеч назад в годините.Много преди него за подобни неща се даваха условни присъди.Лошото е, че в България понятието "прецедент" не съществува. То се ползва в САЩ, където при еднакви условия, ако някой е получил определена присъда, и ти ще получиш същата за същото деяние (и същите условия)...В България за съжаление (или за радост - зависи от гледната точка), такова понятие в правото няма. За едно и също нещо, различни хора дори в един и същи съд могат да получат различни присъди.

Коментар

Болна тема. За съжаление в БГ Темида освен, че не вижда, вече и не чува.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз се уморих. Какво да коментираме? Има ли смисъл? След 10 дена ще има друга тема, с подобно заглавие. И какво?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          Аз се уморих. Какво да коментираме? Има ли смисъл? След 10 дена ще има друга тема, с подобно заглавие. И какво?
                          Дай да си мълчим...

Коментар

Че Темида в БГ е долна курва в много, много случаи - никой няма да отрече.Брал съм и горчивите плодове и половината бели косми по главата са ми от нея.НО в случаи като този и като на Стависки и т.н. - Темида не е главния виновник! Такъв е Закона, а него не го пише Темида, тя само го прилага!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Френската буржоазна революция е била с цел да утвърди братство и РАВЕНСТВО между всички...е да, но на практика отново виждаме, че някои хора са по-равни от други..какво от това, че си причинил нечия смърт щом зад гърба си имаш някой от силните на деня?!...и после, защо младите напускали България?!..направо се чудя Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                              животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Working...
                              X