Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирен протест в Неделя - да върнем децата на България
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
По горе попитах:Като не е този начина според вас, кой е правилния начин?Напишете начина, без философии и разкази "по картинка".Ето ТУК.Но отново се илюстрира "българското": "Не е така, и аз не знам как трябва да е, ама си пиша тука. "Всички са маскари". Кръв и зрелища, чеша си езика."И Ele ... създаваш впечатление на интелигентна дама ...Престани да гледаш телевизия без да мислиш. Не приемай изводите на другите непременно за правилни, а като интелигентна дама се опитай ти да стигнеш до тях, да преосмислиш фактите и да си направиш изводите сама, а не да лапаш всяка мисъл, която мине покрай тебе.Това е идеята, ти имаш глава на раменете, сигурно по умна от тези говорещи по телевизията с каквито и качества да се кичат..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...ти имаш глава на раменете, сигурно по умна от тези говорещи по телевизията с каквито и качества да се кичат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Бориславе ... имаш някакъв афинитет към мен, оставам с това впечатление.Тук водим диалог и "манията" е двустранна, ако наричаш диалога ни "мания".Някой изказва мнение, опонента му изказва своето.Аз се старая да доказвам моите, и ако опонента ми не може да докаже неговите, аз нямам никаква вина. Просто се оказвам по добре подготвен за диалога който водя.Това не означава, че съм експерт по всичко, а че съм достатъчно умен да водя диалози само по материя, в която се чувствам уверен.Така ясно ли е написано?Ще си позволя да бъда малко по краен, но ... не разбирам кое те дразни?Това, че имам мнение по въпроса?Или че намираме обща тема за някакъв диалог с Ele, а на теб ти липсва такава?Освен може би "аграрните" ти закачки с нея в една друга тема.Опитваш се да бъдеш медиатор между мен и Ele?Недей, нямаме нужда, намираме общ език и без твоята намеса. А може би и въпреки твоята намеса.Note: Извинения към останалите участници, за отклонението..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone: Предвид това, че темата се разрастна, предположих, че на пишещите тук може да им е интересна и друга гледна точка. Това на какво аз вярвам си е мой проблем, не твой или на някой друг - не одобрявам, когато хората правят собствените си проблеми обществени проблеми, както и стана, затова какво те правят не ме интересува. Това, което стана, обаче, не може да бъде пренебрегнато, от гледна точка на начина на извършване - това дали институциите са компетентни ме засяга пряко по много причини, които не смятам да дискутирам. Това как е трябвало да стане е въпрос на друга дискусия, но това няма да промени по никакъв начин това, което се случи - затова човек има глава, за да мисли, когато трябва, а не след това. Явно ти си много по-компетенен по правните въпроси - защо ти не се изкажеш по въпроса как е трябвало да стане?И тъй като е тръгнало да си лепим имена - изглеждаш интелигентен човек, но май ти липсва усет как да общуваш с другите. Животът не е закон, в него трябва доста да лавираш в отношенията си с другите, за да постигнеш това, което искаш.П.С. Споко, ние със style34 си имаме една тема за едни 50 лева.....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Malone написа:Аз бих казал, аман от "прабългари" колежке.Такива, които не могат да напишат две изречения на родния си език без да допуснат три правописни грешки. А Вашите са и повече като гледам и предните Ви постове.Нищо лично."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
@eleРазбира се, че ми е интересна и твоята гледна точка и ако не беше така, нямаше да пиша в темата.И в случая коментираме плюсовете и минусите на гледните ни точки, това е идеята на диалога ни, а не че аз имам някакъв проблем с твоята.Malone edit:Това по долу в болд не е коректна информация, допуснал съм грешка.Разбирам какво искаш да кажеш, относно компетентността на институциите тъй като спомена в предните си постове "съдебен изпълнител".Мислех да не го коментирам, но явно се налага щом темата те интересува, както написа в предния си пост.Използваш термини и позиции без да знаеш какво се крие зад тях. Чула си ги от някого, вероятно по телевизора и си се доверила.Недей.Съдебния изпълнител не се занимава с такива неща. Той въобще не е компетентен да изпълнява подобен род задачи.Съдебния изпълнител е лице, на което държавата възлага принудителното изпълнение на частни и публични вземания, а не изпълнение въобще на съдебни решения.Относно кой е правилния начин ... нямам отговор на въпроса. Затова и не коментирах дали полицията е свършила работата си правилно или не. Това го правихте вие.Аз знам, а и ти си съгласна с мен, че има съдебно решение и то трябва да се изпълни, ако все още сме държава.Да, грозно беше да гледаме как детенцето крещи, но още по грозно беше на другия ден, след всичко изписано да се усмихва и да казва, че му харесва при мама.В такъв момент човек се чувства като елемент от някакво стадо, безмозъчно, първосигнално същество, което всеки малоумен журналист може да манипулира.Относно отношенията ми с другите.Не бери грижа за това, струва ми се, че имам достатъчно умения да се интегрирам в каквато и да е среда.И не знам какво те кара да ме поучаваш за начините на постигане на нещо в живота.Приемам го позитивно, но ако ти е интересно ... каквото съм искал, аз съм го постигнал, доказал съм го и на себе си и на околните, тези които ме познават разбира се.Мен не ме мисли, аз съм лесен, мисли за себе си. Прието е в червено да са модераторските редакции и коментари в мненията на потребителите.Поради тази причина мнението беше коригирано.Модераторски екип на fiat-bg.org.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Такааааа. За малко ме нямаше и съм изтървал многоMalone написа:Бориславе ... имаш някакъв афинитет към мен, оставам с това впечатление.Malone написа:Тук водим диалог и "манията" е двустранна, ако наричаш диалога ни "мания".Някой изказва мнение, опонента му изказва своето.Malone написа:Аз се старая да доказвам моите, и ако опонента ми не може да докаже неговите, аз нямам никаква вина. Просто се оказвам по добре подготвен за диалога който водя.Malone написа:Това не означава, че съм експерт по всичко...Malone написа:...а че съм достатъчно умен да водя диалози само по материя, в която се чувствам уверен...Malone написа:Така ясно ли е написано?Malone написа:Ще си позволя да бъда малко по краен, но ... не разбирам кое те дразни?Malone написа:Това, че имам мнение по въпроса?Malone написа:Или че намираме обща тема за някакъв диалог с Ele, а на теб ти липсва такава?Освен може би "аграрните" ти закачки с нея в една друга тема.Malone написа:Опитваш се да бъдеш медиатор между мен и Ele?Malone написа:Недей, нямаме нужда, намираме общ език и без твоята намеса. А може би и въпреки твоята намеса.Malone написа:Извинения към останалите участници, за отклонението.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Това, което бих се нагърбила да коментирам е точно акта на вземане на детето и до колко действията на всеки един от тях са били адекватни..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ele написа:Това, което бих се нагърбила да коментирам е точно акта на вземане на детето и до колко действията на всеки един от тях са били адекватни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Кои институции имаш предвид?Все пак има съдебно решение на няколко инстанции.Коя институция да тръгне срещу разпореждането на съда?Изяснихме с теб, че все още сме държава.А и бащата, спомняйки си репортажа, едва ли би допуснал, която и да е институция до децата. За да поговорят с тях, да ги успокоят и ... каквото и да е друго.Без да го укорявам, защото и аз имам деца ... но човека се държеше съвсем неадекватно, за някакъв диалог въобще не може да става и дума..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Кои институции имаш предвид?Все пак има съдебно решение на няколко инстанции.Коя институция да тръгне срещу разпореждането на съда?Изяснихме с теб, че все още сме държава.А и бащата, спомняйки си репортажа, едва ли би допуснал, която и да е институция до децата. За да поговорят с тях, да ги успокоят и ... каквото и да е друго.Без да го укорявам, защото и аз имам деца ... но човека се държеше съвсем неадекватно, за някакъв диалог въобще не може да става и дума.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар