Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шамарът като възпитателно средство
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Сега ми се струва, че и ти преекспонираш. Аз лично не видях никой да е обявил някого за побойник, едва ли не убиец, а по-скоро по-разгорещено защитаваме тезата за благата дума. Поне аз така правя.Наистина всеки сам взема решения за възпитанието на детето си и съответно тук в тази тема споделя вижданията и разсъжденията си опитвайки да убеди другите в правотата си.
Коментар
-
Както вече казах - или половината дето пишат тук нямат деца или са тотални лицемери. Само едно ще кажа - детето си нито го малтретирам, нито е расло в утробата на нервен родител. Живота най-сетне ме срещна с най-прекрасната жена, която ми роди най-прекрасният син. Но още от раждането си този най-прекрасен син беше вироглав и със собствено мнение - на 1 месец падна от достатъчно високо място да изкара акъла на всеки, камо ли на мен като родител. Падна не защото мястото не беше обезопасено, а защото той МИРЕН не може да стои. Обгрижвам и обичам детето си така както е нормално за всеки един родител. Сигурен съм, че мен ме боли много повече, когато го пляскам, но той думите не ги слуша - само се усмихва и прави точно обратното. Няма да давам примери, но всяка една беля, която е направил е била след като няколко дни му се е говорило, че не трябва така и не е правилно. Но той отива и проверява дали сме прави... И както казах - нека спре лицемерието - то си е на национално ниво, но поне тук зад анонимните си никове можете да не сте лицемери. Който все още не знае - името ми е Стелиян и НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕР!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
jenshen73 написа:Както вече казах - или половината дето пишат тук нямат деца или са тотални лицемери. Само едно ще кажа - детето си нито го малтретирам, нито е расло в утробата на нервен родител. Живота най-сетне ме срещна с най-прекрасната жена, която ми роди най-прекрасният син. Но още от раждането си този най-прекрасен син беше вироглав и със собствено мнение - на 1 месец падна от достатъчно високо място да изкара акъла на всеки, камо ли на мен като родител. Падна не защото мястото не беше обезопасено, а защото той МИРЕН не може да стои. Обгрижвам и обичам детето си така както е нормално за всеки един родител. Сигурен съм, че мен ме боли много повече, когато го пляскам, но той думите не ги слуша - само се усмихва и прави точно обратното. Няма да давам примери, но всяка една беля, която е направил е била след като няколко дни му се е говорило, че не трябва така и не е правилно. Но той отива и проверява дали сме прави... И както казах - нека спре лицемерието - то си е на национално ниво, но поне тук зад анонимните си никове можете да не сте лицемери. Който все още не знае - името ми е Стелиян и НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕР!
Коментар
-
Според мен всичко е с времето си. 1. Ако вземем за пример малко дете до 3 години. Много от думите ни като значение хич не са му ясни. А тонът придава смисъл на думите, когато те са неясни. Мисля, че едно мъмрене с по-остър тон върши повече чудесна работа от "плесване". То същото е и при кучетата. И те не разбират думите, но разбират тона. Едно е да му кажеш "седни!", друго е "ще седнеш ли?!" - е няма да го направи.2. Баща ми за мое голямо учудване не ме е бил, но за сметка на това майка ми се разцепваше да ми раздава шамари. Обаче какво се получи...? Докато бях малък берех страх и вършеше работа нейното шамаросване. Но като почнах да ставам голям и здрав и да поемам сам отговорности в живота нещата коренно се промениха. Определено когато се върна назад във времето виждам, че тя ме е направила човек не благодарение на шамарите, а на примера, който ми е давала след това. Единственото, което спечели с тях е, че сега толкова рядко ме вижда и си говорим, че от години не знаем за душевните си терзания нищо... Винаги ще съм й благодарен и ще й помагам за всичко, но определено се изгуби емоционалната връзка. Защото тя си е такава просто - със зъби и нокти, но ще направи каквото иска, дори това да означава бой. Лично аз мисля, че няма никакви полза при децата. Има къде къде далеч по-сигурни методи...3. Гледам ги и бабаитите по улиците, излиза той от колата и се репчи... Чакай бе?! Какво като е 120 кг...?! На колана си имам 200 киловолтов електрошок, който така бързо охлажда страстите и на най-здравичките... Защо да трябва да се бия, като може да използвам по-ефикасни средства Ето без бой стои далече и не смее да припари...Няма лоши хора, има лош подход към хоратаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
tomny написа:jenshen, последния ти пост ме провокира. Колкото и да е невъзможно да повярваш, има начин и без бой. И не са лицемери тези, които го правят. Ти карай "както казват старите хора". Жив и здрав!Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Както вече казах - или половината дето пишат тук нямат деца или са тотални лицемери. Само едно ще кажа - детето си нито го малтретирам, нито е расло в утробата на нервен родител. Живота най-сетне ме срещна с най-прекрасната жена, която ми роди най-прекрасният син. Но още от раждането си този най-прекрасен син беше вироглав и със собствено мнение - на 1 месец падна от достатъчно високо място да изкара акъла на всеки, камо ли на мен като родител. Падна не защото мястото не беше обезопасено, а защото той МИРЕН не може да стои. Обгрижвам и обичам детето си така както е нормално за всеки един родител. Сигурен съм, че мен ме боли много повече, когато го пляскам, но той думите не ги слуша - само се усмихва и прави точно обратното. Няма да давам примери, но всяка една беля, която е направил е била след като няколко дни му се е говорило, че не трябва така и не е правилно. Но той отива и проверява дали сме прави... И както казах - нека спре лицемерието - то си е на национално ниво, но поне тук зад анонимните си никове можете да не сте лицемери. Който все още не знае - името ми е Стелиян и НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕР!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Айде почнахме да си мерим децата май.... не ви стига, че и лицемери ни наричате! Аз съм Георги Петков, обаче приятелите ме наричат просто Жоро и съм на 31 от Пловдив. Не съм лицемер и не посягам на детето си. Търпя му понякога белите и въпреки, че ми се е искало да я ударя, не го правя. За мен е било голямо унижение, когато съм получавал шамар от баща ми и не смятам да го причинявам на моето дете. Както вие излагате вашата гледна точка, така и ние го правим, съответно всеки прилага доказателства, обаче ми се струва, че вие започнахте да се изнервяте от това, че ние не приемаме вашето мнение, така ли е?Между другото детето ми е на 2.5 години и говори спокойно и нормално, изразява собствено мнение като възрастен. Не е свръх палава, но не е и кротушко, който си седи на гъза. Щъка напред-назад, постоянно има синки и цицини и така.
Коментар
-
Аз досега само четях в тази тема, най-малкото, защото нямам все още деца.Като малък съм раснал без баща, и майка ми ме спукваше от бой за всяка беля. А аз изобщо не бях от кротките. Колко съм бил кротък - в 10 клас ми намалиха поведението за потрошаване на училищно имущество - разглобих един чин пред една даскалица, щото ме ядоса Както и да е.От втория брак на майка ми имам брат, с който имам 14 год. разлика (някои от вас го познават). Като цяло мога да кажа, че аз съм се грижил най-много за него, просто защото израстна в ръцете ми. Не съм допуснал да му бъде ударен нито един шамар - нито от мен, нито от майка ни, нито от баща му. Като подрастващ тинейджър живееше при мен и жена ми в Сливен - там учеше средно - и все още му помагам, когато и както мога. (Нашите са пенсионери и им е трудно, а той е студент).Смятам, че нито аз (дето съм ял много бой), нито брат ми (който не е изял нито един шамар) сме станали лоши хора. Всичко е до самото дете. Не е само до начините за възпитаване, до шамарите или до караниците... Може би на всеки му е заложено дали да е добър или лош човек, не знам.П.П. Като казвам, че съм ял бой, не си мислете че съм пребиван. Просто няколко шамара
Коментар
-
Yavor написа:...Апропо, Стелияне - на коя дата е роден твоя - да не е козирог като моя?Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Yavor написа:...Апропо, Стелияне - на коя дата е роден твоя - да не е козирог като моя?
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе зодията все я забравям, щото аз знам само 2 зодии - Лъв и Овен.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:jenshen73 написа:Абе зодията все я забравям, щото аз знам само 2 зодии - Лъв и Овен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар