Здравейте, от около седмица забелязах фрапираща разлика от над 10 стотинки за литър на бензина в ОВМ Дружба (днес 1,80) и ОМВ на Цариградско шосе (1,93). Аз си карам с бензин от 1,80, но се чудя защо разликата стана толкова голяма? Скъпите бензиностанции вдигат цените или евтините кръщават бензина?? Работата изглежда много мътна...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрапираща цена на А-95
Collapse
X
-
Лукойл вдигнаха цените, навсякъде цената е подобна на по-високата. А това, че ти караш на 1.80 - какво ти пречи? Все пак това на пълен резервоар са "цели" 5лв разликаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
В голяма част на всички големи вериги е така.На някои от бензиностанциите на Лукойл на таблото с цените в горната част обаче има пано -0.11 лв. на бензин и дизел в сила от 22 Май.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
jenshen73 написа:Лукойл вдигнаха цените, навсякъде цената е подобна на по-високата. А това, че ти караш на 1.80 - какво ти пречи? Все пак това на пълен резервоар са "цели" 5лв разлика
Коментар
-
Те още малко над 2 лв. ще го качат бензина пък после, ако ще и по 20ст. промоции ... не мерсиAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Да, ЕКО са с -10 стотинки. Обаче наистина не е ясно за колко време. На мен преди два дни ми дадоха такъв флайър на един светофар и на него нямаше крайна дата. А Краси Радков се разцепваше на една китара, развявайки здравата кичара... :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Промоцията поне в Шел и Лукоил днес свърши .Преди два часа заредих на 1.91 .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:много скочиха горивата и то точно лятото когато хората карат пфуууу чак ме е страх да ида да заредя вечеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:vaskoni_1980 написа:много скочиха горивата и то точно лятото когато хората карат пфуууу чак ме е страх да ида да заредя вечеEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар