@style34no comment
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирен протест в Неделя - да върнем децата на България
Collapse
X
-
Хич не ми се щеше пак да отварям темата, но не можах да се въздържа.http://www.dnes.bg/article.php?id=72066Относно действията на частния съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева проверката на прокуратурата е установила, че тя не е превишила служебните си задължения и не е действала в разрез с интересите на децата.Полицейските служители, които са били на мястото на инцидента в Асеновград, също са действали съобразно закона, констатира прокуратурата.Е***М ти и държавата! За пръв път си позволявам подобна дума във форума, ако ще 50 наказания ми сложете, пак бих го написал!Въздържайте се от подобни изрази.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
u_bo
ls1 написа:Хич не ми се щеше пак да отварям темата, но не можах да се въздържа.http://www.dnes.bg/article.php?id=72066Относно действията на частния съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева проверката на прокуратурата е установила, че тя не е превишила служебните си задължения и не е действала в разрез с интересите на децата.Полицейските служители, които са били на мястото на инцидента в Асеновград, също са действали съобразно закона, констатира прокуратурата.Е***М ти и държавата! За пръв път си позволявам подобна дума във форума, ако ще 50 наказания ми сложете, пак бих го написал!
Коментар
-
Реших и аз да се включа по тема. Докато се пребирах от село за Варна пътувайки през едни шуменски села( за първи и последен път минавам през тях- пътя в Авганистан сигурно е по-хубав) си бях пуснал радио "Дарик" и водещ беше Мартин Карбовски. По едно време той даде думата на бащата на децата да обесни какво точно се е случило. Човека беше доста емоционален и се опита да разкаже неговата версия за случилото се. От неговите думи аз не успях много добре да разбера какво точно се е случило, но от опит знам,че нещата имат и друга страна , и за това не бързах да реша кой е прав и кой не. Обаче водещия на предаването в негов стил вече започна да търси вината в институциите и държавата . Тези журналисти много често търсят под вола теле. Знам, че цялата тази история е много травмираща за родителите и децата, но това е семеен проблем и никоя институция няма вина за това. Каквото и да реши съда е ясно,че единя от родителите ще е ощетен. Това което ми направи впечетление е колко лесно може да се манипулира общественото мнение. За мен като цяло ние българите не сме толерантни и не уважаваме чуждото мнение- винаги пречуваме нещата през призмата на личните си интереси и разбирания.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
...
Уф, цялата тази работа се превърна в обратното на "Море от любов"... Как не са се сетили и в "Море от любов" да въведат обществено обсъждане и гласуване със смс-и: "Трябва ли Мичето да прости изневярата на Стоянчо и обичат ли се те всъщност истински и неразрушимо?" И горко и на Мичето ако не изпълни зрителския вот...Всъщност - като се замисля, историята повече ми прилича на измисленото и режисирано руско предаване "Окна", където се карат, скубят си косите, вадят си кирливите ризи на показ...Пази боже обществото да решава личните ми любовни и семейни проблеми!Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И аз се бях отказал да коментирам тази тема, но сутринта по БТВ гледах интервю с българския консул в Полша, който е посетил майката и дъщерята вчера. Момиченцето било щастливо, и казало, че чака и братчето му да дойде по-скоро "при мама". Липсвали му много братчето му и баба му. За бащата нищо не каза...Без коментар.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар