peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирен протест в Неделя - да върнем децата на България
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Това беше поредният пример за силата на четвъртата власт - медиите.Поредният пример, как по определен сценарий може да се постигне всичко - дори гражданска война.Интересното е, че тази сила обаче се насочва само в посоки, изгодни на управляващите. А уж имало независими медии, а уж нам си кво..."Всички са маскари" - още от времето на Алеко, че и до днес.
Коментар
-
Immortal написа:Това беше поредният пример за силата на четвъртата власт - медиите.Поредният пример, как по определен сценарий може да се постигне всичко - дори гражданска война.Интересното е, че тази сила обаче се насочва само в посоки, изгодни на управляващите. А уж имало независими медии, а уж нам си кво..."Всички са маскари" - още от времето на Алеко, че и до днес.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Malone написа:Ха, ето го отново Ромео ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Идат избори, колежке...А какво по-добре от отвличане на вниманието от важните неща, преди избори?Казва се на журналистите - търсете дребни сензации - и ето - намират се. Кому е нужна тази сензация? Петиции, митинги пред посолства...Какво спечелихме в личен план от това? Аз, ти, колегите? Подобрение в жизнен стандарт? Или оскотяване...
Коментар
-
Immortal написа:Идат избори, колежке...А какво по-добре от отвличане на вниманието от важните неща, преди избори?Казва се на журналистите - търсете дребни сензации - и ето - намират се. Кому е нужна тази сензация? Петиции, митинги пред посолства...Какво спечелихме в личен план от това? Аз, ти, колегите? Подобрение в жизнен стандарт? Или оскотяване...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Чудите се на медиите? Нека ви кажа, че човек може да вземе ей тези същите кадри от репортажа и така да ги монтира, че после всички да настръхнат срещу бащата. Изобщо не подценявайте манипулационната сила на поднасянето.Абе някой разбра ли че идат избори? Вървят там некфи клипчета и плашат да не си продава човек гласа. Ама какво мислят да правят, какви са им програмите...не съм чул. ОБАЧЕ да ви кажа вчера по телевизията какво показаха лелееее, няма такъв филм, някаква гадна полякиня отвлича български деца, представяш ли си...(и така два часа).
Коментар
-
За Immortal и всички останали, чудещи се защо пуснах тази тема, от какво съм недоволен и ако са успяли да усетят тона на писанието ми - защо е толкова унил: http://gong.bg/view_article.php?article_id=79097 .Това е 20 минутен аудио запис на Томислав Русев. Доводите му, думите и всичко останало са все такива минавали и през моята глава. Това е отговора ми.Ако някой се чуди защо не съм го написал по-рано или защо пускам чужди речи вместо мои - аз не съм Томислав Русев. Нямам неговия дар слово. Нито неговата трибуна. Нито самочувствието му. Той е и има всички тези неща. И чудесно успя да обобщи всичките ми гневни и жални мисли минали през главата ми за тази почти една седмица. А аз съм просто едно обикновенно българско момче на 24 години, на което му идва вече в повечко. От всичко. И по много.
Коментар
-
style34 написа:Първо - въпросният битов скандал изобщо не ме вълнува.style34 написа:Второ - ако двигателя ми работи, ама има теч на масло няма да съм удовлетворен, въпреки, че е постигната поставената в началото цел. Така и с децата - взеха ги, или поне момичето, но травмираха децата (поне така се говори от психолозите).ele написа:предполагам, полицията има и други методи за въдворяване на ред, освен публичен разстрел на място.ele написа:Мисля, че бащата си заслужаваше ареста, може да не я е фраснал по носа, но дори и на орязаните кадри ясно си личат действията му.ele написа:Въпросът не е дали, а как!!!! Аз не одобрявам въпросният начин, не одобрявам и липсата на адекватна реакция на полицията. Винаги има начин да бъде избегнато насилието и въпросният цирк също можеше да се избегне.ele написа:За съжаление в България и социални служби, и полиция са абсолютно неадекватни когато става въпрос за подобен тип казуси, първо, защото нямат опит, и второ, защото няма кой да им каже как да процедират. Особено зле е положението когато става въпрос за домашно насилие, въпреки приетия закон, но това вече е друга тема на разговор..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Подобни разсъждения в минало свършено всеки може да прави - когато се обърне колата - пътища много. Един проблем не опира само до разрешаването му, т.е. до крайния резултат, а и до това как е бил разрешен. Сега може с месеци да дъвчем едно и също, факт е обаче, че походът беше изключително непрофесионален. Не вярвам ообаче някой да си признае, че е така - както се видя, всички се хванаха за крайния резултат, който, естествено, е неоспорим. Но никой не каза какво е можело да се направи, за да се спести този цирк. Явно седмицата увещавания или не е била достатъчна, или не разговорите не са били достатъчно убедителни. Което пак ни връща до точката за липсата на адекватен подход в едно елементарно нещо - да убедиш някой, че трябва да изпълни решението на съда и да прецениш дали този човек ще или няма да съдейства.ele написа:Между другото - ти от къде черпиш информация за случая?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ele написа:Подобни разсъждения в минало свършено всеки може да прави - когато се обърне колата - пътища много. Един проблем не опира само до разрешаването му, т.е. до крайния резултат, а и до това как е бил разрешен. Сега може с месеци да дъвчем едно и също, факт е обаче, че походът беше изключително непрофесионален. Не вярвам ообаче някой да си признае, че е така - както се видя, всички се хванаха за крайния резултат, който, естествено, е неоспорим. Но никой не каза какво е можело да се направи, за да се спести този цирк. Явно седмицата увещавания или не е била достатъчна, или не разговорите не са били достатъчно убедителни. Което пак ни връща до точката за липсата на адекватен подход в едно елементарно нещо - да убедиш някой, че трябва да изпълни решението на съда и да прецениш дали този човек ще или няма да съдейства.ele написа:Между другото - ти от къде черпиш информация за случая?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Malone написа:Е каква е целта на участието ти в темата тогава?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар