Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1-ви юни! Всички на къси!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1-ви юни! Всички на къси!

Нека ви напомня, че днес е денят на детето и по традиция, и уважение към малките вагабонти е добре да шофираме със запалени къси светлини целодневно. Покрай предизборните простотии и трагедиите тези дни май никой не ни напомни за това!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Не ми прави впечатление, защото си карам целогодишно на къси.Но почти никой вече не уважава тази дата.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да са живи и здрави дечицата. Те си имат празник и аз го уважавам. Фаровете бяха първото нещо за, което се сетих сутринта при вида на колата си.ПС: Дано всеки ден да е празник за децата ни. Дай боже късмет и безгрижен живот за тях.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Коментар

и аз си карам почти винаги на къси. днес още със качването в колата това направих първо. интересното е че в марщрута от около 4 километра не стрщнах кола с включени светлини. що за безобразие
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
            и аз си карам почти винаги на къси. днес още със качването в колата това направих първо. интересното е че в марщрута от около 4 километра не стрщнах кола с включени светлини. що за безобразие
            И аз това забелязвам... затова и подсещам с тази тема!

Коментар

Аз лично си карам целогодишно на къси, лято-зима, ден-нощ, аз съм си на къси
              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Това за целогодишното каране е за друга тема. Въпросът е тези, които не карат целогодишно днес да си заплаят фаровете. За съжаление видях много коли с не включени къси.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

от 10 коли 5 са на фаровете,останалите дори не знаят каква дата е 1 юни...а като си помисля,че повечето от тях са още келеши на по 18-20 ...сами май не си уважават празника
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Доскоро на тая дата масово се караше на фарове. Днеска ми направи изключително неприятно впечатление, че колите в центъра на Варна масово бяха с угасени фарове.

Коментар

ls1 написа:
                      Доскоро на тая дата масово се караше на фарове. Днеска ми направи изключително неприятно впечатление, че колите в центъра на Варна масово бяха с угасени фарове.
                      И тук, в София е така за съжаление... Медиите имат вина, че не припомниха, но и българинът е с една такава краткотрайна памет... ако все не му напомняш-няма да се сети!

Коментар

Аз целогодишно съм на къси но все пак честит празник на децата.
                        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Може да открием един фонд и всеки да дарява по 1лв., да даваме на хората да си купуват крушки, след като им се струват толкова скъпи!
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Лично впечатление.., когато бях дете наистина виждах как масово колите на 1-ви юни караха на къси и много се радвах (от малък съм фен). Днес... тотално безхаберие!На 22,5 г. съм, но получих подарък - Огромен шоколад Честит празник на всички дечица и пораснали деца
                            Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Да са живи и здрави децата, нека само усмивка да грее на лицата им
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                              X