Нека ви напомня, че днес е денят на детето и по традиция, и уважение към малките вагабонти е добре да шофираме със запалени къси светлини целодневно. Покрай предизборните простотии и трагедиите тези дни май никой не ни напомни за това!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1-ви юни! Всички на къси!
Collapse
X
-
Да са живи и здрави дечицата. Те си имат празник и аз го уважавам. Фаровете бяха първото нещо за, което се сетих сутринта при вида на колата си.ПС: Дано всеки ден да е празник за децата ни. Дай боже късмет и безгрижен живот за тях.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
и аз си карам почти винаги на къси. днес още със качването в колата това направих първо. интересното е че в марщрута от около 4 километра не стрщнах кола с включени светлини. що за безобразиеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:и аз си карам почти винаги на къси. днес още със качването в колата това направих първо. интересното е че в марщрута от около 4 километра не стрщнах кола с включени светлини. що за безобразиеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ls1 написа:Доскоро на тая дата масово се караше на фарове. Днеска ми направи изключително неприятно впечатление, че колите в центъра на Варна масово бяха с угасени фарове.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар