Еле, аз бях решил да непиша повече по тази тема, но съм провокиран от последното ти мнение.Мислиш ли, че това, което се видя по телевизията е цялата случка?Мислиш ли, че не са отишли и позвънили културно на вратата? Или не са му се обадили културно по телефона предварително?Това което видяхме, беше една сцена пред блока, със събрани съседите от цялата махала...Хората предполагам са казали и "добър ден", и за какво отиват... но какво е станало след това не знаем. Знаем само това, което видяхме.Или което някой искаше да видим...Нека vladim да каже, какво може да се направи с една камера и какво после с редактиране на кадрите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирен протест в Неделя - да върнем децата на България
Collapse
X
-
ele написа:Два въпроса и от мен: Ти представители на колко институции видя на репортажа? Колко според теб се държаха адекватно?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Immortal: Моля да не ме вземаш за малоумно и наивно същество. Наясно съм със значението на думата "манипулация", вече съм я прочела в тълковния речник, ще погледна пак, ако съм пропуснала някой ред. Malone: Абстрахирай се от кой какво казал, националността на участниците в представлението и пак прегледай репортажа. На жената й тече кръв от носа - бива блъскана и удряна - в една нормална държава въпросният баща ще бъде арестуван, няма само да бъде побутван от полицията. Не искам да споря с вас - всеки може да си тълкува репортажа както иска. Както и преди казах - не вземам страна в спора за децата. Факт е, обаче, че нито полицията, нито педагозите са си свършили работата както трябва - ако я бяха свършили, нямаше да се стигне до това. А подкрепа на моята теза може да се види ежедневно, не само от страна на полицията и социалните работници, но и на други институции. Но това е друга тема на разговор.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Чакай, чакай ... ти сега съвсем се отнесе ...На една жена и текло кръв от носа и полицията не е пребила бащата с палки и ритници.Това ли те смущава?Аз досега мислех, че не одобряваш начина по който е изпълнено съдебното решение, а то било, че в цялата тази блъсканица една жена е пострадала, като някой [вероятно бащата] я е ударил.И за това е трябвало полицията да го застреля на място?Ти така ли разбираш "изпълнение на задълженията" от институциите?Може би трябваше да пребият и детенцето, защото нищо чудно и то да е закачило по носа... не знам баба ли му е или леля въпросната дама.ele написа:Не искам да споря с вас - всеки може да си тълкува репортажа както иска. Както и преди казах - не вземам страна в спора за децата. Факт е, обаче, че нито полицията, нито педагозите са си свършили работата както трябва - ако я бяха свършили, нямаше да се стигне до това. А подкрепа на моята теза може да се види ежедневно, не само от страна на полицията и социалните работници, но и на други институции. Но това е друга тема на разговор..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Щом знаеш, че това е неправилен начин, би следвало да знаеш и правилния.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Immortal: Моля да не ме вземаш за малоумно и наивно същество. Наясно съм със значението на думата "манипулация", вече съм я прочела в тълковния речник, ще погледна пак, ако съм пропуснала някой ред.
Коментар
-
...
Който и както и да се опитва да си свърши работата, ако бащата иска да го обърне на цирк, ще го направи...и го направи. И ние - хайде, "юруш на маслините", протест да спасяваме две българчета от поляците-алкохолици. Както се вижда, доста от хората не са наясно и срещу какво точно са протестирали. Аз не заемах нечия страна - позицията ми беше преди да се протестира, да се знаят фактите. И ако някой се е обидил от аналогията ми с овцете, нека при друг такъв случай да си задава въпроси и да търси отговори, за да не се окаже, че някой го е използвал за своите си цели.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Ха, ето го отново Ромео ...Страхотна аналогия, много подходяща, няма що ...style34 написа:Аз знам, че е неправилно да ремонтирам двигателя като го блъскам с чук, но не знам правилния начин да го направя.style34 написа:Не е работа на ele да знае как е трябвало да се постъпи в ситуацията, има си хора, които са назначени и взимат пари, за да знаят..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Още по случая: http://www.dnes.bg/article.php?id=71826Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Добре де, аз не мога да разбера, как след като има въпросната декларация съда го осъжда за отвличане? Това ми звучи все едно да имам фактура с касова бележка и гаранционна карта с отбелязан сериен номер за един телевизор, примерно и да ме осъдят, че съм го откраднал от магазина, и това всичкото потвърдено на последна инстанция. Много странно звучи.
Коментар
-
peho написа:Добре де, аз не мога да разбера, как след като има въпросната декларация съда го осъжда за отвличане? Това ми звучи все едно да имам фактура с касова бележка и гаранционна карта с отбелязан сериен номер за един телевизор, примерно и да ме осъдят, че съм го откраднал от магазина, и това всичкото потвърдено на последна инстанция. Много странно звучи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
peho написа:Добре де, аз не мога да разбера, как след като има въпросната декларация съда го осъжда за отвличане? Това ми звучи все едно да имам фактура с касова бележка и гаранционна карта с отбелязан сериен номер за един телевизор, примерно и да ме осъдят, че съм го откраднал от магазина, и това всичкото потвърдено на последна инстанция. Много странно звучи.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар