във варна фиат е излетял от пистата не знам повече подробностиhttp://www.chernomore.bg/news.php?ni...ni.php?n=47025
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак инцидент
Collapse
X
-
Дано всичко да е наред. Но въпросът не е в това, че Фиатът е излетял, случва се, състезание е, може да е неумение на шофьора,може да е друго. Аз обаче се питам с какъв акъл има хора, които седят толкова близо до тресето? Да, адреналин е, виждаш хубаво, но явно емоцията изпреварва чувството за самосъхраненост. Аз така го мисля. Защото всичко става, а това не е първи случай. Дано пострадалият тежко да се оправи, другите с фрактурите са ясни. Детето и то ще се оправи. Вчера гледах едно клипче с подобни случаи, но хора с късмет. Една кола "облиза" един дядо през краката при завой. Късмет. Дано хората да се оправят и да започнат да се замислят не само те, а и останалите.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
svetkos_ написа:... Дано пострадалият тежко да се оправи, другите с фрактурите са ясни..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:svetkos_ написа:... Дано пострадалият тежко да се оправи, другите с фрактурите са ясни.NOW: ???
Коментар
-
Разбира се svetkos, извини ме, ясно подчертах, че искам да разведря тъжния оттенък на темата, а не да те укорявам в каквото и да било.Аз също допускам грешки и вероятно повече от теб.Усмихни се! :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
lubomm написа:няма повече инфо защо ли незнамNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:svetkos_ написа:NOW: ???
Коментар
-
Мен ако питате, основно вина има организаторът. Вчера бях там и имаше ограждения около цялото трасе. А след като има ограждения и въпреки всичко става такъв инцидент, мисля, че проблема е в разположението на огражденията. Мое мнение с което не ангажирам никого.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Изпадна и клипчето със случката http://vbox7.com/play:3f3e7a74Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Изпадна и клипчето със случката http://vbox7.com/play:3f3e7a74NOW: ???
Коментар
-
Ами аз никакви заграждения не виждам ...Ако организаторите са смятали, че полиетиленовите ленти, закачени на колчета за домати, могат да спрат автомобил, даже и не спортен ... очевидно е, че са сбъркали и отговорност би трябвало да им се търси.Иначе мястото не предполага катастрофа, но ако си решил да правиш нещо професионално е редно да обмислиш всякакви ситуации..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар