Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Nokia E51

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за Nokia E51

Решил съм да пенсионирам старата радиостанция и да я заменя с нещо по-добро. Така като гледам Е51 най ще ми пасне на изискванията, но все пак реших да потърся и мнения различни от тези на продавач-консултантите. Като гледам няма да мога да си намеря модела, който е без камера, така че с това се премирявам. Основно ме превлича WiFi-то и това, че е с метален корпус, но така и не ми казаха дали стъклото е стъкло или е плексиглас и ако е стъкло дали е минерално, като на другите метални нокии. Ако имате мнение за телефона моля споделете.Благодаря.
    Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

машинката е 6особено Wi-Fi картатамного добър обхватс външен приемник може да ползваш и ГПС
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

аз имам такава метален с половината корпус, аз не виждам кой знае какво предимство в това, но щом ти намираш.... стъклото си е плексиглас както му викаш, при мен си седи със оригиналната слюда вече 7-8 месеца и не мисля да ямахам/говоря за найлончето отгоре дето пази/ обаче много скърца, сглобката му май е кофти, то ебаси скърцането е като го стиснеш. камерата не е нищо особенно, даже с кофти. вифи-то не знам какво да кажа, ползвеам си го редовно, силно ли е слабо ли е не мога да пореценя дефекти не е давала досега. като цяло много добра машинка- аз имах възможност да взема и смартфонче някво с тъч скреен на същата цена, обаче имах нужда от нешо по-приличащо на телефон, а със същите екстри /имам предвид на пръв поглед да не се разбира, че имаш такива екстри, ако ме разбираш/ в противен случай онзи, който си бях избрал има само предимства, защото приятел ми го предлагаше и имам наблюдения върху него. зависи какво ти трябва, принципно в същия ценови диапазон можеш да си вземеш нещо с тъч скрийн и голям екран. ако питаш за оценка давам 6-ца на е 51, но ако не бяха специфичните ми изисквания бих си взел нещо по-голямо
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Цената му от една година до днешна дата е паднала кажи речи 2 пъти! Телефона си заслужава! Не знам какво му е стъклото отгоре, но моя се надраска по джобовете имайки предвид, че не го пазя много, много!Програми и шукарии не съм му слагал, защото не ми се занимава.

Коментар

Благодаря за отговорите колеги.Относно предимството на металния панел, по скоро от гледна точка на външния вид, а относно там джобните компютри, които могат да се вземат за тези пари -- ами не ми допадат като външен вид, не ми приличат на телефон.
          Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

не съм гледал какви са му цените в момента, но определено аз няма да го сменя още дълго време- върши идеална работа, има всичко необходимо и батерията държи 3 дена с доста разговори и 5-6 дни без разговори и човъркане.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не можеш ли да се напънеш малко за Е66. Хубавото при него е че има вграден ГПС. Колкото до програмите има много теми изписани за това.Аз ползвам този форум: http://www.smartphones-world.com/for...orum.php?f=102
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                Не можеш ли да се напънеш малко за Е66. Хубавото при него е че има вграден ГПС. Колкото до програмите има много теми изписани за това.Аз ползвам този форум: http://www.smartphones-world.com/for...orum.php?f=102
                Или пък тук: http://all4smartphone.com/forum/index.php
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                X