Е мене като малък майка ми често ме удряше-верно лудо лапе бях но това не значи че след като ме набие ще ми дойде ъкъла в главата ... Спомням си даскала ми по труд и техника в 4ти клас.Дойде и с една пръчка че шибне едно яко.И пак не ми идваше ъкъла вд главата и след 3тия път вече направо си ме гонеше от стаята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шамарът като възпитателно средство
Collapse
X
-
Princo написа:Е мене като малък майка ми често ме удряше-верно лудо лапе бях но това не значи че след като ме набие ще ми дойде ъкъла в главата ... Спомням си даскала ми по труд и техника в 4ти клас.Дойде и с една пръчка че шибне едно яко.И пак не ми идваше ъкъла вд главата и след 3тия път вече направо си ме гонеше от стаята
Коментар
-
Стигне ли се едно дете да се възпитава с бой То е вече е тотално изтървано и боят едва ли ще успее да запълни празнините във неговото възпитание.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
NikMar написа:Airfan написа:НикМар и Женшен - пичове, защо смятате, че всички трябва да шляпат децата си и поставяте всички под един общ знаменател - лъжци? Аз пък мога да кажа так - един интелигентен човек винаги ще намери начин да излезе от ситуацията без да се налага със сила. Боят е признак на слабост, нали знаете?Та така, нито ние сме лъжци, нито вие не сте интелигентни. Просто приемете факта, че има хора, които са успели да намерят други методи, за възпитание и справяне със ситуациите или просто децата им са по-кротки.Поздрави!
Коментар
-
NikMar написа:Малиии, само аз излязох най-големия деспот на децата си, и се оказах че нямам капка интелигентност, вече тука няма да споделям нищо от личния си живот. Разпънахте ме на кръст.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:NikMar написа:Малиии, само аз излязох най-големия деспот на децата си, и се оказах че нямам капка интелигентност, вече тука няма да споделям нищо от личния си живот. Разпънахте ме на кръст.
Коментар
-
Наско,имам още бая хляб да изяда докато ми се родят деца(дай боже).И съм против шамарите и пляскането.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
абе, без твърда ръка, нищо не се постига, да му мисли щерката. номера е да не се изтърве момента. После колкото и бой да има.... файда нема.Аз твърдо подкрепям Нино, ама да видим какво ще направим :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ele написа:ls1 написа:Няколко хиляди години децата ядат шамари и са станали хора, тука от 20-30 години го отрекаха като възпитателно средство и още не сме видели резултатите от това, тъй че дайте да не обявяваме ’благата дума’ за панацея.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
naskobg написа:Боят не е възпитателно средство, просто който прибягва до него е слаб.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
phoenix написа:абе, без твърда ръка, нищо не се постига, да му мисли щерката. номера е да не се изтърве момента. После колкото и бой да има.... файда нема.Аз твърдо подкрепям Нино, ама да видим какво ще направим :D
Коментар
-
тъй тъйСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
jenshen73 написа:..... и като излезе херувимче.....
Коментар
-
tomny написа:jenshen73 написа:..... и като излезе херувимче.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар