Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак инцидент

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    гледах клипчето една камара пъти и недоумявам няколко неща1 защо огражденията бяха непосредствено ДО състезателното трасе(тук в Търново на подобен участък-старт финала огражденията бяха на около 10 метра-още една пътна лента и широк тротоар)2 С какъв акъл пострадалите се бяха лепнали за тия ограждения,като виждат,че е толкова опасно близо да се изтеглят назад и сами да се предпазят...да ама не,нали е прав участък,защо да мислят,че някой може точно там да се завърти Съжалявам за пострадалите хора,но същото е на пътя докато карам...АКО АЗ НЕ ПАЗЯ ПЕщЕХОДЦИТЕ И МАЙКИТЕ С ДЕЦКИТЕ КОЛИЧКИ ТЕ НЯМА САМИ ДА СЕ ОПАЗЯТ!!! Съжалявам,но това е бруталната истина,защото съм срещал какви ли не,само днес ако не внимавах щях да сгазя двама(трима) - първо една пенсинерка която вместо по широкия 2 метра тротоар ще се тътреше(буквално) на 20 сантиметра встрани на пътното платно! Свирнах и -никаква реакция,само гледа и се пули ... После една майка беше спряла децката количка с детето си вътре на половин метър от тротоара и най-безцеременно си ядеше сладолед гледайки тъпо в една точка,а цялата отсечка там е тясна -точно място за две малки коли да се разминат и от едната страна има огромни дупки,които всички заобикалят-да но представете си пачата бе спряла точно в чистата част на пътяМоже да ви се стори,че няма общо но има.В България няма култура за движение по пътищата,както от шофьорите ,така и от пешеходците...Никой не се пази сам,а разчита,че другите ще се съобразяват с него,е да,но в случая тия хора са на състезание и тях освен съдиите и охраната няма кой да ги пази. Пилот изтърве ли колата си не може да я вкара пак в пътя и често се случва фатални неща!
    ex.Мареа ТД100

    Коментар


      #17
      Malone написа:
      Ами аз никакви заграждения не виждам ...Ако организаторите са смятали, че полиетиленовите ленти, закачени на колчета за домати, могат да спрат автомобил, даже и не спортен ... очевидно е, че са сбъркали и отговорност би трябвало да им се търси.
      Същото си мислех и аз, докато гледах клипа. Иначе на самото видео ми изглежда, че ФИАТ-ът е леко побутнат. Така го виждам, защото докато поднася и се завърта, плътно, ама много плътно около него е друга кола. Така ми изглежда, ясно е, че няма как да бъде при тази скорост и старт на състезание. Но аз си мисля, че е имало съприкосновение. Вече хората, които са били на живо, ще кажат. А и на това видео само може да се гадае. Пък и няма значение. Тази лента и домати от градушка не може да опази, а какво остава за човек. В един сайт четох, че хората са виновни, защото били прекалено близо. Да, опасно е да си близо до тресето, но пък не са минали ограниченията. А и бяха адски много хора до тази лента. Не знам. Важното е да се оправят и да се избягват подобни инциденти.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

      Коментар


        #18
        По БТВ го показаха това видео. Казаха, че там зоната е била изцяло забранена за публика, (и лентата вобще не е била за да пази), а тези хора се спуснали някъде из отзад по някаква пътечка и влезли там.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

        Коментар


          #19
          Хората са си виновни,но дано да им се е разминало и да им бъде за урок.

          Коментар


            #20
            Фиатът е бил засечен отзад.
            https://www.cialispascherfr24.com/

            Коментар

            Working...
            X